فراموش کردم
اعضای انجمن(447) شعری تکان دهنده درباره امام زمان حضرت مهدی عدالت و لطف خدا پیامبر اکرم : توبه زیباست ولی در جوانی زیباتر قدرت بدنی حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام در جوانی بی حسین احساس پیری میکنم ارتباط با مدیریت انجمن مذهبی
جستجوی انجمن
محراب عبوسی (mehrabdj )    

خداوند از این افراد بیزار است!

منبع : http://khabarpu.com/h.php?t=377-xlb-aokui-ix-xITEM
درج شده در تاریخ ۹۳/۰۹/۲۷ ساعت 23:29 بازدید کل: 93 بازدید امروز: 93
 

خداوند از این افراد بیزار است!

  • کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم
  • احتکار از مادۀ «حکر» است و حکر به معنای ذخیره کردن طعام به امید و انتظار چیزی است و به کسی که این عمل را انجام می دهد «محتکر» گفته می‌شود.
    خداوند از این افراد بیزار است!
     

     

    به گزارش فرجام، احتکار از منظر اسلام به لحاظ اینکه قدرت خرید مردم را کاهش می‌دهد، حرام شمرده شده است. احتکار از مسائلی است که مستقیماً با مصالح جامعه مسلمین مربوط است و جلوگیری از آن از وظایف حکومت اسلامی است. اما بنا به روایات رسیده برای شخص محتکر به واسطه عملش عواقبی در پی می باشد، چنانچه در این باره امیرالمومنین علی(ع) می فرمایند: الِاحتِکَارُ دَاعِیَةُ الحِرمَان‏؛ احتکار به حرمان و بی‏ بهره ماندن (محتکر) انجامد؛ و در جایی دیگر بیان می دارند: هرکس مواد غذایی بخرد و برای این که آن را به مسلمانان گران بفروشد چهل روز انبار کند و پس از چهل روز آن را بفروشد و همه درآمد آن را هم صدقه بدهد کفاره گناه او نخواهد شد؛ و نیز می فرمایند: مِن طَبَائِعِ الأَغمَارِ إِتعَابُ النُّفُوسِ فِی الِاحتِکَار؛ به رنج افکندن خود برای احتکار از خصلت های ابلهان است. 

    همچنین حضرت محمد(ص) در باره این عمل خارج از انسانیت بیان داشته اند: الُمحتَکِرُ فی سُوقِنا کالمُلحِدِ فی کِتابِ اللّه؛ کسی که در بازار ما دست به احتکار زند به منزله کسی است که کتاب خدا را انکار کند؛ و نیز در کلامی گرانسنگ می فرمایند: مَن جَمَعَ طَعَاماً یَتَرَبَّصُ بِهِ الغَلَاءَ أَربَعِینَ یَوماً فَقَد بَرِئَ مِنَ اللَّهِ وَ بَرِئَ اللَّهُ مِنهُ؛ هرکس خوراکی را به امید گران شدن چهل روز انبار کند از خداوند بری شده و خدا نیز از او بری و بیزار است .

     

    http://khabarpu.com/h.php?t=377-xlb-aokui-ix-xITEM-x28007ohiavuioakoaxuoapjaiobxkajoald_n_pjeatouxvk

    این مطلب توسط موسی اصلانی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۹/۲۸ - ۱۴:۵۳
    اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
    برچسب ها:

    1
    2
    1 2


    لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
    فراموش کردم
    تبلیغات
    کاربران آنلاین (0)