فراموش کردم
رتبه کلی: 30


درباره من
سلام پیام قربانی هستم.
از سال 88 به مدت نزدیک دو سال مدیریت تعدادی از انجمن های وب سایت میانالی را بر عهده داشتم.
---------------------------------
این همه لاف زن و مُدعی اهل ظهور
پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم
سالها منتظر سیصد و اندی مَرد است
آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید
به گمانl که بنا نیست کنارش باشیم
.
.
آیت الله بهجت چند روز قبل از مرگ
-----------------------------------------
ایمیل: paiamnice2000@yahoo.com
پیام قربانی (paiamnice2000 )    

مشاهیر ورزشکاران و هنرمندان میانه

درج شده در تاریخ ۹۱/۰۱/۱۲ ساعت 21:26 بازدید کل: 9303 بازدید امروز: 6728
 

لینک مرتبط:  http://www.miyanali.com/paiamnice2000/823

مطلب زیر بهمراه مطالب موجود در صحفه شخصی بنده به کمک دوستان تهیه شده است.البته صحت و درستی اطلاعات نیاز به تحقیق دارد و حتی ممکن است بعضی اطلاعات نادرست و غیر واقعی باشد .اما هدف اصلی از نوشتن این مطالب تهیه یک منبع اطلاعاتی جامع و شامل از میانه است.از دوستان و بازدیدکنندگان عزیز خواهش میشود که اگر اطلاعات مفید بیشتری که صلاح میدانند به این مطلب اضافه شود را در قسمت نظرات و یا بصورت پیغام خصوصی ارسال کنند تا با همکاری هم این مطلب را کامل کنیم.

 

ازیرعلی حاجوی:معروف به ریزعلی خواجوی، زادهٔ ۱۳۱۰ خورشیدی در روستای قهرمانلوی بخش مرکزی میانه است. نام اصلی فردی است که در داستانی منتشر شده در کتاب فارسی سابق چهارم دبستان مدارس ایران، با عنوان دهقان فداکار به اشتباه ریزعلی خواجوی نوشته شده است.

 

هوشنگ شهبازی:(کلیک کنید)

روز سیزدهم خردادماه ۱۳۳۵ در شهرستان میانه از توابع آذربایجان شرقی چشم به جهان گشود. او مدت ۷ سال کارشناس صلاحیت پرواز سازمان هواپیمائی کشوری و ۱۱ سال مهندس پرواز ایرباس ۳۰۰ و بوئینگ ۷۲۷ بود و پس از شرکت در دوره خلبانی، کمک خلبان هواپیمای ۷۲۷ و ایرباس ۳۰۰، ۷۰۷ و ۷۴۴ گردید و بعد از ارتقاء به مرتبه خلبانی، کاپیتان پرواز بوئینگ ۷۲۷ شد. وی متأهل و دارای ۳ فرزند است.

حبیب ساهر:(کلیک کنید)

۱۲۸۲-۱۳۶۴هجری شمسی معروف به اولکر در اردیبهشت ماه ۱۲۸۲ هجری شمسی در ترک میانه به دنیاآمد، شاعر، داستان‌نویس و مترجم ایرانی ,محققان ادبیات ترکی آذربایجانی، از او با عنوان پدر شعر نو ترکی آذربایجانی یاد می‌کنند.او در ۲۴ آذر ۱۳۶۴هجری شمسی، در تهران در گذشت. آرامگاه وی در بهشت زهرای تهران واقع شده‌است .

قربانعلي اجلّي:(کلیک کنید) خالق سبک گلگشت واستاد برجسته انجمن خوشنویسان ایران خطّاط و نقاش برجسته کشور و شاگرد استاد ميرخاني.متولد بهمن ماه سال 1318

حبیب اژدری شاهد:خالق "خط شاهد".خطی سه بعدی که تحریر آن برای همگان آسان است و ابزار نوشتاری آن کاملاً متفاوت با ابزار سابق است.

میرزا علی احمدی میانجی:در چهارم محرم سال ۱۳۴۵، برابر با ۱۳۰۵ در روستای پورسُخلو، در چهار فرسخی شهرستان میانه از توابع استان آذربایجان شرقی دیده به جهان گشود.میانجی، حدود شصت سال در حوزه علمیه قم حضور داشت و در این سال‌ها در کنار تحصیل، به تدریس فقه، اصول و اخلاق پرداخت. وی در تربیت شاگردان خویش از مهارت کم نظیری برخوردار بود.او از شمار عالمانی بود که ضمن برخورداری از درجه بالای اخلاق اسلامی، در عرصه اجتماعی نیز توفیقاتی داشته‌اند. در خصوص هدایت مردم و گسترش تعالیم اسلام و راهنمایی نسل جوان احساس مسؤولیت می‌کرد. از این رو، در سال ۱۳۴۸ اقدام به تأسیس مرکزی به نام «انجمن دین و دانش» در شهرستان میانه کرد و در ایام تعطیلات تابستان و مناسبت‌های تبلیغی، در آن مرکز به اداره جلسات علمی‌ و تربیتی می‌پرداخت. از دیگر اقداماتش، تأسیس صندوق قرض‌الحسنه مهدیه و مؤسسات قالیبافی بانوان در شهرستان میانه است.

ملا محمدباقر خلخالي (دوره قاجار):خالق کتاب " ثعلبیه " قاضي و مدرّسي است كه هنر والاي شعر او ، پرده بر مقام علمي او پوشانده است.  در سال 1246 هجري قمري در روستاي قارا بولاق که در آن زمان از توابع خلخال بود  ديده به جهان گشود و پس از هفتاد سال عمر در سال 1316 قمري ديده از جهان فرو بست. روستاي قارا بولاق در20 كيلومتري هشجين خلخال و 51  كيلومتري ميانه و در دل كوهستان نهفته است. اهالي اين روستا ، محمدباقر خلخالي را «ميرزه باقر» مي خوانند و به نقل از پدران و پدربزرگان خود از ميرزا محمدباقر خاطراتي تعريف مي كنند كه نشان از عظمت روحي و مقام علمي او دارد.

افضل الدّين طبيب خونجي:از حكيمان نامدار قرن هفتم هجري قمري در سال پانصد ونود هجري قمري در خونج از توابع خلخال به دنيا آمد ودر آنجا تحصيلات خودرا آغاز كرد. طبيب خونجي از مشاهير پزشكان و فيلسوفان شيعه است ودر عصر خود از بزرگان اين علوم به شمار مي‌آمد. او در فقه و حديث نيز مهارت داشت. از اين حكيم فرزانه آثار ارزشمندي برجاي مانده است كه «كشف الاسرار عن غوامض الافكار» در منطق از آن جمله است خونجي در اواخر عمر، قاضي القضاه مصر بود و در پنجاه  و شش سالگي و پنجم رمضان سال 646 هجري قمري در همان شهر درگذشت

میرزا فتاح خان گرمرود:در کسلان یکی از روستاهای میانه که در دهستان تیرچایی بخش کندوان شهرستان میانه واقع شده‌بدنیا آمده است.کسلان زادگاه مردان بزرگی بوده است که از جمله آنها می توان به میرزا فتاح خان گرمرودی اشاره نمود، که در زمان محمد شاه قاجار به نیابت حسین خان آجودان باشی جهت ماموریت سیاسی عازم دولتهای سه گانه اطریش، فرانسه و انگلستان گردیده بود. در پایان این ماموریت به خاطر حسن خدمت و موفقیتهای کسب شده، از محمد شاه قاجار نشان شیر و خورشیدی از مرتبه اول دریافت کرده بود. در طول این سفر اقدام به نوشتن دو سفرنامه با نامهای چهار فصل و شب نامه کرده بود که اولی مربوط به شرح مامورتها در اروپا و دومی مربوط به شرح جریان عیش و نوش و عشرت طلبی اروپائیها بوده که در جواب اکاذیب نسبت داده شده به ایرانیها نوشته شده بود. این دو سفرنامه به همراه یک سفرنامه دیگر به نام سفرنامه ممسنی بعدها توسط نتیجه وی یعنی "فتح الدین فتاحی" به صورت یک کتاب یک جلدی ۱۲۰۰ صفحه‌ای به همراه بسیاری از اسناد دیگر گردآوری و در سال ۱۳۴۸ شمسی با نام "سفرنامه میرزا فتاح خان گرمرودی به اروپا" چاپ گردید.

فتح الدین فتاحی: متولد کسلان و فرزند عبداله خان مبین الملک و نوه میرزا علی خان گرمرودی بود که در زمان رضا شاه (سال ۱۳۰۷ شمسی ) به همراه کسان دیگری از جمله پروفسور ابوالقاسم غفاری و پروفسور محسن هشترودی جزو اولین محصلین اعزامی به اروپا بود و در فرانسه در رشته حقوق تحصیل کرده بود و پس از بازگشت، به عنوان وکیل پایه یک دادگستری در تهران مشغول به کار بود.

علینقی انصاری گرمرودی:از علما و فضلا و خوشنویسان قرن۱۳و۱۴قمری و برادرزاده موتمن الملک گرمرودی است که دو یادگار ازایشان یکی از آنها تالیف کتابی عربی است و دیگری نسب نامه موتمن الملک گرمرودی.کتاب غره الصرف فی علم الصرف است.ناگفته پیداست که این عالم،آنچنان بر عربی احاطه کامل داشته است که کتابی برای آموزش آن نگاشته است.

میرزا مسعود انصاری گرمرودی:فرزند میرزاعبدالرحیم، نخستین وزیر امور خارجه ایران کبیر,وزیرآذربایجان ونوه میرزامحمدسعیدشیخ الاسلام،مستوفی آذربایجان بود و خود،وزیرامورخارجه ایران درعهد محمدشاه وناصرالدین شاه شد.اجداد او مقام شیخ الاسلامی آذربایجان را عهده دار بودندـ وزیر امور خارجه ایران کبیر: دوران وزارتش در دوره ی محمد شاه قاجار بود. او در سال ۱۲۵۱ قمری وزیر امور خارجه ی ایران شد. او، دختر با استعداد فتحعلی شاه قاجار ـ ضیا السلطنه ـ را به همسری گزید و او را مشاور خود انتخاب نمود. امیر کبیر نیز در دوره ی سلطنت ناصر الدین شاه، او را در مقام وزیر امور خارجه ابقا نمود.او به سبب درایت وذکاوت خود،ضمن داشتن انشا وتحریر عالی وتسلط به پنج زبان ترکی،فارسی،عربی،انگلیسی،وخصوصا فرانسه به سمت مستوفی شاهزاده عباس میرزای ولیعهد برگزیده شد.می گویند بخاطر همین محاسن،همیشه مورد توجه ولیعهد بوده همه جا در رکابش می رفت.با اینهمه،محبوبیت ومعروفیت او ونحوه نفوذش به دربار ناصرالدین شاه،بخاطر نامه ای بود که ناپلئون بناپارت از فرانسه خطاب به ناصرالدین شاه فرستاده بودوکسی در ایران این زبان را بلد نبود.میرزا مسعود آن نامه رابرای شاه ترجمه کرد وپاسخ ناپلئون را هم تنظیم کرد وبعدازآن موردتوجه شاه قرارگرفت.

حسین پیرنیا به مؤتمن‌الملک:(۱۲۵۳ه.ش - ۱۳۲۶ه.ش)، دولتمرد اواخر دورهٔ قاجاریه، رئیس مجلس شورای ملی در دوره چهارم، نماینده ۶ دوره مجلس شورای ملی،وزیر امور خارجه ایران کبیر. او به مدت ۲۵ سال وزیر امور خارجه ی ایران کبیر شد. او چنین مقامی را از سمت نویسندگی در دستگاه بیگلربیگی تبریز شروع کرد. موتمن الملک، علم وسیاست را با راهنمائی پسر عموی خود میرزا مسعود تکمیل نمود. او علاوه بر اجتهاد، در ریاضیات و ادبیات نیز سر رشته داشت. او را بسیار باهوش معرفی می کنند. در زمان او بود که اولین نظامنامه وزارت اومر خارجه تنظیم شد.

  

عین القضات میانجی همدانی: فیلسوف، منطقی، قاضی: در ۴۹۲ قمری چشم به جهان گشود و در سن ۳۳ سالگی در حالیکه نام و شهرتش تمام آفاق را گرفته بود، بدست جاهلان و متعصبان کوردل به  دار کشیده شد. شهادت او، بعد از تحمل تبعید و حبس او در بغداد به بهانه ی بی دینی! بود. اگر عمر او می توانست دو یا سه برابر عمر کوتاهش باشد، شاید کسی را یارای رقابت با نام و آوازه ی او نبود. فلسفه، حکمت، کلام، عرفان، و ادب عربی را تحصیل نمود و تحقیق و تدفین در آثار محمد غزالی نمود. آثار و افکار او در ۳۰-۲۰ سالگی، نشان از نبوغ خارق العاده ایشان دارد که پس از نزدیک به هزار سال هنوز در سطوح بالای دانشگاهی، سنگین و ثقیل است. از آثار بجای مانده از ائ می توان نام برد: یزدان شناخت در مسائل حکمت الهی و علوم طبیعی، رساله ی جمالی، تمهیدات در تمهید ده اصل تصوف، زبده الحقایق، رساله ی الهی، رساله ی ۲۰۱ فصلی در حقایق عشق و احوال و اعراض آن، شکوی اغریب عن الاوطان الی العلما البلدان مکاتیب، رباعیات عین القضات.

میرزا مسعود انصاری اشلقی:

 

ابوالحسن علی بن حسن بن علی میانجی: هزار سال پیش، یک فقیه و قاضی نامی میانه ای، برای تحصیل ادبیات عرب، میانه را ترک گفته و به بغداد رفت. او همدرس و همبحث با "قاضی ابی طیب طبری" فقیه نامدار، بود. ابوالحسن علی میانجی در بغداد به درجه اجتهاد رسیده و در ادبیات عرب به مقامات عالیه نائل شد.

