فراموش کردم
اعضای انجمن(23)
جستجوی انجمن
محراب عبوسی (mehrabdj )    

باجگیری با ارسال اینترنتی تصاویر شخصی

منبع : http://www.jamnews.ir/detail/News/515879
درج شده در تاریخ ۹۴/۰۴/۳۱ ساعت 01:01 بازدید کل: 173 بازدید امروز: 171
 
 
 
تصاویر شخصی دختر باجگیری با ارسال اینترنتی تصاویر شخصی
رابطه های نافرجام اینترنتی؛
 
باجگیری با ارسال اینترنتی تصاویر شخصی
 
این روزها رابطه‌های اینترنتی باجگیری‌های شبکه‌های موبایلی را رقم زده است.
 
 
 
 

به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، رابطه‌های اینترنتی باجگیری‌های شبکه‌های موبایلی را رقم زده است.  سرگرد «علی عباسی کسانی» رئیس پلیس فتای استان ایلام گفت: باجگیری از طریق شبکه‌های مبتنی بر گوشی‌های موبایل به این صورت است که با فریب و شیوه‌های متعدد از فرد خواسته می‌شود عکس‌های خارج از عرف که مربوط به حریم شخصی می‌‌شود را به صورت آنلاین برای آنها اجرا و ارسال کند.


وی ادامه داد: در مرحله بعد فرد را تهدید می‌کنند در صورتی که درخواست آنها برای پرداخت پول عملی نشود عکس‌های او را در گروه‌هایی که عضو هستند منتشر می‌کند. رئیس پلیس فتای  ایلام افزود: قربانی که تحت فشار روانی شدید قرار می‌گیرد از طرفی توانایی پرداخت پول درخواستی که اغلب خیلی زیاد است را نداشته و از طرف دیگر خود را در معرض آسیب‌پذیری می‌بیند که این موضوع مشکلات و آسیب‌های فراوانی را برای او به وجود می‌آورد.


سرگرد کسانی تصریح کرد: پرداخت هرگونه وجه به این‌گونه کلاهبرداران تضمینی برای عدم باجگیری آنها در آینده نخواهد بود و ممکن است تهدید خود را تکرار کنند. وی درخصوص علل و راهکار‌های پیشگیری از این گونه جرایم گفت: باجگیری زمانی رخ می‌دهد که افراد بدون ضابطه یک رابطه دوستی اینترنتی را آغاز می‌کنند و پس از جلب اعتماد یکدیگر، باجگیر از قربانی می‌خواهد عکس‌ها و فیلم‌های متعارف را برای او ارسال کند. این مقام مسئول با تأکید بر اینکه در هر طیف سنی و در هر گروه جنسی ممکن است باجگیری وجود داشته باشد، هشدار داد: کاربر اینترنتی که با آن گفت‌وگو می‌کنید امکان دارد آن شخصی نباشد که خود را معرفی می‌کند.


وی با اشاره به اینکه هر چیزی که در اینترنت منتشر می‌شود ممکن است ضبط، ذخیره یا برای دیگران ارسال شود، به کاربران شبکه‌های اینترنتی توصیه کرد به دعوت افراد غریبه و ناشناس در شبکه‌های اجتماعی پاسخ ندهند و اطلاعات حساس و شخصی را که ممکن است مورد سوء استفاده قرار گیرد در پروفایل خود قرار ندهند.

 

http://www.jamnews.ir/detail/News/515879

این مطلب توسط میثم عظیمی. بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۴/۰۴/۳۱ - ۲۲:۱۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
2
1 2


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)