به گزارش فرهنگ نیوز ، اگر مردم ما با حضور در پای صندوقهای رأی، حضوری پررنگ و آگاهانه داشته باشند، تغییر هر چه بیشتر معادلات جهانی بهنفع جمهوری اسلامی ایران و انقلاب، امری بدیهی خواهد بود.
از دیگر سو، چنانچه خواسته دشمنان انقلاب محقق شود و آنها بتوانند گزارش حضور کمرنگ مردم در انتخابات را به جهان مخابره کنند(۱)، فشارهای خارجی بر کشورمان افزایش خواهد یافت.
تحلیلهای سراسر اشتباه بیگانگان و تعدادی عناصر داخلی
بعد از ماجرای فتنه۸۸ و پس از حواشی بهوجود آمده در ادامه آن(۲)، تحلیلهای معاندان انقلاب عموماً بر این مبنا بود که دیگر دوران حضور پرشور در انتخابات سپری شده است! اعتماد مردم به نظام سلب شده و آب رفته به جوی باز نخواهد گشت! متأسفانه همزمان با چنین سخنانی، از زبان بعضی تحلیلگران داخلی نیز همین برداشتهای غلط که عموماً مغرضانه هم بودهاند، بهگوش میرسید!(۳)
البته نادرست بودن تمام این محاسبات زمانی مشخص شد که در اسفند سال ۱۳۹۰، حضور شکوهمند مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به ثبت رسید و نمایندگان مجلس نهم با آرای قاطع ملت بر کرسیهای بهارستان تکیه زدند.
جالب است که انتخابات مجلس شورای اسلامی اگرچه در گسترۀ قومیتها و گرایشات سراسر کشور انجام میشود اما هرگز حساسیت انتخابات ریاستجمهوری را ندارد؛ دقیقاً بههمین دلیل است که همواره میزان حضور و مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری به میزان قابل توجهی بالاتر از انتخابات مجلس است.
درک صحیح مردم از واقعیتهای کشور
موضوع مهم دیگر در این زمینه، مسأله حساسیت اوضاع کلی کشور در مسایل داخلی و خارجی است. هرچند در طول کل مدت تولد انقلاب اسلامی ایران، هیچیک از برهههای مختلف تاریخی بدون دخالت دشمنان و فتنهآفرینی آنها در داخل کشور بهپایان نرسیده است اما از خاطر نبریم که حساسیت برهه کنونی از هر زمان دیگری بیشتر است.
در حال حاضر تحریمهای ناجوانمردانه(۴) خارجی که به بهانه پرونده هستهای کشورمان بر مردم تحمیل شده و هدف آن منصرف ساختن جمهوری اسلامی ایران از پیگیری حقوق هستهای ملت است اقتصاد کشور و معیشت مردم را هدف قرار داده است.
از دیگر سو جنگ داخلی سوریه(۵) با هدف برآورده ساختن اهداف رژیم صهیونیستی و بهزانو درآوردن حزبا… لبنان از سوی ترکیه، قطر، اردن، عربستان و بعضی کشورهای دیگر به نیابت از آمریکا بهراه افتاده است.
فراموش نباید کرد که شعله بیداری اسلامی(۶) اگر چه کم سو شده اما آتش زیر خاکستری است و بزودی شعلهور خواهد شد.
مجموعه عوامل یاد شده در بالا، یقیناً از چشم مردم ما دور نمانده است. بدیهی است که همین امر منجر به درک صحیح ملی از مسایل بالا خواهد شد.
جامعیت چهرههای انتخاباتی
نامزدهای شرکتکننده در انتخابات ریاستجمهوری در حال حاضر طیف وسیعی از تفکرات سیاسی موجود در کشور را در بر میگیرد.
با جدیت میتوان گفت که جز جریان انحرافی و کسانی که وابستگی بارز به سران فتنه دارند، دیگر فعالان سیاسی میتوانند نامزدی هماهنگ با تفکرات خود را در میان کاندیداهای احراز صلاحیتشده بیایند.
این اتفاق مبارک سبب خواهد شد تا انگیزه حضور در انتخابات برای همه گروههایی که در چارچوب قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حال فعالیت هستند، وجود داشته باشد.
جامعیت موجود در چهرههای انتخاباتی عامل مضاعفی است که میتواند منجر به حضور چشمگیر مردم در انتخابات ۲۴خرداد شود.
دورنمای روشن انتخابات در ایران اسلامی
در نگاهی بدبینانه میتوان با شرایط موجود، حضوری عادی در پای انتخابات را پیشبینی کرد اما اگر قدری به واقعیات موجود توجه کنیم، خواهیم فهمید که اسباب آفرینش حماسه سیاسی کاملاً فراهم است.
در خرداد ۱۳۹۲ با شرایط موجود، دورنمای کاملاً روشنی از برگزاری انتخابات وجود دارد.
حضور سلایق مختلف، آمادگی کامل دستگاههای مسوول و از همه مهمتر «بصیرت» مردم ایران نویدبخش آفرینش یک حماسه دیگر را میدهد که در کارنامه ملت ایران ثبت خواهد شد.