فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 7501


درباره من
کسری اریایی (kasra-011 )    

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: مردم 17 شهر قفقاز علاقهمند به الحاق به ایران هستند

منبع : http://www.azariha.org/?lang=fa&muid=53&item=541
درج شده در تاریخ ۹۳/۱۰/۲۱ ساعت 21:03 بازدید کل: 211 بازدید امروز: 211
 


مردم 17 شهر قفقاز خواهان بازگشت به ایران


نماینده مجلس استان ادربیل خواهان الحاق ۱۷ شهر قفقاز به ایران شد و اعلام کرد «این یک جریان جدی است.» منصور حقیقت‌پور، نماینده اردبیل و نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران به خبرگزاری فارس گفت: “۱۷ شهر از قفقاز که شهر‌های آذربایجان و باکو نیز جزو آن‌ها بوده‌اند در دوران قاجار از ایران جدا شده و مردمان آن علاقمند هستند که به دامن کشورمان بازگردند.”

وی تأکید کرد: “جریانی به راه افتاده است تا ۱۷ شهر قفقاز از جمله آذربایجان به کشورمان ملحق شود که امیدواریم با همراهی مردم و حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های بین‌المللی این امر محقق شود.”
حقیقت‌پور در ادامه با بیان این‌که “قرار است نشستی نیز در این زمینه در منطقه قفقاز انجام شود”، افزود: “جوانان غیرتمند اردبیل، تبریز، ارومیه و زنجان آماده هستند تا اقدامات مزورانه دولتمردان آذری را پاسخی قاطع داده و آمادگی خود را برای بازپس‌گیری شهرهای به یغما رفته ایران در دوران قاجار اعلام کنند.”

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران همچنین گفت: “امیدواریم در وهله اول آذربایجان و بعد شهرهای دیگر به دامن افتخار‌آمیز کشورمان بازگردند.”

وی جریان “پیوستن” این شهرها به ایران را “یک جریان جدی” دانست. منصور حقیقت‌پور در بخش دیگری از سخنان خود دولت آذربایجان را به باد انتقاد گرفت و گفت: “آذری‌ها جرأت بازپس‌گیری ۲۰ درصد اراضی خود را از دست ارمنی‌ها ندارند.” وی سطح روابط ایران با آذربایجان را نیز “ضعیف و پایین‌تر از میانگین متوسط” توصیف کرد.

کیهان: جمهوری آذربایجان (آران) به آذربایجان ایران الحاق شود
در همین حال امروز، حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان نیز در مقاله‌ای در این روزنامه خواهان برگزاری رفراندوم الحاق جمهوری آذربایجان به ایران شد. وی نوشت: “مسئولان محترم کشورمان می توانند به دولت جمهوری آذربایجان پیشنهاد کنند که الحاق جمهوری آذربایجان به آذربایجان ایران را در میان مردم آن کشور به رفراندوم بگذارند.” حسین شریعتمداری این اقدام را “ابتدایی‌ترین گام در تحقق دموکراسی و مردم‌سالاری” دانست. در چند سال اخیر روابط جمهوری اسلامی ایران با همسایه خود آذربایجان همواره دچار تنش بوده است.

در آخرین نمونه آن برگزاری یک نشست در هفته گذشته از سوی فعالان جدایی آذربایجان ایران در باکو اعتراض شدید ایران به دولت آذربایجان را برانگیخت و خواهان جلوگیری از برگزاری چنین نشست‌هایی شد.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۳/۱۰/۲۱ - ۲۱:۲۱
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)