خودکشی اصلاح طلبان برای زمینه سازی دیدار رییس جمهور با شیطان بزرگ؛ روحانی و اوباما به طور اتفاقی با هم احوال پرسی کنند/ بان کی مون برای دیدار میانجی گری کند!
پایگاه خبری تحلیلی بصرنیوز/ دومین سفر رییس جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در حالی انجام می گیرد که از چند روز قبل از این سفر، رسانه های زنجیره ای و چهره های رسانه ای اصلاح طلبان به پروپاگاندای وسیعی برای زمینه سازی دیدار غیر منتظره و تصادفی! اوباما و روحانی […]
پایگاه خبری تحلیلی بصرنیوز/ دومین سفر رییس جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در حالی انجام می گیرد که از چند روز قبل از این سفر، رسانه های زنجیره ای و چهره های رسانه ای اصلاح طلبان به پروپاگاندای وسیعی برای زمینه سازی دیدار غیر منتظره و تصادفی! اوباما و روحانی روی آورده اند.
به گزارش بصرنیوز به نقل از رجا پس از اظهارات دو پهلو و معنادار روحانی در گفتگو با شبکه تلویزیونی “ان بی سی” آمریکا و تاکید بر اینکه «در برنامه من چیزی به عنوان ملاقات با رئیس جمهور اوباما وجود ندارد اما در دنیای سیاست همه چیز امکان پذیر است»، روزنامه شرق ارگان غیر رسمی حزب کارگزاران در شماره روز شنبه خود به انتشار مطالب متعددی برای «اثبات لزوم دیدار روسای جمهور دو کشور» پرداخته است.
به عنوان مثال در یکی از این مطالب به قلم هرمیداس باوند از اعضای جبهه ملی که چندی قبل نیز حکم قرآنی قصاص را زیر سوال برده بود، با عنوان «فرصتی برای ملاقاتهای ناممکن» آمده است:
«یکی از مهمترین دلایل اهمیت این اجلاس فرصتی است که روسای دولتها برای مذاکرات مستقیم پیدا میکنند زیرا روسا و وزرای حاضر میتوانند در حاشیه این اجلاس مذاکراتی را پیرامون مسایل منطقهای خود پیشگیرند یا در مذاکره با کشورهای موردعلاقه خود به ارزیابی مسایل بینالمللی بپردازند.
به این ترتیب، بیان نظرات دبیرکل سازمانملل در کنار آگاهی کشورها از نظرات یکدیگر در موضوعات مختلف فضای مناسب و مساعدی را برای نمایندگان کشورها فراهم میکند تا مشکلات خود را در قالب مذاکرات دوجانبه حلوفصل کنند. از سوی دیگر؛ گاهی ملاقاتهای ناممکن نیز با میانجیگری دبیرکل و حتی به صورت محدودتر در کریدور، امکانپذیر میشود. به یاد داریم زمانی که آقایخاتمی به این اجلاس رفته بودند و بیل کلینتون هم حضور داشت، رییسجمهور آمریکا در جلسه ماند و نطق خاتمی را شنید در حالی که معمولا روسایجمهور آمریکا بعد از انجام نطق خود، اجلاس را ترک میکنند. دبیرکل سازمانملل حتی پیشنهاد برگزاری مراسم شام و دیدار خاتمی و کلینتون را مطرح کرد که از سوی تهران پذیرفته نشد. این میانجیگری تا آنجا ادامه داشت که پیشنهاد بعدی دیدار در کریدور بود اما این پیشنهاد نیز به همان دلایل از سوی خاتمی پذیرفته نشد. اینبار نیز ممکن است که مانند سال قبل پیشنهادهایی مبنی بر تماس اوباما و روحانی مطرح شود. علاوهبر دبیرکل سازمانملل، کشورهای علاقهمند دیگری نیز میتوانند این نقش میانجیگری را برعهده گیرند.»
