فراموش کردم
رتبه کلی: 441


درباره من
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند
همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند
دیو هستند ولی مثل پری می پوشند
گرگ هایی که لباس پدری می پوشند
آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند
عشق ها را همه با دور کمر می سنجند
خوب طبیعیست که یکروزه به پایان برسد
عشق هایی که سر پیچ خیابان برسد....
************************************************
..............از تهران ..
ترکی هم بلد نیستم.
***********************
خودتـــــــــــ را در آغــــوشـــــ بگــــیر و بخــــــــواب !
هیــــچ کســــــ آشفتـــگیـــــ اتــــــ را شانـــــه نخواهـــــد زد !
این جمـــــع پــــر از تنــــهاییست
............................................
وبه انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد که هنوز انسانم
سیلوانا (mkazem )    

مسکن مهر ناتمام در ونزوئلا!؟؟

منبع : http://www.tabnak.ir/fa/news/395619/%D8%B2%D9%86%D
درج شده در تاریخ ۹۳/۰۲/۰۸ ساعت 13:00 بازدید کل: 101 بازدید امروز: 99
 

زندگی عجیب در مرتفع ترین«نماد فقر»جهان!

اینجا کاراکاس، پایتخت کشور ونزوئلاست.«برج دیوید» در پایتخت با ۴۵ طبقه ارتفاع، به عنوان بلند‌ترین محله فقیرنشین جهان، پرخطر‌ترین ساختمان مسکونی و یا ترکیبی از این دو توصیف می‌شود.
 
 
زندگی حیرت انگیز در مرتفع ترین«نماد فقر»جهان!«برج دیوید» در پایتخت ونزوئلا با ۴۵ طبقه ارتفاع، به عنوان بلند‌ترین محله فقیرنشین جهان، پرخطر‌ترین ساختمان مسکونی و یا ترکیبی از این دو توصیف می‌شود. 
 
به گزارش "تابناک" به نقل از رویترز، هنگامی که در اوایل دهه ۹۰ میلادی این آسمان خراش به عنوان مرکز تجارت کاراکاس به عموم معرفی شد، فرض بر این بود که فقط مردمی که از طبقه مالی مطلوبی برخوردارند در این برج مستقر در پایتخت ونزوئلا کار خواهند کرد و هیبت آن نشانی از جایگاه این کشور در بازار اقتصاد جهانی خواهد بود.
 
 این تصور در اذهان عمومی باقی بود تا آنکه ساخت برج پس از مرگ سرمایه‌گذار آن «دیوید برلینبورگ» و افتادن تمام پروژه‌های وی به دست دولت روند دیگری را طی کرد.
 
 به خاطر بحران بانکداری سال ۱۹۹۴ اتمام برج در میانه راه متوقف شد و ساختمان خالی ماند. از دیگر سو کمبود خانه‌های مسکونی موجب شد که گروهی از افراد بی‌خانمان در سال ۲۰۰۷ آن را اشغال کنند. دولت این نام را برای ساکنان جدید گذاشته است: «اشغالگران»!
 
برج دیوید آسانسور ندارد و عکاس مجبور بوده وسایل خود را با موتورسیکلت‌ تا طبقه دهم ببرد و بقیه مسیر را از پله‌ها تا طبقه ۲۵ بالا برود!
 
این رویه متعارف بیش از ۲۵۰۰ نفری است که در این ساختمان زندگی می‌کنند و پس از بحران مسکن سال ۲۰۰۷ افزایش نیز یافته‌اند.ساکنان این برج با گرفتن کابل برق از شبکۀ شهری و به هم متصل کردن آن به تمام طبقات برق‌رسانی کرده‌اند، اما توانستند تنها تا طبقۀ ۲۸ آن آب ببرند. نکته حیرت انگیز اینکه همه چیز از جمله سیستم‌های بهداشتی باید چندین طبقه به بالا حمل شوند. 
 
ساختمان مانند اجتماعی کوچک از امنیت خود پاسداری کرده و برخی از ساکنان با استفاده از بیسیم‌های تاکی واکی عبور و مرور‌ها را کنترل می‌کنند و دیگران را مطلع می‌‎سازند، اما آنچه در این اجتماع اتفاق می‌افتد کمتر به بیرون راه پیدا می‌کند. مثل یک منطقۀ خودمختار در درون یک جامعه. باندهای مختلف محل مناسبی برای استقرار در شهر یافته‌اند و نظم خاص خود را شکل داده‌اند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
این مطلب توسط سعید کریمی. بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات