فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 1535


درباره من
ساکن :شهر ترکمانچای

جدیدترین رده بندی کیفیت خودرو های داخلی 93 + جدول

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۲/۰۲ ساعت 21:47 بازدید کل: 326 بازدید امروز: 321
 

جدیدترین رده بندی کیفیت خودرو های داخلی 93 + جدول

 

جدیدترین رده بندی کیفیت خودرو های داخلی 93 + جدول

در جدیدترین رده بندی کیفی خودروهای داخلی خودرو سوزوکی گرند ویتارا در صدر قرار گرفت و خودروهای رنو مگان، پارس تندر، پارس تندر ال 90 تندر در رده های بعدی قرار گرفتند. در این رده بندی خبری از نیسان تیانا نیست.

تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1393
 

 

در این رده بندی خودروها تحت ارزیابی در 9 معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، سیستم موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی بدنه، نفوذ آب و رنگ، مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته و بر حسب میزان نمره منفی، در دو دسته “خیلی خوب” و “خوب” دسته بندی شده اند.

خودروی نیسان تیانا

 

بعد از اینکه رنو مگان و تندرهای پارس خودرو چندی در صدر جدول بی رقیب بودند، با بازگشت دوباره سوزوکی گرند ویتارا به تولید، صدر جدول دوباره دستخوش تغییر شد. این در حالیست که هنوز خبری از انواع مزدا در جدول نیست.

رنو مگان با وجود اندکی بهبود کیفیت صدر جدول را به سوزوکی داده است. افت رتبه برای سایر محصولات پارس خودرو نیز اتفاق افتاده است.

پارس تندر یا همان L90 فیس لیفت شده پارس خودرو در جایگاه سوم و تندر همین شرکت با امتیازی نزدیک به آن، در جایگاه چهارم قرار دارد. این ماه هم رقیب ایران خودرویی تندر در جدول رده بندی غایب است.

انواع پژو 206 و رانا نیز که تاکنون غیبت معنی دار و مشکوکی داشتند به جدول رده بندی بازگشته اند. ارزیابی موسسه استاندارد از کیفیت نسبتا بالای این محصولات حکایت دارد در حالی که دیدگاه بسیاری از مشتریان برای محصولات اخیر، چنین نیست.

خوشبختانه کیفیت اکثر خودروهای دو شرکت ایران خودرو و سایپا با اندکی بهبود نسبت به ماههای گذشته در مسیر بهتری قرار دارند. اما این بهبود ناچیز برای مقابله با رقبای چینی چندان هم کافی نبوده است. جی ای سی یا همان جک مدل J5 رتبه هشتم جدول را در اختیار دارد. لیفان X60 هم در حالی در جایگاه در خور توجه نهم ایستاده که رقیب آن در بازار یعنی ام وی ام X33 با 15 نمره منفی بیشتر در جای هفدهم قرار دارد.

کیفیت سمند هم تغییری نکرده و در رده یازدهم قرار دارد. تیبا یا آهوی ایرانی هم با نمرات منفی در تزئینات داخلی و خارجی مربوط تا جایگاه شانزدهم پایین آمده است. پرایدها هم که طبق معمول آن انتهای جدول خوش و سرگرم اند. البته با این تفاوت که ام وی ام های 110 را پایین تر از خود می بینند و اکنون باید افتخار بی کیفیت ترین خودروی تولید داخل را به این خودروی کوچک چینی واگذار کنند.

جدول رده بندی کیفی خودروهای سبک داخلی به شرح ذیل می باشد:

رده بندی کیفیت خودروهای داخلی

 

این مطلب توسط موسی اصلانی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۲/۰۲ - ۲۱:۵۴
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)