فراموش کردم
رتبه کلی: 5945


درباره من
changoon2000 (mohammad2015 )    

چرا توریست های کره ای کمتر به ایران می آیند؟

درج شده در تاریخ ۹۲/۰۴/۲۸ ساعت 17:08 بازدید کل: 237 بازدید امروز: 129
 

در یافته های باستان شناسی از مقبره ای متعلق به سلسله "سیلا" در کره آثاری متعلق به تمدن اشکانیان در این مقبره کشف شده است و این امر نشان می دهد که روابط بین دو ملت ایران و کره سابقه ای طولانی دارد.

روزنامه انگلیسی زبان کره جنوبی" جونگ آنگ دیلی " به مناسبت برگزاری فستیوال جهانگردی " شب ایرانی" در کره جنوبی در هفته گذشته با چاپ گزارشی روابط فرهنگی و توریستی بین ایران و کره جنوبی را مورد توجه قرار داده است.

بر اساس این گزارش در حالی که کره ای ها چیز زیادی نسبت به ایران نمی دانند اما ایرانی ها کشور کره جنوبی را بهتر می شناسند .

این گزارش دلیل شناخت کم کره ای ها از ایران را فاصله جغرافیایی و تفاوت فرهنگی موجود بین دو کشور می داند و در عین حال می افزاید:" اما به نظر می رسد علی رغم این شناخت کم کره ای ها از ایران و فرهنگ باستانی ایرانی،ایرانی ها شناخت بیشتری از کره دارند.

در این مطلب با اشاره به نمایش سریال پر مخاطب " جواهری در قصر "(یانگوم) از کانال تلویزیونی ایران می نویسد:" سریال کره ای "یانگوم بزرگ " که در ایران با نام "جواهری درقصر" به نمایش در آمد توانست مخاطبان فراوانی پیدا کند و بنا بر آمار اعلامی سفارت ایران در سئول این سریال  توانست 86 در صد مخاطبان را جذب کند و آمار بینندگان این سریال در شهر تهران 90 در صد اعلام شده است".

این مطلب توسط رضا رضازاده بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات