فراموش کردم
رتبه کلی: 17


درباره من
تنهای میانه (hh9363 )    

شکایت یک فرمانده از زیادبودن حقوقش+عکس

منبع : http://www.shahrekhabar.com/picnews/13928161809221
درج شده در تاریخ ۹۲/۱۱/۳۰ ساعت 22:28 بازدید کل: 52 بازدید امروز: 49
 

پایگاه خبری بی باک؛ مهمترین عناوین:

خواندن نامه رزمنده پاسداری که خواستار کم شدن حقوقش بود، خالی از لطف نیست. شهید ذبیح اله عالی که سال ۶۲ شهید شد و ۱۰ سال طول کشید که پیکرش به کشور بازگردد، در این نامه و با توجه به شرایط مالی اش، خواسته بود تا بخشی از حقوقش کسر شود.

این نامه به شرح زیر است :

بسمه تعالی

به: کارگزینی سپاه ساری

از: پاسدار عملیات ذبیح الله عالی

موضوع: کسر نمودن حقوق ماهیانه

محترماً به عرض می رسانم چون اینجانب دارای چهار هکتار زمین زراعتی آبی و خشکه می باشم و دارای درآمد زیاد می باشد و همین طور حقوق من زیاد می باشد. لذا درخواست می نمایم که در اسرع وقت از حقوق ماهیانه من حدود دو هزار تومان کسر نمائید. خداوند همه ما را خدمتگزار اسلام و امام قرار بدهد.

آمین ذبیح الله عالی


ذبیح الله عالی اگر شهید نشده بود، الان ۶۰ ساله بود. او تابستان سال ۱۳۳۲ ،در روستای کردکلا بخش جویبار مازندران به دنیا آمد و چون پدرش قبل از تولد او فوت کرده بود، مادر نام پدرش یعنی ذبیح الله را برای او انتخاب کرد.

او که مهرماه سال ۱۳۶۰ به عضویت رسمی سپاه پاسداران ساری در آمده بود، با تشکیل یک گروه ضربت در عملیات مختلف درون شهری علیه منافقین فعالیت می کرد و پس از آنهم به جبهه رفت. شهید عالی ازاسفند ۱۳۶۰ تا اردیبهشت سال ۶۱، جانشین گردان در منطقه عملیاتی مریوان بود تا آبان ۱۳۶۱ که به عنوان فرمانده گردان مسلم عقیل (ع) لشکر ۲۵ کربلا منصوب شد.

اواخر سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۶ در منطقه عملیاتی دهلران، گردان مسلم بن عقیل (ع) تحت فرماندهی عالی پیش قراول عملیات بود. آن ها از خطوط مقدم عبور کردند تا اینکه در پاسگاه چیلات در خاک عراق به محاصره نیروهای دشمن در آمدند و عالی پس از نبرد دلیرانه در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۲ به همراه گروهی از نیروهایش به شهادت رسید. به علت شرایط سخت عملیات و عقب نشینی سریع نیروهای خودی جنازه او در داخل خاک عراق باقی ماند. سرانجام در سال ۱۳۷۲ پیکر شهید ذبیح اللّه عالی توسط گروه های تفحص در منطقه عملیاتی چیلات کشف و پس از تشییع در گلزار شهدای کردکلا به خاک سپرده شد.

این مطلب توسط عشق است ابالفضل(ع) . . . بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)