فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 516


درباره من
سلام
عضویت اصلی و فعالم در سایت با نام کاربری miyanehpix هست لطفاً به آن پیام بفرستید
info@meeanaji.ir
اسماعیل . مختاری (meeanaji )    

کارآفرینی به شیوه سلطان حسین فتاحی

منبع : gaflannews.ir/archive/news/arts-and-culture/6671--
درج شده در تاریخ ۹۱/۰۸/۱۸ ساعت 15:29 بازدید کل: 939 بازدید امروز: 323
 

به گزارش خبرآنلاین، «کارآفرینی به شیوه سلطان حسین فتاحی» بنیان‌گذار شرکت صنایع امرسان در ایران به عنوان یکی از بهترین آثار مجموعه کتاب های زندگینامه کارآفرینان بزرگ ایرانی به قلم رضا یادگاری و مهشید سنایی فرد و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف از سوی انتشارات جهان دانش برای دومین بار تجدید چاپ شد.

 کارآفرینی به شیوه سلطان حسین فتاحی

ناشر در مقدمه این کتاب آورده است: «بررسی زندگی، مصائب و سختی‌های موجود در راه‌های رسیدن قهرمانان صنعت و تجارت ایران به اهداف خود یکی از شیوه‌های بسیار موثر می‌باشد که باعث می‌شود عوام و خواص جامعه بیشتر با واژه پرمفهوم کارآفرینی آشنا شوند. مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در راستای این الگوسازی‌ها در جامعه ایرانی با هدایت و همکاری در مجموعه یکصد جلدی کارآفرینان بزرگ ایرانی که توسط رضا یادگاری و مهشید سنایی‌فرد به نگارش درآمده است، توان خود را به کار بسته است تا تمام آنچه را می‌تواند با انتقال آن‌ها به نسل جوان ایرانی از آنها نسلی توانمند و کارآفرین بسازد به منصه ظهور برساند.» «سلطان حسین فتاحی چه مراحلی را طی کرد تا توانست امرسان را به مرحله فعلی برسد؟ استراتژی های این برندبرای رقابت با محصولات خارجی چه بود؟ چه عواملی در ماندگاری این برند دربازار تاثیرگذاربوده است ؟ و...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.

کتاب ضمن معرفی «سلطان حسین فتاحی»، بنیان گذار و کارآفرین «شرکت صنایع امرسان»، به بررسی شالوده زندگی کاری و شخصی و عوامل موفقیت وی پرداخته است. سلطان حسین فتاحی در سال 1336 در روستای کسلان از توابع شهرستان میانه در استان آذربایجان شرقی پا به دنیا گذاشت.بنیانگذار امرسان دومین فرزند خانواده فتاحی بود،پدرش باغدار و مادرش خانه داربود که درپنج سالگی پدرش را از دست داد. کار خود را از سن 12 سالگی باورود به هنرستان آزمایش شروع کرد که در کنارتحصیل همزمان در این هنرستان کار نیز می کرد. او سپس در کارخانه الکترولوکس و ارج هم مشغول به کار شد.دیدن رئیس کارخانه ارج کم کم در ذهن او این فکر را به طورناخودآگاه تقویت کرد که می توان یک کارتولیدی را راه اندازی کرده و به شکلی منظم اداره کرد. اوبه جوان ها توصیه می کنددرراستای علاقه خود و درمسیری هدفمند پشتکارداشته باشند وازسختی ها نهراسند تانتیجه و ماحصل کاروتلاش خود راببینند.نویسنده کتاب عوامل موفقیت بنیانگذار امرسان را تلاش بدون وقفه، تمایل به تغییر بدون هیچ ترسی،اتکابه نفس بالا،مداومت در یادگیری،الگوگیری و احترام گذاشتن به بزرگان دانسته است.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۱/۰۸/۱۸ - ۱۵:۳۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)