فراموش کردم
اعضای انجمن(527) صفحه اصلی اخبار میانه عکس مذهبی هـنـری ورزشی حـــوادث کتاب میانه میانا تی وی معرفی همشهریان نمایندگان محترم مجلس مباحث انتخاباتی میانه اخبار ادارات و سازمانها درباره میانه بهمراه جزئیات لینکستان میانه مقررات انجمنهای صفحه اصلی
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی
اسماعیل مختاری (miyanehpix )    

پرسش و پاسخ های منتخب از دومین نشست خبری شهردار محترم میانه

درج شده در تاریخ ۹۵/۰۴/۲۱ ساعت 00:38 بازدید کل: 499 بازدید امروز: 493
 

پرسش و پاسخ های منتخب از دومین نشست خبری شهردار محترم میانه

توضیح : دومین نشست خبری شهردار میانه در سال ۹۵ همزمان با ۱۴ تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها با حضور اصحاب رسانه شهرستان در سالن جلسات شهرداری برگزار شد.

سوال1- دوباره کاریهایی که توسط شهرداری انجام می گیرد.
پاسخ1- در هیچ موردی غیر از جدول گذاری مقابل سینما، دوباره کاری انجام نشده و همان مورد هم اشتباه پیمانکار بوده و تخریب و اجرای مجدد بر عهده ی پیمانکار بوده است.

سوال2- اشکالات مشاهده شده در جدول گذاریها که باعث انجام مجدد برخی شده است.
پاسخ2- نقشه های این موارد توسط شورای ترافیک شهر بررسی می شود و شهرداری هم فقط عضوی از این شوراست. در مواردی مثل مورد شهرک اندیشه تا حصول اطمینان از درستی طرح و رفع معایب اقدام به تکمیل و بند کشی و رنگ آمیزی نشد تا رفع شده و اجرای طرح با مشکل روبرو نشود.(در واقع اگر اشکالی بوجود میاید باید شورای ترافیک دقت بیشتری در مصوباتش انجام دهد و مسولیت همه ی مصوبات شورا بر عهده ی شهرداری نیست و شهرداری و پیمانکار فقط مجری هستند.)

سوال3- نردبان هیدرولیک برای آتش نشانی.
پاسخ3- هزینه تامین نردبان 4 میلیارد تومان هست و امکان خرید اقساطی برای شهرداری وجود دارد ولی شرکتی وجود ندارد که این امکان را فراهم کند و فقط در تبریز این نردبان تهیه شده است. (برای جلوگیری از خطراتی که هنگام آتش سوزی دربرجهای چند طبقه بوجود میاید نصب تجهیزات ایمنی و آتش نشانی ضروری و اجباری هست و شهرداری این موارد را کنترل می کند.)

سوال4- کوچک بودن پیاده روها و نقص در مبلمان شهری و... .
پاسخ4- اکثر شهرداران قبلی به مسائل روبنایی توجه داشتند و توجه کمتری به مسائل زیر بنایی می شد، مشکلات شهر زیاد هست از جمله تملک خیابانها، کوچک بودن پیاده روها تقصیر شهردار فعلی نیست از قبل این طور بوده. دو سال هست که وقتی برای مبلمان شهری بودجه ای تعریف می کنیم شورای محترم شهر مخالفت می کند. دغدغه شورای شهر این هست که مشکلات اساسی حل شود و خواسته شان از شهردار رسیدگی به امور زیر بنایی هست. حال که شهردار میانه ای انتخاب شده انتظارشان رسیدگی به مسائلی مانند بازگشایی خیابانها هست که شهرداران غیر بومی زیر بار انجامش نمی روند. تملک امری هزینه برهست و اعتبار زیادی می خواهد. هم اکنون شهرداری روی 10 خیابان مشغول فعالیت هست که اگر هزینه ی این خیابانها صرف سایر امور (ظاهری)می شد حتما همه از وضعیت ظاهری شهر راضی بودند.
کار سنگین در شهرداری در بازگشایی خیابانها تعریف می شود. بعنوان مثال 17 سال یک خیابان 100 متری در بودجه تصویب می شد ولی حتی یک متر هم پیشرفت نمی کرد و بالاخره اجرا شد. ارتباط بین شهرکهای شهید مدنی و شهید رجایی برقرار شد که راه ارتباطی باهم نداشتند.
راه ارتباطی به استادیوم ایجاد شده ولی نه کسی تشکری کرده که انتظار هم نداشتیم و نه خبری منتشر که باعث می شود خستگی کار در جانمان بماند و ما وظیفه مان را انجام داده ایم ولی چرا کسی پیگیر استفاده از استادیوم چند هزار نفری نیست؟! چرا این مکان مورد استفاده قرار نمی گیرد؟!
اجرای خ 35 متری خاتم الانبیاء انتهای شهرک اندیشه تا دانشکده فنی دانشگاه آزاد که هدف ایجاد راه دسترسی مناسب به دانشگاه غیر از جاده ترانزیت طبق نقشه تفصیلی و جلوگیری از خطرات رفت و آمد دانشجویان از طریق جاده پر خطر بود.
از 20 سال قبل رینگ 14 کیلومتری دور شهر توسط شهرداران قبلی اجرا نشده. چرا؟
میدان دادگستری و خیابانهای لازم برای دسترسی مردم به ساختمان جدید دادگستری اجرا شد.
ازسال 1377(1376) به این طرف نقشه تفصیلی شهر به شهرداری ابلاغ شده است. تمام خیابانهایی که الان مشغول اجرای آنها هستیم در آن پیش بینی شده ولی قبلاً اجرا نشده بود و الان هم که اجرا می شود متاسفانه مورد انتقاد قرار می گیریم.
ورودی شهر از طرف تهران وجود نداشت که اجرا شده است. با راه و ترابری تفاهم کرده بودیم که راه دسترسی راه آهن تعریض شود که به دلیل محدودیتهای مالی اجرا نکردند ولی تا مقابل هنرستان فنی بر عهده شهرداری هست که اجرا می کنیم.

