فراموش کردم
اعضای انجمن(177) همه اخبار و مطالب میانه صفحه اصلی انجمن شهـدای مـیـانـه میانه ای های مؤلف درباره میانه بهمراه جزئیات مقررات انجمنهای سایت
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی
اسماعیل مختاری (miyanehpix )    

گفتگو با رتبه 9 کشوری کنکور تجربی 93: علیرضا رضایی

منبع : kanoon.ir/Article/71127
درج شده در تاریخ ۹۳/۰۵/۱۵ ساعت 03:12 بازدید کل: 333 بازدید امروز: 329
 

علیر‌ضا رضایی هستم از شهر میانه
از سال سوم دبیرستان در آزمون‌ها شرکت می‌کردم و دبیرستان علامه امینی درس می‌خواندم، معدل کتبی من 19/92 بود.

آقای رضایی گفتگویی که با هم داریم را در سایت کانون درج خواهیم کرد، آیا شما به سایت کانون سرمی‌زنید؟
بله از سایت کانون خیلی استفاده می‌کردم از صفحه‌ی رتبه‌های برتر گرفته تا قسمت خلاصه نکته‌های درسی و یادگار ماندگار.

معلم خصوصی داشتید؟
من تغییر رشته‌ای از ریاضی به تجربی بودم به‌همین دلیل در تابستان سوم به پیش، با معلم زیست مدرسه خودمان کلاس خصوصی برداشتم و از تدریس عالی ایشان همین‌جا تشکر می‌کنم.

اگر بخواهیم فقط یک تکنیک یا یک روش را که باعث موفقیت شما شد را نام ببرید، کدام یک را نام می‌برید؟
مدیریت آزمون، من روش اصلی موفقیت خود را این می‌دانم که سر جلسه‌ی آزمون به خوبی زمان و آموخته‌های خود را در اختیار داشتم و همیشه همه‌ی سوال‌ها را می‌خواندم، اگر سوالی وقت‌گیر بود به خوبی آن‌را تشخیص می‌دادم و کنار می‌گذاشتم. برای مثال من در دوران دبیرستان المپیاد ریاضی کار می‌کردم و در این درس خیلی قوی بودم ولی سر جلسه‌ی آزمون به دنبال 100 زدن این درس نبودم بلکه با رعایت تکنیک چند از10 همیشه سعی می‌کردم 7 یا 8 از 10 درست جواب دهم و از سوال‌های وقت‌گیر بگذرم.

با توجه به نتایج آزمون‌های شما می‌توان گفت که قبل از عید در عمومی‌ها قوی نبودید و بعد از عید به‌خوبی در عمومی‌ها رشد کردید، روش شما چه بود؟
من بعد از عید به خانه‌تکانی منابع مطالعه‌ام در درس عمومی پرداختم. برای مثال من یک کتاب قطور در درس ادبیات داشتم که بعد از عید آن‌را کنار گذاشتم و به‌شدت به‌حل تست‌های کنکورهای سال‌ها قبل پرداختم.
در کل باید بگویم من در تست‌زنی به‌ حل و تسلط بر کنکورهای سال‌های قبل بسیار اعتقاد دارم و به‌نظرم بهترین منبع برای حل تمرینی تست، تست‌های سال‌های قبل کنکور است.

افراد بسیار تأثیرگذار در موفقیت شما چه کسانی بودند؟
مادرم امسال به من خیلی کمک کرد. طی سال تحصیلی چند بار از نظر روحی کم آوردم، اگر مادرم نبود واقعاً از این بحران روحی نمی‌توانستم رد شوم.
نفر بعدی آقای احسان صالحی رتبه 7 منطقه 3 پارسال{از شهرستان خدابنده استان زنجان} بودند که پشتیبان ویژه‌ام بودند ایشان هم زبان من بودند، مشاوره‌های درسی ایشان به‌شدت به من کمک کرد.
این مهم که سر جلسه‌ی آزمون به‌دنبال رکورد زدن و 100 زدن نباشم، نکته ای بود که همیشه آقای صالحی به من گوش‌زد می‌کرد.
در مورد روش مطالعه‌ی درس دین و زندگی و زمین‌شناسی راهکارهایی به من ارائه دادند که خیلی به من کمک می‌کرد.
در حفظ تعادل مطالعاتی مشاوره‌های آقای صالحی بسیار کمک کرد.

این مطلب توسط اسماعیل مختاری بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۵/۱۵ - ۰۳:۴۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)