یوسف ملایی نیز در یادداشتی تلاش کرده تا پیشاپیش ضمن خبر دادن از دیدار روحانی و اوباما، آن را «تصادفی» و به بهانه سلام و احوالپرسی روایت کند:
«کسی چه میداند، احتمال دارد نسبت به پارسال یکگام به جلو برداشته شود و در یکتصادف شاید از پیش برنامهریزیشده، رییسجمهور آمریکا با رییسجمهور ایران سلام و احوالپرسی کند و لبخند و نگاههای متفاوت مبادله و رییسجمهور ایران به مرد اول این میهمانی تبدیل شود و تیتر اول روزنامهها و رسانهها را به خود اختصاص دهد. لبخند و کلید شاید وارد خاطرات ماندگار مجمععمومی شود.»
احمد شیرزاد از چهره های نه چندان خوشنام و تندروی اصلاح طلبان که در مجلس ششم صدای مهدی کروبی را در آورد نیز از کسانی است که روزنامه شرق به سراغ وی رفته تا لزوم دیدار دوجانبه اوباما و روحانی را از زبان وی به مخاطب منتقل کند. وی می گوید:
«انتظار داریم رییسجمهور کشور ما نیز در جریان ملاقاتهای تشریفاتی بتواند مانند دیگر روسایجمهور عمل کند؛ بتواند با دیگران تعارف کند، در یک مراسم رسمی کنار دیگران بنشیند و صحبت کند، با دیگران دست بدهد و… به نظر من اصلا لازم نیست که روحانی به نیویورک برود و در مذاکرات برگ خیلی مهمی را رو کند. کافی است که در سطح تشریفاتی معمول ظاهر شود و این موضوع ساده، یخ بسیاری از روابط را ذوب و روی مذاکرات نیز تاثیرگذار خواهد بود… غیر اینصورت رفتن ایشان و خواندن یک نطق رسمی دردی را دوا نمیکند. به نظر من نتیجه حضور رییسجمهور در مجمععمومی سازمانملل کاملا به نحوه حضور وی بستگی دارد و به نظر من در مورد نحوه حضور روحانی در این اجلاس اماواگرهایی وجود دارد. اگر قرار باشد رییسجمهور به نیویورک برود اما دستش برای ابتکار عمل سیاسی باز نباشد، به طوری که وقتی از این سفر بازگشت آماج حملات تندی قرار گیرد که چرا به یک نفر لبخند زد یا با یک نفر دست داد و… بهتر است که اصلا در این اجلاس شرکت نکند … این صحبت با مردم به این معنی نیست که ابتکارات خود را قبل از سفر بازگو کنند زیرا از سوی مخالفان فضاسازی میشود اما انتظار داریم بروند و کار جدیدی را ارایه دهند و به همان رفتارهای کلیشهای اکتفا نکنند.»
فرد دیگری نیز که با نام بیگدلی معرفی شده است، در این روزنامه نوشته:
«حضور روحانی و روسای دولتهای 1+5 بهطور همزمان در حاشیه اجلاس عمومی سازمانملل میتواند فرصت مناسبی برای کمک به پیشبرد این مذاکرات باشد. فراموش نکنیم که چگونگی بهرهبرداری از این فرصتها به سیاست خارجی ما و رویکرد دولت بستگی دارد و باید دید که روحانی و همکارانش چطور از آن استفاده میکنند.»