سوال5- علت تاخیر در افتتاح بعضی پروژه ها؟
پاسخ5- مشکلی که در اجرای این پروژه ها مانند تعریض خ راه آهن وجود دارد برخورد به تاسیساتی مانند کابلهای برق و مخابرات و لوله های انتقال آب و گاز هست که در حریم جاده و خیابان قرار گرفته اند و نهادهای مربوطه برای تغییر و جابجایی آنها هزینه های کلانی از شهرداری مطالبه می نمایند. متاسفانه در مواردی حریم لازم در زمان عبور دادن این لوله های آب و گاز یا مخابرات و برق رعایت نشده و هم اکنون مساله ساز شده است. اگر پروژه ای با تاخیر اجرا می شود یا نیمه کاره می ماند حتما دلیلش را از شهرداری پیگیری کنید تا انتقادتان بدون اطلاع نباشد، این موارد بدون دلایل قانع کننده نیست. تملک یکی از زمینهای این منطقه( خیابان راه آهن) دو سال طول کشید و وقتی شروع به کار کردیم وجود انواع تاسیسات باعث توقف پروژه شده است.

سوال6- وضعیت روشنایی پارکها.
پاسخ6- روشنایی تمام پارکها اجرا شده و پارک و بوستان تاریکی باقی نگذاشته ایم تا امنیت خانواده ها به خوبی تامین شود. حتی در مواردی که روشنایی معابر بر عهده اداره برق هست توسط شهرداری اجرا شده است.

سوال7- بازگشایی اطراف امامزاده اسماعیل(ع)
پاسخ7- چهل سال هست که این مورد مطرح هست ولی زمان فعلی وارد این کار شده ایم. وظیفه شهرداری در این مورد چند خیابان و یک پارکینگ تعریف شده است. با مصوبه شورای شهر دو خیابان18 متری تا سرچشمه و یک پارک و پارکینگ بالای 2000 متر مربع، از 340 پلاک واقع در این منطقه حدود 230 پلاک آزاد می شود که می توانند پروانه ساختمان گرفته و نوسازی کنند. از حدود 110 پلاک باقیمانده هر کدام درصدهای متفاوتی در طرح قرار می گیرند.
با وجود پیگیریهای فرماندار محترم از بودجه بافتهای فرسوده بودجه مشخصی اختصاص به این موضوع نیافت. شهرداری بودجه ای برای بازگشایی 2000 متر مربع در نظر گرفته که به زودی اجرا می شود.

ادامه سوالات و پاسخ ها را در مطلب زیر ببینید :

دومین قسمت پرسش و پاسخ های منتخب نشست خبری شهردار محترم میانه

http://www.miyanali.com/miyanehpix/1072

تهیه و تنظیم توسط اسماعیل مختاری، نماینده وب سایت میانالی در دومین نشست خبری شهردار محترم میانه

این مطلب توسط اسماعیل مختاری بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۵/۰۴/۲۱ - ۰۰:۴۶
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (4)