فراموش کردم
رتبه کلی: 682


درباره من
AgE vAsE hAmE lAti

vAsE mA sHoOkoOlAti...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Chie?

Donbale chi migardi?

Inja tavaghof mamnooe....

Inja dg akhare khate...



Rato begir boro


Herrryyy...
.______.CtRl W._____. (kimiya70 )    

پیاده روی صحیح چگونه است؟

منبع : http://tandorosti.akairan.com/health/varzesh-salam
درج شده در تاریخ ۹۲/۱۰/۱۸ ساعت 00:34 بازدید کل: 158 بازدید امروز: 103
 

پیاده روی صحیح چگونه است؟ 

 

 
پیاده روی, پیاده روی صحیح, پیاده روی و سلامت قلب
اگر بخواهیم به شکل عادی راه برویم، شاید از نظر قلبی و همچنین کاهش وزن چندان موثر و کارا نباشد.

رییس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی با تاکید بر اینکه باید هر شخصی فرمول مناسب خود را پیدا کرده و تحرک بدنی‌اش را بر اساس آن تنظیم کند، به تبیین شرایط انجام یک پیاده روی استاندارد و اصولی پرداخت. 

دکتر محمد رازی درباره شرایط انجام یک راه‌پیمایی صحیح اظهار کرد: یک راه‌پیمایی اصولی و صحیح باید به گونه‌ای باشد که در مقایسه با زمان استراحت حداقل 20 تا 25 درصد به میزان ضربان قلب بیفزاید. وی ادامه داد: اگر بخواهیم به شکل عادی راه برویم، شاید از نظر قلبی و همچنین کاهش وزن چندان موثر و کارا نباشد. این فوق تخصص جراحی زانو در پاسخ به اینکه "علت بروز زانو درد در میان افرادی که بسیار پیاده‌روی می‌کنند چیست؟" گفت: به طور کلی زیاده‌روی در امر ورزش می‌تواند باعث ایجاد درد در برخی نواحی بدن شود. از سوی دیگر کم تحرکی نیز همین گونه است و می‌تواند "درد" به همراه داشته باشد. رییس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی با بیان اینکه توصیه می‌کنیم هر شخصی فرمول مناسب خود را پیدا کرده و تحرک بدنی‌اش را بر اساس آن تنظیم کند، اظهار کرد: به عنوان مثال ممکن است یک شخص روزانه دوساعت پیاده‌روی سخت داشته باشد و فشاری هم به او وارد نشود، اما شخص دیگری با نیم ساعت ورزش هم اذیت شود. رازی ادامه داد: آستانه درد، جایی است که ورزش را باید در همان حد نگه داشت و بالاتر از آن نرفت. البته بتدریج آمادگی فرد که بیشتر شود، آستانه تحمل او هم بالا می‌رود. 

این فوق تخصص جراحی زانو در ادامه بحث در واکنش به اینکه دیده شده است پزشکان برای جبران کوتاهی قد، بلوغ را در نوجوانان به تاخیر می‌اندازند، گفت: به تاخیر انداختن بلوغ کار بسیار ظریف و حساسی است و در همه افراد انجام نمی‌شود، بلکه در موارد خاص و تحت کنترل متخصصان غدد صورت می‌پذیرد و عوارض آن را باید از متخصصان غدد جویا شد.
این مطلب توسط موسی اصلانی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۲/۱۰/۱۹ - ۰۰:۳۷
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
2
1 2


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)