فراموش کردم
اعضای انجمن(527) صفحه اصلی اخبار میانه عکس مذهبی هـنـری ورزشی حـــوادث کتاب میانه میانا تی وی معرفی همشهریان نمایندگان محترم مجلس مباحث انتخاباتی میانه اخبار ادارات و سازمانها درباره میانه بهمراه جزئیات لینکستان میانه مقررات انجمنهای صفحه اصلی
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی
بین الحرمین (karbala )    

معضل الصاق آگهی های ترحیم درسطح شهر

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۶/۰۳ ساعت 14:26 بازدید کل: 228 بازدید امروز: 227
 
به نام خدا
چندین سال است آگهی های دیواری ، بویژه آگهی های تشیع وترحیم وتسلیت ، آنهم ، در تیراژبسیار بالاونسخه های متعدد ، چهره ی شهرمان را زشت ونازیبا می کند،شهرمان را به شهر اموات وارواح تبدیل می کند ، در ودیوار شهر را به رنگ عزا درمی آورد، در روحیه ی مردم تأثیر منفی می گذارد ، به اماکن واملاک مردم خسارت وارد می کند ، محیط زیست مان را می آلاید ، موجب اسراف واتلاف بیش از حد  درمصرف کاغذ می شود ،به اقتصاد کشورضربه می زند، هزینه های قابل توجهی را به مردم تحمیل می کند وبالاخره تداوم این روند به هیچ وجه ،مقبول ومعقول وپسندیده نیست
 راستی چرا هم مردم وهم مسوولان ، چشم وگوش خود را به این واقعیت ها بسته اند ، چرا به این فریادها وقعی نمی نهند وپاسخی درخور ومناسب نمی دهند ؟
  آیا این عزیزان خودرا شهروندان این شهر نمی دانند ودرمعابر وخیابان های این شهر تردد نمی کنند واین وضعیت اسفبار وناراحت کننده را به چشم خود نمی بینند ؟ واگر می بینند که صد البته می بینند ، چرا نسبت به آن حساسیت نشان نمی دهند ، چرا در جهت رفع آن نمی کوشند وچرا حداقل جواب این معما را که گره کور این مشکل در کجاست و مسوولیت پاسخگویی به آن با کیست نمی دهند؟
چرا با درگذشت یک نفر درشهرمان باران آگهی های ترحیم وتسلیت در فضای شهرمان باریدن می گیرد ، چرا به دست خودمان چهره ی شهرمان را زشت ونازیبا می کنیم ، چرا به آن رنگ ماتم وعزا می بخشیم ؟
بیایید عزم خودرا برای حل این مشکل بزرگ جزم کنیم واجازه ندهیم چهره ی شهرمان دراثر پیروی از یک رویه ی غلط این چنین زشت ونازیبا شود.
از مسوولین محترم ، اعم از امام جمعه ـ نمایندگان مردم درمجلس شورای اسلامی ، اعضای شورای شهر ، شهردار وهرکس دیگری که دراین زمینه مسوول است ودغدغه ی زیبایی وپاکیزگی این شهر را دارد  با عنایت به مراتب فوق ، برای مقابله با این حرکت ناموزون این بار به طور جدی وارد عمل شوند وبا عزم واراده ای راسخ درراستای جلوگیری ازاستمرار وضعیت موصوف گام های مثبت ومؤثری بردارند.
این مطلب توسط اسماعیل مختاری بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۶/۰۳ - ۲۰:۵۶
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)