صورتی رنگی آرامبخش و شادی آور است که به شما کمک می کند در صلح و آرامش زندگی کنید.
دنیای رنگ ها مفاهیم خاص خودش را دارد. شناخت روانشناسی رنگ ها به شما کمک می کند تا احساسات تان را با رنگ ها همگام کنید و برای تغییر برخی از حس های ناخوشایند، از رنگ ها و اثرات شگفت انگیز آنها غافل نشوید. یکی از رنگ های پر طرفدار میان خانم ها صورتی است. شاید این سؤال برای تان پیش بیاید که چرا صورتی رنگی دخترانه است و پسر ها کمتر به انتخاب این رنگ تمایل دارند؟
یک روانشناس به شما می گوید که چرا دختر ها رنگ صورتی را دوست دارند و اگر فردی بیش از حد به صورتی علاقه مند باشد، در شخصیت او چه مشکلاتی دیده می شود. همین موضوع بهانه خوبی برای دوستداران رنگ صورتی است تا با مفاهیم رنگ محبوب شان آشنا شوند و حتی برای لاغری و تناسب اندام صورتی را به محیط زندگی شان راه دهند.
عاشقانه و دخترانه
تقریبا همه می دانیم که صورتی رنگی دخترانه است که عشق، احساسات رمانتیک و عاشقانه را به دیگران القا می کند. این روزها رنگ صورتی به دکوراسیون خانه ها هم راه یافته و می تواند در آرامش ما تاثیر داشته باشد. به همین دلیل یکی از رنگ های پیشنهادی برای دکوراسیون اتاق خواب صورتی است. صورتی های تیره تر نشانه شادی و نشاط هستند و این حس را به شما منتقل می کنند. پس اگر می خواهید در فضای یکی از اتاق ها شادی و نشاط بیشتری داشته باشید، از صورتی های پررنگ تر و سرخابی کمک بگیرید.
رنگ کاهش اشتها
صورتی از جمله رنگ هایی است که اگر در فضای آشپزخانه از آن استفاده کنید، اشتهای شما را کاهش می دهد. در صورتی که به دنبال رژیم های لاغری هستید و دل تان می خواهد به تناسب اندام برسید، رنگ صورتی را در فضای آشپزخانه دست کم نگیرید. این رنگ اشتهای شما را برای مصرف مواد غذایی چرب و پر کالری کاهش می دهد و شما را نسبت به مصرف غذاهای کم حجم و سالم ترغیب می کند. پس بشقاب و وسایل غذاخوری را صورتی انتخاب کنید تا هنگام غذا خوردن آرامش بیشتری داشته باشید و به آرامی غذا را به معده تان بفرستید.
تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد وقتی سریع غذا می خورید، پیام سیری دیرتر به مغز شما مخابره می شود و در نتیجه موادغذایی بیشتری مصرف می کنید. وقتی با آرامش غذا می خورید پیام سیری به موقع مخابره شده و حجم زیادی از مواد غذایی و کالری ها به بدن شما وارد نمی شود.
اگر به رنگ صورتی علاقه مندید...
در صورتی که رنگ مورد علاقه شما صورتی است، فردی دوست داشتنی، مهربان، سخاوتمند و حساس هستید که به نیازهای دیگران توجه می کنید.
رفتار دوستانه ای دارید و با دیگران با ملاطفت و مهربانی برخورد می کنید.
دل تان می خواهد از دیگران به خوبی مراقبت کنید و غریزه مادری شما پررنگ است.
رمانتیک و حساس هستید و دوست دارید با همسر آینده تان روابط عاشقانه داشته باشید.
چشم انداز و دیدگاه شما نسبت به زندگی مثبت است. با این طرز فکر خوبی های آدم ها را می بینید و همیشه به نیمه پر لیوان فکر می کنید.
از نظم و ترتیب خوش تان می آید و دوست دارید هر کاری را طبق اصول و قانون پیش ببرید. چارچوب های زندگی شما مشخص است.
آرامش، محافظه کاری و صلح طلبی هم درشخصیت شما دیده می شود. شاید رگه هایی از کم رویی هم داشته باشید و ارتباط با سایرین برای تان خیلی راحت نباشد.
گاهی اوقات کمی ساده لوح هستید و شرینی خاصی دارید که شما را به دختران کم سن و سال نزدیک می کند.
در هر سن و سالی که باشید جوان تر از سن تان به نظر می رسید و شخصیت زنانه تری دارید.