مجموع این مطالب به همراه تیترهای نخست روزنامه های اصلاح طلبان به خوبی نشان می دهد علیرغم تاکید نوبخت بر عدم هر گونه برنامه ریزی برای دیدرا روحانی و اوباما، ظاهرا آنچه در دستور کار قرار گرفته است دیدار دوجانبه میان روسای جمهور دو کشور به بهانه «تصادفی» بودن و «غیر برنامه ریزی» شدن این دیدار است. چنانچه روزنامه آفتاب یزد نیز با تیتر «تمایل اوباما برای دیدار با روحانی!» نهایت تلاش خود را انجام داده تا از این طریق به مخاطب القا کند در صورت برگزاری این دیدار، آمریکایی ها علاقه بیشتری به این امر داشته اند! دقیقا شبیه استدلالی عجیبی که سال گذشته پس از گفتگوی تلفنی روحانی و اوباما صورت گرفت و بعد از آن اقدام «نا به جا»، حامیان دولت مدعی شدند این اتفاق به درخواست و تمایل آمریکایی ها صورت گرفته! هر چند توضیح ندادند چرا طرف ایرانی این درخواست را قبول کرده و ما به ازای این رفتار چه بوده است؟





در هر صورت به نظر می رسد جدای از تعیین نهایی سطح مذاکرات دو کشور به «وزرای خارجه» توسط رهبر انقلابدر ماه گذشته، در صورتی که رییس جمهور خواسته یا ناخواسته، بخواهد به جای جبران اقدام نا به جای سال گذشته خود، آن را به ملاقات حضوری با ریس جمهور آمریکا ارتقا دهد، نه تنها باید پاسخگوی افکار عمومی داخل کشور باشد، بلکه به فکر از دست رفتن ظرفیت های بین المللی کشور در شرایط کنونی به خاطر باج دادن به آمریکا باشد، چنانچه حمیدرضا آصفی سخنگوی وزارت خارجه دولت اصلاحات در گفتگو با شرق، علیرغم خواست خبرنگار این روزنامه برای تایید دیدار اوباما و روحانی می گوید:
«من مذاکرات با آمریکا را پراهمیت نمیدانم؛ آمریکاییها از دیدارشان با ما بهدنبال بهرهبرداری تبلیغاتی هستند چون امکانات تبلیغاتی و رسانهای آنها با ما قابلقیاس نیست و خیلی متواضعانه باید این امر را قبول کنیم. همچنین زبانشان هم زبانی است که به آنها کمک میکند چون انگلیسی بالاخره یک زبان بیناللملی است و فارسی اینگونه نیست. آنها به دنبال بهرهبرداری سیاسی و تبلیغاتی هستند و بهدنبال این نیستند که دیدگاههای خودشان را عوض کنند. اگر فکر کنیم آمریکا ایران را نمیشناسد، اشتباه کردهایم. آنها تحلیلگر دارند و اینگونه نیست که ندانند در ایران چه خبر است. آمریکا در مورد ایران سوءتفاهم ندارد که ما بهدنبال رفع سوءتفاهم باشیم. آمریکا بهدنبال این است که رفتار ایران تغییر کند و با چارچوبها و سیاستهایی که آنها میدانند، منطبق شود.»
منبع:
به علت هزینه های بالا ممکن است سایت از دسترس خارج شود.
لطفا ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
کمال شاهمرادی: عطش احمدی نژاد و اصول گرایان برای دیدار با اوباما و برقراری رابطه با آمریکا یادتان که نرفته
کمال شاهمرادی: عطش احمدی نژاد و اصول گرایان برای دیدار با اوباما و برقراری رابطه با آمریکا یادتان که نرفته
«من مذاکرات با آمریکا را پراهمیت نمیدانم؛ آمریکاییها از دیدارشان با ما بهدنبال بهرهبرداری تبلیغاتی هستند چون امکانات تبلیغاتی و رسانهای آنها با ما قابلقیاس نیست و خیلی متواضعانه باید این امر را قبول کنیم. همچنین زبانشان هم زبانی است که به آنها کمک میکند چون انگلیسی بالاخره یک زبان بیناللملی است و فارسی اینگونه نیست. آنها به دنبال بهرهبرداری سیاسی و تبلیغاتی هستند و بهدنبال این نیستند که دیدگاههای خودشان را عوض کنند. اگر فکر کنیم آمریکا ایران را نمیشناسد، اشتباه کردهایم. آنها تحلیلگر دارند و اینگونه نیست که ندانند در ایران چه خبر است. آمریکا در مورد ایران سوءتفاهم ندارد که ما بهدنبال رفع سوءتفاهم باشیم. آمریکا بهدنبال این است که رفتار ایران تغییر کند و با چارچوبها و سیاستهایی که آنها میدانند، منطبق شود.»
