فراموش کردم
اعضای انجمن(400) قوانین سایت مقررات انجمنها
جستجوی انجمن
سعید حاصلی (leo10 )    

این مصاحبه را ازدست ندهید؛نماینده ای که شب ها در مجلس می خوابد

منبع : http://www.yjc.ir/fa/news/4293652
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۵/۲۸ ساعت 21:52 بازدید کل: 426 بازدید امروز: 161
 

در آرشیو سایت باشگاه خبرتگاران جوان داشتم دنبال خبری می گشتم که بطور اتفاقی به مصاحبه ای از نادر قاضی پور نماینده ارومیه در مجلس برخوردم که نکات جالبی در دل خودش جای داده بود.کاش همه مخالفان،قاضی پور بودند.این مصاحبه رو به هیچ وجه از دست ندهید.

مجلس هشتم و نهم صدای آشنایی داد که روزهای یکشنبه، شنبه و چهارشنبه یعنی همان روزهایی کهمجلس صحن علنی داد، از رادیو سراسری به گوش ملت می‌رسد و از لابلای روزنامه‌های طیف‌های مختلف فریاد می‌زند، صدایی که بلااستثنا راجع به هر طرح، لایحه و هر موضوع اظهار‌نظر می‌کند. 

از این جهت در یک فضای صمیممی پای صحبت‌های "نادر قاضی‌پور" که زبانزد عام و خاص است نشستیم که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود.

در
 حال حاضر نهاد قانون‌گذاری کشور در میدان بهارستان پایتخت ایران واقع شده و این نهاد علاوه بر صحن علنی که به صورت مثلث ساخته شده یک ساختمان هفت طبقه نیز داد و از آن به عنوان دفتر کار نمایندگان استفاده می‌شود و دفتر کار این نماینده نیز در طبقه دوم این ساختمان واقع شده است. 

با هماهنگی قبلی بعد از جلسه علنی مجلس در دفتر کار دبیر اول کمیسیون جهاد اقتصادی، عضو کمیسیون صنایع و معادن و نایب رئیس فراکسیون کارگری مجلس حاضر شدیم تا گفتگویی داشته باشم. 

دفتر کار این نماینده خارج از راهرو دفتر کاری سایر نمایندگان و در مقابل آسانسور طبقات قرار داد که بدون هیچگونه تشریفاتی فقط یک مسئول دفتر در آنجا حضور داد.

مساحت این دفتر زیاد نیست و دو میز کار به صورت T شکل در آن تعبیه شده و در گوشه آن نیز کمی با فاصله از دیوار چند قفسه برای کتاب قرار داد که علت فاصله آن‌ها با دیو ار را از وی پرسیدم.

در حالی وارد اتاق شدیم که مشغول ثبت و ضبط نامه‌ای بود که ارباب رجوع‌اش از حوزه انتخابیه آورده بود،اجازه فوت وقت نداد، فورا دعوت کرد تا در اتاق حاضر شده و گفتگو را آغاز کنیم و فورا گفتگو را با زبان شیرین آذری شروع کردیم.

 

در ادامه گفتگوی باشگاه خبرنگاران با نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه که ناگفته‌های از زندگی شخصی و کاری وی است را می‌خوانیم‌:



باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور از اینکه وقت گذاشتید تا به سوالات ما پاسخ دهید متشکریم، لطفا مختصری از زندگی خودتان بگویید؟


قاضی‌پور: من نادر قاضی‌پور متولد اول فروردین 1337 ارومیه در یک خانواده مذهبی در منطقه اوچ گنبد(سه گنبد) ارومیه به دنیا آمدم؛ دوران دبیرستان من توام بود با اشتغال، کارگری و چوپانی، باید بگویم از دورانبچگی تا به حال حتی یک بار هم از پدرم پول نگرفته‌ام بلکه خودم تامین معاش کرده‌ام.

باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور چند خواهر و برادر دارید و فرزند چندم خانواده هستید؟

قاضی‌پور: ما 11 تا بچه بودیم از یک پدر و مادر که 3 تا از خواهر و برادرانم در دوران کودکی به رحمت خدا رفته‌اند، در حال حاضر 4 برادر هستیم و 4 خواهر، من فرزند چهارم خانواده هستم، دو برادر و یک خواهر از من بزرگتر هستند. 


باشگاه خبرنگاران: اگر اجازه بدهید از وضعیت تحصیلی‌تان هم بپرسیم.

قاضی‌پور: سال 1356 دیپلم ریاضی گرفتم، در همین رشته وارد دانشگاه اراک شدم، در آن سال کلاس ما 40 نفره بود که 24 نفر از طریق کنکور آمده بودند و 16 نفر با پارتی آمده بودند بخاطر همین مسئله با رئیس دانشگاه درگیر شدم و برگشتم ارومیه، مجددا در کنکور شرکت کردم و سال 64 در رشته فیزیک کاربردی مدرککارشناسی گرفتم، در حال حاضر نیز کارشناس ارشد مدیریت دولتی هستم. 

باشگاه خبرنگاران: پس زمان دانشجویی نیز روحیه انتقادی داشتید؟

قاضی‌پور: بله، داشتم.

باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور زمان دانشجویی شما مصادف با انقلاب بود، در این برهه چه وضعیتی داشتید؟

قاضی‌پور:‌همزمان با شروع انقلاب فعالیت‌های ما هم شروع شد و در جهاد دانشگاهی و انجمن دانشگاه بودم البته زمانی که در دانشگاه بودم در منطقه عملیات نظامی هم فعالیت داشتم، بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها مدت مدیدی هم در جنوب کشور حضور یافتم، در زمان جنگ نیز یعنی سال 61 و 62 در لشکر 31 عاشورا بودم، چندین بار هم زخمی شدم. 

باشگاه خبرنگاران: جانباز هستید؟

قاضی‌پور:بله، جانباز 30 درصد هستم. 

 


باشگاه خبرنگاران: در این مدت مسئولیتی هم داشتید؟

قاضی‌پور:‌ شهریور سال 64 که لیسانس گرفتم، رفتم شهرستان پیرانشهر بخشدار بودم و از آنجا نیز رفتم به سردشت و فرماندار این شهرستان شدم. 

باشگاه خبرنگاران: تا قبل از نمایندگی چه پستی داشتید؟

قاضی‌پور: بعد از فرمانداری رفتم استانداری آذربایجان غربی و در دفاتر مختلف و همزمان در چندین عرصه مشغول شدم، به عنوان رئیس دبیرخانه شورای تامین، مشاور امنیتی، رئیس ستاد حوادث، مدیرکل امور اجتماعی، مدیر‌کل رسیدگی به شکایات، رئیس ستاد انتخابات و در دفاتر مختلف بودم و تا قبل از مجلس هشتم کارمند استانداری بودم. 

باشگاه خبرنگاران: آقا قاضی‌پور لطفا بفرمایید چطور شد وارد مجلس شدید؟

قاضی‌پور: بنده در دوران خدمتگزاریم هیچگونه عشق و علاقه به مجلس نداشته‌ام، در زمان ثبت‌نام کاندیداهای مجلس هفتم برخی دوستان آمدند و به اصرار ما را ثبت نام کردند ولی متاسفانه به ما صلاحیت ندادند، مردم هم دو روز مانده به انتخابات مجلس هفتم که 19 اسفند 1382 برگزار شد، رفتند و پوستر ما را در شهر نصب کردند و روز جمعه که رای‌گیری شد خیلی‌ها، هر چند که ما نبودیم ولی به ما رای دادند و اصولا باید آن انتخابات را باطل می‌کردند چون آرای باطله بیشتر از آرای صحیح بود. 

باشگاه خبرنگاران: ظاهرا در آستانه انتخابات مجلس نهم نیز ابتدا رد صلاحیت شدید بعد تایید صلاحیت، درست است؟

قاضی‌پور: بله، در انتخابات مجلس هشتم نیز 4 روز قبل از برگزاری انتخابات ساعت 10 صبح روز چهارشنبه صلاحیت ما را تایید کردند در مجلس نهم نیز ساعت 12 روز چهارشنبه 2 روز مانده به انتخابات ما را تایید صلاحیت کردند، یک برگه فرستادند و گفتند مسلمان شدی (باخنده(

باشگاه خبرنگاران: وضعیت آرای ماخوذه شما به صورت بود؟

قاضی‌پور‌: مردم قهرمان ارومیه حدود 193 هزار رای دادند که دو برابر بیشترین آرای ماخوذه‌ای بود که 15 ساله‌ها نیز رای دادند. 

باشگاه خبرنگاران: فکر می‌کنید چرا مردم شمار ا بار دیگر انتخاب کردند؟ 

قاضی‌پور: نمی‌دانم، ولی شاید به خاطر ایستادگی بنده روی گفته‌هایم بود و این مسئله باعث شد. 

باشگاه خبرنگاران: آقای ‌قاضی‌پور شما تقریبا در خصوص تمامی طرح‌ها و لوایحی که در مجلس مطرح می شود اظهار‌نظر می‌کنید، آیا این موضوع دلیل خاصی دارد و لطفا بفرمائید تا چه میزان در خصوص این طرح‌ها و لوایح مطالعه دارید؟

قاضی‌پور: ببین پسرم من وظیفه‌ام دفاع کردن از حق و حقوق ملت است و باید نان حلال ببرم سر سفره‌ام. پس باید کار خودم را انجام بدهم؛ روی میز را نگاه کنید(طرح و لوایح مختلفی وجود داشت) این طرح و لوایح را باید به دقت مطالعه کنم و نقاط قوت و ضعف آن را بگویم پس باید بدون توجه به این موضوعات کارم را انجام بدهم. 