یکی از دغدغه های شما این است که بیشتر روی پای خودتان بایستید و خودتان را بیشتر دوست داشته باشید. در این صورت می توانید علاقه و محبت دیگران را به سمت خودتان جذب کنید.
ضد افسردگی
بعضی از روانشناسان بر این باورند که صورتی رنگی قدرتمند است. بدین معنا که از یک سو می تواند آرامش و راحتی ایجاد کند و از سوی دیگر با القای حس شادی و نشاط به جنگ افسردگی بروند. به افراد افسرده و غمگین توصیه می شود که صورتی های پررنگ و شاد را به محیط زندگی شان راه دهند. در این صورت شادی و نشاط بیشتری را تجربه می کنند.گفته می شود که صورتی رنگی امیدبخش است و سبب می شود نسبت به آینده دیدگاه روشن تری داشته باشید. صورتی پرخاشگری را کاهش می دهد و از شدت عصبانیت می کاهد.
فقط مخصوص اتاق بچه ها نیست
وقتی نام رنگ صورتی می آید ناخودآگاه فکر می کنیم که صورتی مخصوص اتاق دختربچه هاست این رنگ برای اتاق نشیمن و اتاق های خواب هم به کار می رود. صورتی در کنار سفید فضایی شیک و آرام ایجاد می کند. اگر می خواهید فضا کلاسیک تر به نظر برسد این ترکیب را فراموش نکنید. اگر صورتی را با قهوه ای یا مشکی ترکیب کنید، ترکیب زیبایی ایجاد می شود که برای اتاق نشیمن گزینه مناسبی است.
صورتی به شما چه می گوید؟
روانشناسی رنگ ها معمولا به موضوع روانشناسی انگیزه و هیجان مربوط می شود. درواقع ساختارهای روانی جنس دختر و پسر نسبت به بعضی از رنگ ها پاسخ مثبت می دهد. البته در این زمینه تحقیق رسمی و بررسی جامعه آماری انجام نشده ولی نتایج بررسی های روانشناسی فیزیولوژیک نشان می دهد پذیرش بعضی از رنگ ها در ساختار روانشناختی جنس دختر و پسر وجود دارد، البته نباید الگوی فرهنگی و تربیتی را نادیده بگیریم.
یعنی از بدو تولد پدر و مادر باتوجه به تجربه خودشان و فضای محیط بعضی از رنگ ها را به آرامی به کودکان دختر و پسر القا می کنند که می تواند به صورت پیام غیرمستقیم باشد. به طور مثال ممکن است مادر به فرزندش بگوید:«من احساس می کنم رنگ صورتی به تو می آید یا این عروسک صورتی قشنگ است و ...» در نتیجه کودک این مفاهیم را از طریق مشاهده و کلام دریافت می کند. شاید هم هورمون ها در این زمینه نقش داشته باشند که البته در این زمینه هم تحقیقات اثبات شده ای دیده نمی شود.
علاقه افراطی به صورتی
از سوی دیگر می بینیم که گروهی از دختران به طور افراط گونه به رنگ صورتی تمایل نشان می دهند و در خرید و انتخاب های مختلف، فقط به صورتی فکر می کنند. در مورد این افراد باید گفت که اصرار در یک موضوع مانند انتخاب رنگ، مواد غذایی، خوراکی ها و... نشان می دهد که مشکلات واختلالات روانشناسی در این فرد ریشه دارد. کسی که فقط به رنگ صورتی فکر می کند از لحاظ روانی و ذهنی نسبت به سایر رنگ های محیط واکنشی ندارد و با این رنگ ها ارتباط برقرار نمی کند. در حقیقت با یک رنگ زندگی می کند که این موضوع از نپذیرفتن سایر واقعیت های زندگی و نشناختن سایر نیازها حکایت می کند.
به طور حتم در همه انسان ها نیاز های گوناگونی وجود دارد. شاید خانواده و محیط هم در علاقه افراطی یک فرد به رنگی خاص مانند صورتی تاثیرگذار باشند. با این وجود شاید به نیازهای عاطفی و احساسی فرد به خوبی پاسخ داده نشده و ممکن است در اثر یک عقده روانی چنین وضعیتی پیش آمده باشد. در مجموع افرادی که به رنگی خاص علاقه بیش از حد نشان می دهند، به طور حتم در روح و روان شان مشکلی دارند چون به سایر نیازهای شان توجه نمی کنند و این قدرت را ندارند که نسبت به نیازهای شخصی خود شناخت کافی داشته باشند.
http://www.aftabir.com/articles/view/social/family_home/c4_1411368555p1.php/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA