آخرین نظرسنجی از جوانان ایرانی منتشر شد.
69/3 درصد از فیلترشکن استفاده می کنند. باقی هم به نظر ما اصلا از اینترنت استفاده نمی کنند، امکان ندارد کسی بیاید توی اینترنتی و به در بسته نخورد و فیلتر نشکند.
12/3 برای دانلود به اینترنت می آیند. پس می فهمیم نزدیک به 90 درصد ایرانی ها، برای آپلود کردن به اینترنت می آیند که ما در این زمینه دخالت نمی کنیم.
39 درصد برای فرار از تنهایی به اینترنت می آیند. به همین دلیل 61 درصد دیگر وقتی با هجوم این 39 درصد تنها مواجه می شوند، از آن طرف در می روند، در نتیجه کسانی که پای اینترنت می مانند همان اقلیت تنهایان در جامعه هستند که اکثریت اینترنت را تشکیل می دهند.

22/3 برای تبادل تجربه به اینترنت می آیند. منتها چون تجربه ای برای تبادل ندارند، مجبور می شوند فیلترشکن را باز کنند و بروند سایت هایی که تجربه شان را بیشتر می کند.
5 درصد برای استفاده از سایت های غیراخلاقی وارد اینترنت می شوند. که ما متوجه نمی شویم واقعا چرا برای پنج درصد، اینترنت را کوفت 95 درصد می کنند و همه چیز را فیلتر می کنند؟ واقعا ها.
19/1 برای استفاده از چت, آنلاین می شوند که ما تکذیب می کنیم، ما هر کی را تا حالا دیدیم یا گفته asl plz یا پوک مان کرده که جفتش برای این بوده که سر صحبت را باز کند.

82/6 مخالف انتخاب همسر از طریق اینترنت هستند که به نظر ما منطقی است. چون با این سرعت اینترنت و این همه فیلتر، آدم همسر دلخواهش را نمی تواند یک نظر درست و حسابی ببیند و هی قطع و وصل می شود.
55/6 معتقد به مهریه هستند. اما 100 درصد معتقدند که مهریه را کی داده، کی گرفته که اگر این درست است پس آن درست نیست، پس هر دو.
86/4 ایمان دارند پیدا کردن شغل، نیاز به سفارش و توصیه دارد که معلوم می شود باورشان قوی است.
58/3 درصد اعتقاد دارند مسوولیت برنامه ریزی برای اوقات فراغت باید به عهده دولت باشد که آدم خجالت می کشد توی این 58 درصد باشد. یعنی چی؟ جوان مملکت می خواهد برود پیک نیک و خوشگذرانی، دولت باید دستش را بگیرد ببرد؟ زشت است عزیزم. کم کم یاد بگیرید روی پای خودتان بایستید.
13/3 درصد از ماهواره استفاده می کنند که اگر فقط از محله ما آمار می گرفتند 40 درصد به آمارشان اضافه می شد.
