به گزارش صدای میانه به نقل از فرارو- محمود احمدی نژاد شامگاه پنج شنبه در یادواره شهدای عملیات خیبر و در جمع مردم ورامین در گلزار شهدای سید فتح الله این شهرستان سخنرانی کرد. قسمتی از سخنرانی او که در برخی از خبرگزاری منتشر شده است، بازتاب گستردهای در محافل رسانه ای داشته است.
در قسمتی از سخنرانی احمدینژاد که خبرگزاری مهر آن را منتشر کرده، آمده است: "عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با انتقاد از سیاستمدارانی که از راه دور دستور می دهند، تأکید کرد: خاک بر سر آن سیاستمدار که فقط از راه دور دستور می دهد و انگار نه انگار که مردمی نیز وجود دارند."
این قسمت از سخنرانی احمدینژاد با واکنش تند کانال تلگرام روزنامه ایران روبه رو شد.
به گزارش فرارو، کانال روزنامه ایران با عنوان "سخنرانی اهانت آمیز احمدی نژاد علیه برجام، شخصیت های نظام و سیاست خارجی" نوشت: "با آنکه جلسه محمود احمدی نژاد در ورامین مجوز قانونی دریافت نکرده بود وی در جمع هوادارانش حضور یافت و با لحنی تند علیه دولت، برجام و سیاست خارجی سخنرانی ایراد کرد. رئیس دولت پیشین در اولین سخنرانی سیاسی اش، به بهانه دفاع از انقلاب و مخالفت با امریکا، با ادبیاتی اهانت آمیز توافق هسته ای ایران و 6 قدرت جهانی را زیر سوال برد."
خبرگزاری مهر همچنین حاشیه های از سفر احمدی نژاد به ورامین را منتشر کرده است که در ادامه میخوانیم: