لینک مرتبط: http://www.miyanali.com/paiamnice2000/823
مطلب زیر بهمراه مطالب موجود در صحفه شخصی بنده به کمک دوستان تهیه شده است.البته صحت و درستی اطلاعات نیاز به تحقیق دارد و حتی ممکن است بعضی اطلاعات نادرست و غیر واقعی باشد .اما هدف اصلی از نوشتن این مطالب تهیه یک منبع اطلاعاتی جامع و شامل از میانه است.از دوستان و بازدیدکنندگان عزیز خواهش میشود که اگر اطلاعات مفید بیشتری که صلاح میدانند به این مطلب اضافه شود را در قسمت نظرات و یا بصورت پیغام خصوصی ارسال کنند تا با همکاری هم این مطلب را کامل کنیم.
بعد از فرار و انحلال فرقه دمکرات در سال 1325فردی به نام امیر حکیم زاده به عنوان مدیر فنی تربیت بدنی میانه منصوب شد و ورزش را در مدارس ترویج داد.در زمان این مرد کشتی میانه پیشرفت و رواج بسیاری یافت.به طوری که در یکی از مسابقات تیم میانه مقام پنجم و تیم تبریز مقام هفتم را بدست آورد.
از جمله کشتی گیران آن زمان:جعفر وکیلی-حمدالله عفاری-سام بهبودی-ارشد سرچمی-میرپتا
از جمله کشتی گیران این دوره:جلیل رضالو-رحیم سقط چی-آمور قاراپتیان(که بعد ها رئیس یکی از هیئت ها در ارومیه شد)
بعد ها شخصی بنام پورخلخالی تا سال 1348 رئیس شده و بعد از ایشان قربانعلی وفائیان به این سمت منصوب شد.
در زمان مدیریت قربانعلی وفائیان :
تیم کشتی فرنگی میانه به قهرمانی ایران رسید.
همچنین در رشته وزنه برداری:فرهنگ اطهری-مظفر اجلی-جواد شیخی-منوچهر رشیدی-نظام نعمتی-گیو وفائیان(قهرمان کارگران جهان)-اسماعیل امید بخش-رضا درکاله-یعقوب به مقام های قهرمانی رسیدند.
تیم هندبال بانوان میانه به مقام قهرمانی کشور رسید.
تیم میانه بارها در رشته دومیدانی بارها مقام نخست کشوری را کسب کرد.
در رشته دومیدانی(پرش)مرحوم توران شادی پور رکوردی زد که تابحال در مسابقات کشوری رکورد وی شکسته نشده است.
در رشته دوچرخه سواری تیم میانه برای هشت سال مقام قهرمانی کشور را بدست آورد.از جمله قهرمانان آن دوره میتوان:غلامحسین کوهی ، محمدعلی محمدی و قدرت الله داودی را نام برد.
تعداد رکابزنان میانه در تیم ملی به قدری بود که بر سر زبان ها افتاده بود که نصف تیم ملی میانه ایست.
بعد از انقاب نیز میانه در رشته های کشتی فرنگی و دوچرخه سواری و وزنه برداری و پینگ پنگ و تکواندو قهرمانان و نامداران بسیاری که عنوان های آسایی و جهانی و المپیکی را تربیت کرده است.