فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 23660


درباره من
یغما راد (netdubai )    

تجهیزات جانبی دیزل ژنراتور

درج شده در تاریخ ۹۵/۰۴/۱۲ ساعت 12:31 بازدید کل: 113 بازدید امروز: 111
 
دستگاه های دیزل ژنراتور به صورت نرمال شامل موارد ذیل می گردند :
1- دیزل.
2- ژنراتور مطابق با توان اسب بخار دیزل.
3- تابلو کنترل نیمه اتوماتیک PLC نصب شده بر روی دستگاه.
4- متعلقات دستگاه به صورت نرمال : تانک سوخت روزانه ، لرزه گیر های بین دیزل ژنراتور و شاسی ، لرزه گیر های بین فونداسیون و شاسی ، ست کامل اگزوز ،ست کامل باطری ، شاسی فولادی و کلید قطع کن اتوماتیک قدرت.
1 - کاناپی SUPER SILENT :کاور و یا کاناپی دستگاه های دیزل ژنراتور از اساسی ترین تجهیزات جانبی دیک دیزل ژنراتور می باشد.کاناپی ها معمولا به ابعاد شاسی دستگاه طراحی و ساخته می شود، یک کاناپی استاندارد دستگاه دیزل ژنراتور نقش بسیار مهمی را در کاهش حجم صدای دستگاه ایفا می کند.در مناطق اداری ، مسکونی ، بیمارستانها ، فضای باز و .... جهت کاستن حجم صدای دستگاهمی توان از دستگاه دیزل ژنراتور به همراه کاناپی استفاده کرد.از مزایای دیگر کاناپی میتوان علاوه بر کاهش حجم صدای دستگاه به یک محافظ فیزیکی دستگاه اشاره کرد.در پروژه هایی که دستگاه در مناطق کویری و پر گرد و غبار کار می کند ، کاناپی دستگاه دیزل ژنراتور می تواند محافظ فیزیکی دستگاه باشد و چه بسا طول عمر دستگاه را افزایش می دهد.همچنین جلوگیری میکند از دسترسی افراد متفرقه ، به اجزای داخل دستگاه.
2 - تریلر کشنده 4 چرخ :در مواردی که دستگاه دیزل ژنراتور باید در روز حداقل چند بار جابجا بشود از تریلرهای کشنده جهت جابجایی استفاده ی کنند.این تریلرها معمولا به ابعاد شاسی دستگاه طراحی و ساخته می شود.موارد استفاده از این تریلر ها ، در خطوط انتقال لوله می توان اشاره کرد که دستگاه دائم در حال جابجایی می باشد.این تریلرها دارای قلاب و یا گیره های می باشند که می تواند به ماشین متصل بشود و دستگاه در مسیر های خاکی حرکت کند.در صورت نیاز تانک سوخت 500 و یا 1000 لیتری ، بسته به میزان مصرف دیزلژنراتور میتوان روی این تریلر ها طراحی و ساخت.
3- تابلو کنترل و کنترل پنل دیزل ژنراتور :یک دستگاه دیزل ژنراتور در چند حالت متفاوت کار می کند.
1 - کنترل نیمه اتوماتیک و یا دستی ، در این حالت دستگاه به صورت دستی و توسط اپراتور روشن می گردد و ورود برق به شبکه مستلزم حضور
اپراتور در زمان قطع برق می باشد.
2 - کنترل تمام اتوماتیک و یا Change Over که در این حالت به محض قطع برق تابلو به صورت اتوماتیک عمل میکند و دیزل ژنراتور را روشن می کند و حداکثر بین 7 الی 10 ثانیه برق را وارد مدار میکند و همچنین عملکرد معکوس را هم انجام میدهد به این معنی که وقتی برق شهر وصل شود ، تابلو به صورت خودکار دیزل ژنراتور را خاموش کرده و برق شهر وارد مدار میکند.
3 - تابلو کنترل پارالل و یا موازی که در این حالت در هنگامی که دو یا چند دستگاه دیزل ژنراتور در کنار هم بخواهند به صورت موازی کارکنند از این تابلو استفاده می شود ، این نوع تابلو بیشتر در دستگاه های قدرت بالا استفاده میشود. در این تابلو کنترل ها از کنترل پنل های DEEP SEA و یا COMAP اغلب استفاده می شود.
4 - تابلو کنترل سنکرون و یا همگاه جهت همزمان سازی برق دیزل با برق شهر و یا برق اصلی.
4 - مخازن سوخت با حجم بالا جهت مصارف ماهیانه :در بعضی از پروژه ها با توجه به اینکه مخزن سوخت روزانه جهت کارکرد دیزل ژنراتور کافی نمی باشد ، لذا از مخازن سوخت با حجم بزرگتری استفاده می کنند.این مخازن سوخت مستقیما به مخزن سوخت روزانه لوله کشی میشود و به محض پایین آمدن سطح سنج گازوئیل ،سوخت گازوئیل از مخزن بزرگتر به مخزن کوچکتر پمپ می شود.موارد این مخازن سوخت در هتل ها ، بانک ها و مکانهایی می باشد که دسترسی به سوخت گازوئیل کمباشد.این مخازن سوخت طبق آخرین استانداردهای اروپا طراحی و ساخته میشود.
5 - هیتر و یا گرمکن دستگاه :در مناطق سرد سیر که از دستگاه دیزل ژنراتور استفاده می شود ، استفاده از هیتر اکیداً توصیه می گردد.مزایای استفاده از هیتر به شرح ذیل می باشد :
1- عدم انجماد آب رادیاتور.
2- عدم انجماد گازوئیل.
3- استارت نرم دستگاه.
4- متعادل نگه داشتن دمای میعات دستگاه جهت بالا بردن راندمان دیزل ژنراتور.
5- عدم ایجاد مشکلات ناشی از استارت دستگاه در مواقع سرد. منبع: دیزل ژنراتور
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۵/۰۴/۱۲ - ۱۲:۳۱
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)