فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 5688


درباره من
mostafavi111 (mostafavi )    

توجیه عمر طولانی امام عصر وتولد حضرت عیسی

درج شده در تاریخ ۹۴/۱۰/۲۸ ساعت 12:30 بازدید کل: 191 بازدید امروز: 190
 

توجیه عمر طولانی امام عصر و تولد حضرت عیسی توسط زنبور عسل


زنبور عسل استثنایی ترین موجود عالم،یکی ازمعجزات و معماهای خلقت
دنیای اعجاب انگیز زنبوران عسل که از شگفتی های حیات و یکی از رازهای افرینش می باشد،درطول تاریخ مورد تحقیق و تفحص انسان ها قرار گرفته و اولین کتاب در مورد آن ها توسط ارسطو (384-322 قبل ازمیلاد مسیح) برشته تحریردرامده است وسوره نحل نیز اعجازی از قران مجید و فرموده حضرت پیامبر(ص) درمورد حضرت علی(ع) (یعسوب المومنین) و فرمایش حضرت امیرعلی بن ابی طالب (ع) (انا یعسوب الدین) توانمندی، شکوه و عظمت ملکه زنبوران عسل را برای انسان ها آشکار ساخته است.
از زندگی زنبوران عسل حقایق بسیار آموزنده و شگفت آوری در طول اعصار کشف گردیده است که می توانند در تبیین و تشریح مسائل دینی،علمی، اجتماعی و اخلاقی مورد بهره برداری قرار گیرند،مسایلی که در عصر حاضر علم محدود بشر توانایی لازم برای تجزیه و تحلیل کامل آن ها را ندارد.
جهت مزید استحضار به دو مورد ذیل اشاره می گردد.
ا- غیبت امام عصر،مهدی موعود،
قائم آل محمد(عج) و عروج حضرت مسیح و ظهور آن بزرگواران در زمان مناسبی که مشیت الهی بر آن علاقه پیدا کند:
زنبور ملکه،مادر تمام زنبوران داخل کندو است و برای بقاء و ازدیاد نسل خویش دو نوع تخم غیرباور (بدون اسپرم) و بارور(دارای اسپرم) می گذارد، از تخم های غیرباور زنبوران نر و از تخم های بارور درشرایط دیگری زنبوران کارگر (زنبوران ماده ناقصی که نمی توانند؛جفتگیری نمایند) و در شرایط دیگری زنبوران ملکه (زنبوران ماده ای که
قادر به جفتگیری می باشند) پرورش داده می شوند.
طول دوران لاروی در مراحل تکامل زنبوران شش روز است،اگر زنبوران کارگر پرستار در سه روز اول دوران لاروی، آن ها را با غذای ملکه (یا ژله رویال که از غدد شیری زنبوران کارگر ترشح می شود و در تجارت جهانی کیلویی 500 دلار و در ایران بیش از 10 میلیون ریال خرید و فروش می شود) و در سه روز بعدی باغذای معمولی (گرده وعسل) تغذیه نمایند از آن ها بعد از 21 روز زنبوران کارگری به وجود می آید که طول عمرشان در فصل فعالیت 35-40 روز و در فصول غیرفعال پنج ماه می باشد.
چنان که لاروها در سه روز دوم نیز با ژله رویال توسط زنبوران کارگر پرستار تغذیه شونددر مدت 15-16 روز ملکه های باکره ای از آن ها ظاهر می شوندکه طول عمرشان بیش از پنج سال بوده (بیش از 50 برابر طول عمر زنبوران کارگر فوق الذکر) و پس از جفتگیری در فصل مناسب بیش از دوهزار عدد تخم بارور و غیربارور در طول شبانه روز می گذراند (وزن تخم های مذکور 2/5 برابر وزن خود ملکه است) به عبارت دیگر عمر طولانی همراه با تخمگذاری خارق العاده ملکه در اثر خوردن غذای ژله رویال حاصل می گردد. با توجه به مراتب فوق و از دیدگاه علم زنبوردا ی و به امر خدای بزرگ مشابه چنین رویدادی می تواند به نحو شایسته ای که در شان و مقام بزرگواران فوق الذکر می باشد و در تخیل و تفکر انسان ها نمی گنجد، صورت می پذیرد و عمر پر برکت معظم له ها تا زمانی ادامه یابد که مشیت الهی به ظهور آنان علاقه پیدا کند.
2- معمولا در کلنی های زنبوران عسل در صورت نبود ملکه در آشیانه،تخمدان بعضی از زنبوان کارگر رشد کرده و آن ها در هر خانه چند عدد تخم می گذارند (برخلاف ملکه که در هر خانه تنها یک تخم می گذارد) و چون این زنبوران جفتگیری نکرده اند و فاقد اسپرماتوزوئید می باشند،از آن ها زنبوران نر تولید می گردند.
در آفریقا زنبورانی به نام Apis Meilifera Cape وجود دارند که در صورت نبود ملکه در کندو، تخمدان بعضی از زنبوران کارگر رشد پیدا کرده و تخم هایی می گذارند که زنبوران کارگر پرستار از آن تخم ها،ملکه برای کلنی خویش پرورش می دهند.
پدیده مذکور (پرورش ملکه از تخم زنبوران کارگری که جفتگیری نکرده اند) از نظر علمی به نام Thlytoky نامیده شده و از نظر ژنتیکی به اثبات رسیده و از نظر سلول شناسی در پی تلاقی دو هستک هاپلوئید طی تقسیم میوز تخم غیربارور اتفاق می افتد. پدیده فوق (تولیدشدن تخم بارور در تخمدان زنبورعسلی که جفتگیری نکرده است) می تواند در تشریح تولد حضرت عیسی مسیح(ع) از حضرت مریم(ع) و به نحوی که در قرآن مجید به آن اشاره گردیده،مورد بهره برداری قرار گیرد. 