وقتی برخی نماینده‌ها با خانواده‌شان هستند، من اینجا هستم و این طرح‌ها و لوایح‌ها را مطالعه می‌کنم، بنده تمام طرح‌ها و لوایح‌ها را مطالعه می‌کنم، پرسیدن را عار نمی‌دانم، از نمایندگان متخصص استفادهمی‌کنم، تا دستور روز بعدی مجلس را مطالعه نکنم شب نمی‌خوابم به طور مثال الان چند لایحه وجود دارد که هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است ولی آن‌ها را کامل مطالعه کرده‌ام و اشکالات آن را نیز نوشته‌ام تا به موقع مخالفت کنم، قانون کار، لایحه اصلاح قانون نظام صنفی و ... از جمله این لوایح و طرح‌ها هستند که پیشاپیش مطالعه کرده‌ام. 

 

 

باشگاه خبرنگاران: معمولا تا ساعت چند در دفتر کارتان هستید؟

قاضی‌پور: من اکثر شب‌ها در مجلس می‌خوابم؛ همین جا در دفتر کارم یک اتاق کوچک درست کرده‌ام اگر کارم تا بیش از ساعت 10:30 شب طول بکشد همین جا می‌خوابم. 

باشگاه خبرنگاران: واقعا، شبها تنها اینجا می‌خوابید!

قاضی‌پور: بله، می‌توانید اتاقی که درست کرده‌ام را ببینید.


(ناگفته نماند فاصله فایل‌های کتاب با دیوار که در ابتدای گفتگو اشاره کردم به خاطر این موضوع بود‌، آقای قاضی‌پور در همان دفتر کار خود فایل‌های موجود را کمی با فاصله از دیوار قرار داده و پشت این فایل جای برای استراحت درست کرده است که با یک زیرانداز و چند تخته پتو و بالشت بدون هیچ‌گونه امکانات دیگری در آن جا شب را به صبح می‌رساند(. 

باشگاه خبرنگاران: خانواده‌تان تهران نیستند؟

قاضی‌پور: نه، خانواده‌ام ارومیه هستند. 

باشگاه خبرنگاران: پس هر سه هفته به آن‌ها سر می‌زنید؟

قاضی‌پور: نه، من هر چهارشنبه می‌روم و شنبه‌ها برمی‌گردم؛ سه شب ارومیه هستم و چهار شب تهران هستم. 

باشگاه خبرنگاران: تهران خانه ندارید؟ 

قاضی‌پور: ما از قدیم‌الایام در تهران خانه داریم‌ ولی بعضی وقت‌ها می‌روم فقط سر می‌زنم، منزل ما طبقه دوم خانه برادر کوچکترم است که گاهی می‌روم. 

باشگاه خبرنگاران: خانه‌تان کدام منطقه تهران قرار دارد؟

قاضی‌پور: شرق تهران، سمت میدان سبلان. 

باشگاه خبرنگاران: علت اینکه شب‌ها در مجلس می‌خوابید چیست؟

قاضی‌پور: عرض کردم که اگر کارم تا 10:30 شب طول بکشد اینجا می‌خوابم؛ ما در این مجلس حقوق می‌گیریم پس باید کار کنیم که این حقوق حلال باشد، من باید تمام طرح‌ها و لوایحی که در دستور کار مجلس است را مطالعه کنم این کار را می‌کنم، عرض کرم تا دستور روز بعد مجلس را نخوانم، نمی‌خوابم و این به خاطر این است که من فقط از مجلس حقوق می‌گیرم و از جای دیگر حقوقی دریافت نمی‌کنم پس باید حقوقم حلال باشد. 

باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور امکان دارد بفرمایید حقوق دریافتی شما از مجلس چه قدر است؟

قاضی‌پور: در مجلس بیشترین حقوق را به من می‌دهند با در نظر گرفتن جانبازی‌ام،‌ 2 میلیون و 700 هزار تومان حقوق ماهانه‌ام است در ضمن اضافه‌کاری و حق ماموریت هم نداریم. 


باشگاه خبرنگاران: یک بحث دیگری که وجود دارد و شما معمولا تکرار می‌کنید موضوع نمایندگان شهرستانی و نمایندگان تهرانی است‌، فکر نمی کنید که...

قاضی‌پور: نه من هیچ وقت دنبال بحث قومیتی کردن مسئله نیستم ولی وقتی نماینده‌ای خودش را نماینده‌تر می‌داند و 10  دقیقه صحبت می‌کند و به ما اجازه نمی‌دهند من این مسئله را می‌گویم. 

باشگاه خبرنگاران: آقای قاضی‌پور سوال پایانی، چند فرزند دارید؟ 

قاضی‌پور: 2 تا دختر و 2 تا پسر که دخترانم خانه‌دار هستند و پسرانم هم محصل هستند

این مطلب توسط رضا امامی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۲/۰۵/۲۸ - ۲۳:۳۹
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)