دروغ مضحک بی بی سی در آستانه انتخابات:
دیدار محرمانه میرحسین موسوی با رهبری!
با نزدیک تر شدن به روز 24 خرداد، زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم، شبکه بی بی سی قرار است با پخش مستندی، از دروغ های جدید خود درباره انتخابات 88، پرده برداری کند.
به گزارش گروه سیاسی صراط، بی بی سی قصد دارد مستند «بیست و چندم خرداد...» را روز جمعه 17 خردادماه درست یک هفته قبل از روز برگزاری انتخابات پخش کند.
در این مستند، جملاتی از زبان اردشیر امیرارجمند، مشاور خارج نشین میرحسین موسوی، بیان می شود که مطابق آن، دو روز پس از انتخابات 88، میرحسین موسوی در جلسهای محرمانه با مقام معظم رهبری، درخواست ابطال و برگزاری مجدد انتخابات را ارائه کرده و در ازای آن حاضر شده است از نامزدی انتخابات انصراف دهد!
از سوی دیگر، در راستای تلاش های چهارساله این شبکه دولتی انگلیسی برای القای تقلب در انتخابات مذکور، در این مستند نیز تلاش شده است تا با ادعای تماس یکی از اعضای ارشد بیت رهبری با میرحسین موسوی، تقلب در انتخابات اثبات شود! به ادعای امیرارجمند، در یکی از این تماسها، به موسوی گفته شد که قرار است احمدینژاد به نسبت ۱۸ به ۱۴ برنده انتخابات اعلام شود!
اقدام هماهنگ سایت میرحسین موسوی با بی بی سی
مستند بی بی سی در حالی پخش می شود که در هفته های گذشته خبر دروغ «نوار 8 میلیونی» نیز در برخی رسانه ها منتشر شده بود. در همین راستا سایت کلمه، منتسب به نزدیکان میرحسین موسوی هم با درج مطلبی، پازل «احیای ادعای تقلب در انتخابات 88» در آستانه انتخابات 92 را تکمیل کرده است.
کلمه مدعی شده یک هفته به انتخابات 88، «علی اکبر محتشمی پور» رئیس کمیته صیانت از آرای میرحسین موسوی مدعی شده است «گزارش های نگران کننده یی از جلسات خصوصی برخی افراد وابسته به کاندیدایی شنیده می شود که آنها می گویند ما هشت میلیون رای برای تضمین انتخاب قطعی کاندیدای خود در همان مرحله اول نیاز داریم و با توجه به اینکه هم اکنون نزدیک به ۱۴ هزار صندوق سیار در سراسر کشور وجود دارد چنانچه در هر صندوق ۵۰۰ رای به طور متوسط ریخته شود، خواسته این افراد محقق خواهد شد.» گزارش مورد استناد سایت کلمه، روز 16 خرداد 92 در روزنامه اعتماد چاپ شده بود.
هماهنگی رسانه های داخلی و خارجی در چیدن پازل های مربوط پروژه «ادعای تقلب»، تا حدی زیاد است که هرگز نمی توان تصادفی بودن ترتیب و توالی این شایعات و عملیات های روانی را باور کرد.
به این ترتیب، با نزدیک تر شدن به زمان برگزاری انتخابات، در حالی که نظرسنجی ها از مشارکت بالای مردم در انتخابات پیش رو خبر می دهند، بی بی سی تمام تلاش و تقلای خود را به کار بسته است تا ضمن بی اعتماد کردن مردم به نظام، آنها را نسبت به تاثیرگذار بودن انتخابات نامید کند؛ البته این تلاش ها در دوره قبلی انتخابات نیز بی نتیجه مانده بود.