ما با آمریکا و 5 1 مذاکره کنیم ولی در زمینه هستّه ای
مهدی عزیزیان: بعید میدانم که اصولگرایان عطش بوده باشنداگرمطلبی دیدید حتمابه بنده هم اطلاع دهید تاجایی که میدانم همیشه دوستان همفکرتان احمدی نژادروهمیشه بخاطر ستیزباامریکاواسرائیل سرزنش میکردن
سخن بی مهابا و نسنجیده گفتن را که ازیک کودک هم بعید است بی مهابا می نامید ؟؟
دستاورد ستیز گلادیاتور اصول گرایان چی بود ؟؟ و چی هست ؟؟
مهدی عزیزیان: بعید میدانم که اصولگرایان عطش بوده باشنداگرمطلبی دیدید حتمابه بنده هم اطلاع دهید
سلام جناب عزیزان گرامی لطفا مطالعه فرمایید
کمال شاهمرادی: http://fararu.com/vdcdjx0x.yt0oj6a22y.html سلام جناب عزیزان گرامی لطفا مطالعه فرمایید
مهدی عزیزیان: ممنون ولی این یک نوشته یک روزنامه وحدس وگمان است وزیاد قابل اعتماد نیست ووزارت خارجه وقت هم رد کرده ودرهرحال اقای خرازی حرف را تمام کرده اند این رهبری معظم نظام هست که نتیجه میگیرد وحرف حرف ایشان است وبس حالا احمدی نژاد یا هرکس دیگه بخواهند تا رهبری تایید نکنند ونظر ندهند به انجام نخواهد رسید
کمال شاهمرادی: درمورد دکتر روحانی هم اگر نظررهبری نباشد نمی توانند کاری انجام دهند
مهدی عزیزیان: قطعا اینطور است چندنفر درحاشیه هستند که جو ایجاد میکنند و19 میلیون نفررای دهندگان به دکترروحانی را مصادره به این میکنند که به ایشان رای داده اند تا با امریکا رابطه برقرار کنند نمیدانم چطور تحلیل گر سیاسی است واستاد دانشگاه در رشته علوم سیاسی اونم در دانشگاه ایران که از مراحل قانونی دیپلماتیک کشورش را خبر ندارد ونامه مینویسد وبرریاست جمهوری تعیین تکلیف میکند واز طرف همه 19 میلیون نفر اظهار نظر میکند
وازباب 19 میلیون رای دهنده به روحانی
. آیا حاکمیت توجهی به خواسته مردم دارد ؟؟
آیا نظرمردم اهمیتی دارد ؟؟
بیایید نظرسنجی بگذارید ببینید آیا مردم برادامه دشمنی اسرار دارند یا اینکه از دشمنی خسته شده اند و دنبال آرامش و زندگی ذر شان یک انسان درکشوری که دارای منابع خدادای زیادی است دارند یا اینکه مصیبت و گرفتاری دست ازگریبان این مردم نباید بردارد
کمال شاهمرادی: یک واقعیتی درتاریخ هست که هیچ دشمنی و حتی دوستی تاابد پایدارنمی ماند حال ماباید بدانبم دشمنی ما با آمریکا تا کی باید ادامه داشته باشد و اینکه از دشمنی با آمریکا چه چیزی عایدمان می شود وبه چه قیمتی این دشمنی را بایدادامه دهیم و اصولا چرا دشمنی ؟/؟ مگردین ما دین رحمت نیست ؟؟ وازباب 19 میلیون رای دهنده به روحانی . آیا حاکمیت توجهی به خواسته مردم دارد ؟؟ آیا نظرمردم اهمیتی دارد ؟؟ بیایید نظرسنجی بگذارید ببینید آیا مردم برادامه دشمنی اسرار دارند یا اینکه از دشمنی خسته شده اند و دنبال آرامش و زندگی ذر شان یک انسان درکشوری که دارای منابع خدادای زیادی است دارند یا اینکه مصیبت و گرفتاری دست ازگریبان این مردم نباید بردارد
اول اینکه از دشمنی با آمریکا چه چیزی عایدمان شد دقیقا یعنی چی این حرف؟!! قرار بود اگه با آمریکا دشمنی کنیم کلی ثروت و قدرت از آسمون برامون بریزه؟! عزیز من شما در زندگی شخصیتون فرضا یه دشمنی دارید. دارید از دشمنی با دشمنتون از یک چیزی بطور مدام سود میبرین؟!! برادر من دشمنی مربوط میشه به عقاید-افکار-رفتار و مسائلی از این قبیل.. یک انسان هرگز حق نداره در کنار ظلم سکوت کنه اصلا حق نداره با یک کشور و تفکری رابطه ی دوستی ببنده که اساسش با ظلم و خون ریزی بنا شده عزیز من این چه منطقیه شما میفرمایید؟! پس تولی و تبری چی میشه؟! شما که میگید دین ما دین رحمته همون دین رحمت یکی از بنیاد های اساسیش اینه که موضعت همیشه باید علیه ظالم باشه.. دین ما دین رحمته ولی اونجای دینمون رو شما دقت نکردین که میگه "اشداء علی الکفار"...
در ضمن اینکه میفرمایین اصولا چرا دشمنی؟؟؟؟ عرض کنم که از روزی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد و روی کار اومد و با شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی اومد این همون غربیا بودن که دشمنیشونو با ما شروع کردن عزیز من اینکه دیگه خیلی واضحه!! اونا دنبال سواری گرفتن هستن.. خودتون دیدین که در توافقات بعد از این گندی که کاروان جناب ظریف بالا آوردن و سانتریفیوژ مانتریفیوژ تعطیل شد از ایران خواستن که موشک هاشم جمع کنه بعدش میخواست بگه که بذارین سفارت بزنیم بعد وارد کشورتون بشیم بعد در امور کشورتون نظارت کنیم بعد در امور کشورتون دخالت کنیم بعد بعد بعد.........ای بابا یه کاپیتولاسیون رو هم اضافه کنید دیگه تعارف نکنید!!!
درضمن شما هرگز نمیتونید این رو اثبات کنید که زندگی با آرامش در شان یک انسان با منابع خدادادی در کشورش با دوستی با آمریکا تحقق پیدا میکنه!!!! یعنی یه جوکی بیش نیست این حرف.. مگه یادتون رفته اندکی بعد از اینکه عراق افتاد دست آمریکا همش اخبار این مردم همیشه بدبخت عراقو نشون میداد داد میزدن میگفتن "این بود اون دموکراسی ای که ازش دم میزدین؟" ای بابا بدبختا فکر میکردن آمریکا بیاد دیگه همه چی حله!!!
عرض آخر اینکه جناب شاهمرادی شما به هیچ وجه نمیتونید از قبل نتیجه ی نظرسنجی از مردم در مورد اینکه با آمریکا دشمن باشیم یا نباشیم به نفع نظر محترم خودتون تموم کنید!! این فکر اشتباهه...
عذر میخوام سرتونو درد آوردم...
مسافر دو روزه: سلام.. جناب شاهمرادی با اجازه ی حاجی میخواستم عرضی داشته باشم خدمتتون..
عرض بنده این بود که هیچ دشمنی تا ابد پایدارنمی ماند و دشمنی ما با آمریکا تا کی باید ادامه داشته باشد اگر صرفا بخاطر ماهیت پلید واستکباری اش است ؟؟؟ از روسیه جنایتکار تر که نیست روسیه ای که جنایت و خیانت های زیانباربسیاری درحق ایران انجام داده است ولی چگونه است امروزه دوست ماست ؟؟ آیا ماهیت پلید واستعماری اش را رها کرده یا اینکه بخاطر شرایط حاضر مجبوریم با دشمن دیرینه این مملکت سر یک میز نهار بخوریم و اگراینگونه است ؟؟ باآمریکا دوستی کردن چه چیزی از ما می گیرد ؟؟
فرمودید شعار استقلال آزادی . جمهوری اسلامی ؟ ما شعار موازی هم داشتیم با این مضمون . نه شرقی و نه غربی که الان نه غربی آن برایمان مانده است و این که ما به دامن شرق پناه ببریم کجای این استقلال است ؟؟
فرمودید دشمنی ما بخاطر عقایدمون است !!! آیا روسیه ای که 300 سال تمام مسلمانان چچن و اینگوش و تاتارستان را باشدیدترین نوع قوه قهریه سرکوب میکند و به آنان اجازه استقلال نمی دهد با ما هم عقیده است ؟؟
یا اینکه چین متحد فعلی ما دوسال پیش مسلمانان ایالت ارومچی را به خاک و خون کشید و قتل عام ونسل کشی تاریخی انجام داد با ما هم عقیده است ؟؟ و یا اینکه مسلمانا چچن و چین و تاتارستان و اینگوش با مسلمانان سوریه و فلسطین و لبنان تفاوت دارد و ما به عنوان مدعی ام القرایی جهان اسلام نسبت به آنان دینی نداریم ؟؟ وووووو ......
واما فرمودید عراق ؟؟ وضعیت فعلی عراق و افغانستان را با دوره صدام لعین و وحاکمیت طالبان مقایسه کنید می بینید که این غربی ها بودند که آنان را از استبداد متوحش نجات دادند و اگرهنوزبه ثبات کامل نرسیده اند طبیعی است هرمرحله گذر از بحران هزینه براست و بیشتر مربوط می شود به دخالت دیگران که هرکدام دنبال تثبیت موقعیت ومنافع خود هستند ...
و اینکه هیچ ملتی پیشرفت نداشته الا در سایه دوستی و صلح و آرامش و امروزه کشور ما برای رسیدن به آرمان هایش بیشتر از هردوره تاریخی نیاز به صلح و آرامش دارد
و مطالباتشون رو خیلی وقت پیش گفته بودم
و دیدید همون هم شد شاهد هستید ّ
درد اونها هسته ای نبوده و نیست
درد آنها همون طور که وندی شرمن گفت امنیت اسرائیل هست
درد آن ها موشک های ایران هست و...
کمال شاهمرادی: با سلام و احترامات فائقه محضر دوست عزیزم
دوست من وضعیت عراق و افغانستان چه فرقی با قبل پیدا کرده برای مردمش؟! اگر هم فرق کرده واقعا بر این باورین که آمریکا این محبت رو بهشون هدیه کرد؟!! من واقعا تعجب کردم از این فرمایشتون...!! این وحشی های وهابی و سلفی و داعش و کوفت و زهر ماری که الان میبینیم به جون کشورای اسلامی افتادن که کاملا با سند و مدرک اثبات شده که زاده ی صهیونیزم و آمریکا و انگلیس جنایتکاره وحشی تر از قوم صدام و طالبان نیستند؟! ای بابا!!
عرض آخر اینکه دوست عزیز صلح و دوستی و آرامش به ملت کمک میکنه ولی صلحی که همراه با سواری دادن باشه هیچ آرامشی رو به ارمغان نخواهد آورد..
یاعلی
البته امیدوارم رای اکثریت مردم هرچی باشه همون کار رو انجام بدن