نوشته شده توسط مهندس پیرایرانی.

(بخشی از مطالب صفحه 19 کتاب "زنبوران عسل و زنبورداری").

طرز تهیه سرکه عسل:

در داخل عسل طبیعی بدلیل وجود گرده های گل مخمر نیز وجود دارد ولی بدلیل وجود قندهای بالا و غلظت زیاد و پراکسید هیدروژن مخمر در عسل غیر فعال می باشد .
برای اینکه عسل را به سرکه تبدیل کنیم در نتیجه باید عسل را با آب رقیق کنیم .
به ازای هر کیلو عسل 4تا 5 لیتر آب به آن اضافه کرده ، در داخل یک ظرف در بسته قرار می دهیم .
فاصله بین شربت عسل تا درب فضای خالی نیز باید داشته باشد بدلیل اینکه گاز  CO2 تولید می کند.
درب ظرف باید کیپ و در جای تاریک و گرم دما بین 28 تا 32 درجه باشد ،روزی 1 تا 5 دقیقه ظرف را تکان می دهیم تا 20 روز (در زمانی که جوشش دارد مخمر در حال تبدیل کردن قندها به الکل است) ،

نکته :در طی این 20 روز بدلیل جلوگیری از ترکیدن ظرف برای خارج شدن گاز CO2 میتوان هر 3 - 4 روز یکبار درب را باز کرد و دوباره بست .
یک هفته دیگر آن را تکان نمی دهیم ، بعد از یک هفته درب ظرف را باز کرده از صافی عبور می دهیم بعد از صاف کردن در یک ظرف دهان باز یا بدون درب قرار می دهیم .
در زمانیکه درب باز است باکتری ای بنام استوباکتر الکل را به سرکه تبدیل می کند که معمولا 15 تا 20 روز دیگر طول میکشد که الکل به سرکه تبدیل شود .

خواص سرکه عسل :

به دلیل اینکه از 22 نوع قند تشکیل شده  خصوصیات تمام سرکه ها را یکجا دارد از جمله میکروب کشی بالایی دارد ، چربی سوز و پایین آورنده کلسترول خون نیز می باشد.

نگارش توسط  آقای شهرزاد عبدالقادری

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۳۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
صادق-1997(sadeg-m )
۹۴/۱۰/۲۸ - 12:44
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)