فراموش کردم
اعضای انجمن(85) همه اخبار و مطالب میانه صفحه ی اصلی انجمن روابط عمومی شهرداری روابط عمومی حمل و نقل همگانی و حومه
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی
اسماعیل مختاری (miyanehpix )    

از اول مهر اتاق فکر در آموزش وپرورش تشکیل می شود

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۵/۰۲ ساعت 20:14 بازدید کل: 147 بازدید امروز: 144
 

 یکی از اولویتهای ما داشتن تعامل با ارکان جامعه ودرکنار آن حفظ استقلال آموزش وپرورش است

صادقی معاون مدیر کل و مدیر آموزش وپرورش میانه:

صادقی در جلسه توجیهی مدیران کلیه مدارس منطقه میانه ،داشتن تعامل با ارکان جامعه و داشتن تعامل با درون مجموعه آموزش و پرورش را از اولویتهای کاری خود خواند.


به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش میانه، اسفندیار صادقی در جلسه توجیهی مدیران کلیه مدارس منطقه میانه در سخنانی بیان داشت: یکی از اولویت های کاری ما داشتن تعامل با تمامی ارکان جامعه و تعامل با درون یعنی مجموعه آموزش و پرورش می باشد و در این تعامل باید استقلال آموزش و پرورش حفظ شود. معاون مدیرکل با بیان اینکه عمده هدف ما ارتقای آموزش وپرورش است گفت:ما با تمامی ارکان جامعه تعامل مثبت داریم و به کسانی که در امورات شهرستان دخیل هستند و می توانند به آموزش و پرورش کمک کنند احترام خاصی قائل هستیم و هدف از تعامل آن است که اهداف آموزش و پرورش را به سر منزل مقصود برسانیم . مدیر آموزش و پرورش در ادامه افزود: با حفظ حرمتها و استقلال آموزش و پرورش هرکس برای ارتقای آموزش و پرورش قدم بردارد بر دست او بوسه می زنیم ،برای اینکه اهداف آموزش و پرورش را جلو ببریم باید از ابزار مناسب و نیروهای کار آمد نیز استفاده کنیم. وی با اشاره به اینکه سعی کنیم برای خودمان آینه باشیم،یاد آور شد: برای اینکه در آموزش پرورش نواقصات و کاستی ها را از بین ببریم باید برای خود آینه باشیم و عیب های همدیگر را به هم بگوییم و به انتقادات سازنده ترتیب اثر بدهیم و اگر قابل اجرا شد اجرا کنیم و مشکلات را خودمان حل کنیم و با کلیه همکاران تعامل داشته باشیم. صادقی به تشکیل اتاق فکر اشاره کرد و گفت :از اول مهر اتاق فکر در آموزش وپرورش تشکیل می شود و از پیشنهادات تمامی عزیزان و همکاران اداری ،آموزشی و پرورشی و همچنین بازنشستگان محترم جهت راه اندازی اتاق فکر استفاده خواهیم کردو و نقطه نظرات آنها را بومی سازی کرده و در حد امکان اجرا خواهیم کرد.

منبع :

http://cms.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=31&rcid=1087

این مطلب توسط اسماعیل مختاری بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۵/۰۲ - ۲۰:۱۷
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)