پروفسور امینی (فوق تخصص زنان و زایمان):ترجمه کامل دنفورث زنان و زایمان بهمراه امیر قادی پاشا (مترجم)، محمدعلی کریمی (مترجم) مشخصات کتاب: تعداد صفحه: 584 نشر: برای فردا (1381) شابک: 964-5736-98-6 وزن: 1200 گرم

افغان گرمرودي:

ميرزا علي اشرف گرمرودي:

محمدحسين گرمرودي:

بحري ميانجي:

نثار گرمرودي:

عاجز گرمرودي:

وفائي ميانجي:

ورزشکاران و مدال آوران میانه:


حسین قره داغی: (کلیک کنید)

والیبال:

بهنام محمودی:والیبالیست، متولد ۵ ادریبهشت ۱۳۵۹ در میانه.وی سابقه عضویت در باشگاه‌های ارتشاعات صنعتي، استیل‌آذین، پگاه ارومیه، آیدانه چالدران، پیکان، صنام تهران و سه تیم ایتالیایی از جمله پروجا ایتالیا را دارد.سوابق:مدال نقره بازیهای آسیایی بوسان ۲۰۰۲-مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۰۳-مدال طلا کاپ آسیا بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ۲۰۰۵-مقام قهرمانی بیست و یکمین دوره رقابتهای والیبال باشگاههای آسیا بهمراه تیم پیکان-قهرمانی جوانان جهان-نایب قهرمان بازیهای آسیایی بوسان

شهرام محمودی:والیبالیست، متولد 29/4/67 در کرج

پرویز پزشکی:

فرهاد نظری افشار:والیبالیست، متولد اول خرداد 1363 در تهران.2 دوره قهرماني مردان آسيا و يك بار نايب‌قهرماني ملت‌هاي آسيا و 3 دوره قهرماني و يك دوره نايب‌قهرماني باشگاه‌هاي آسيا را با تيم پيكان.يك دوره بهترين و ارزشمندترين بازيكن آسيا همراه با تيم ملي واليبال.يك دوره بهترين بازيكن باشگاه‌هاي آسيا همراه با تيم پيكان در كشور امارات

ورزش های جانبازان و معلولین:

کاظم رجبی:وزنه‌بردار دسته فوق‌سنگین جانبازان و معلولان ایرانی است که عنوان قوی‌ترین مرد جهان در بازی‌های پارالمپیک پکن را دارد.وی با بالای سر بردن وزنه ۲۶۵ کیلوگرمی به مقام قهرمانی و مدال طلای سیزدهمین دوره بازی‌های پارالمپیک ۲۰۰۸ پکن دست یافت.او در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۰۴ آتن با مهار وزنه ۲۴۲.۵ کیلوگرمی صاحب مدال طلا شده بود، در جریان مسابقه پارالمپیک پکن رکورد خود در پارالمپیک را شکست.کاظم رجبی علاوه بر قهرمانی در پارالمپیک، سه بار قهرمانی در پیکارهای جهانی، سه عنوان قهرمانی در سطح آسیا و چند قهرمانی در تورنمنت‌های بین‌المللی را هم در پرونده پرافتخار ورزشی خود لحاظ کرده‌است. کاظم رجبی برای آخرین بار در بازیهای آسیایی گوانگجو در سال 2010 به روی صحنه رفت و پس از کسب مدال نقره از ورزش قهرمانی کناره گیری کرد

اسد الله عظیمی:دوميداني(پرتاب ديسك).دارنده مدال طلا مسابقات جهانی در تايوان-دارنده مدال طلای مسابقات معلولین آسیا و اقیانوسیه در رشته پرتاب دیسک در مالزی با پرتاب ديسك كلاس f54 با ركورد ‌48/26

پینگ پنگ:

مهران احدی:پینگ پنگ باز,متولد ۱۳۵۴ شهرستان میانه.سوابق:دو مدال طلا ، دو مدال نقره در بازیهای کشورهای اسلامی, حدود ۱۳ سال بازیکن تیم ملی بزرگسالان و در حال حاضر کاپیتان تیم ملی
مدال برنز مسابقات پروتور جهان

تکواندو:

حسین اکرمی:مربی تکواندو,اولین مربی یوسف کرمی

یوسف کرمی:تکواندوکار,متولد ۲ فروردین ۱۳۶۲ در میانه، آذربایجان شرقی ، قهرمان تکواندو جهان همچنین برنده مدال برنز المپیک آتن و مدال طلای بازی‌های آسیایی دوحه و بازی‌های آسیایی گوانگ‌ژو است.

فرزاد عبدالهی:تکواندوکار,متولد1369 سوابق:دال طلا مسابقات جام جهاني در ارومچي چين 2010-مدال برنز بازيهاي آسيايي گوانگژو 2010-مدال برنز جام ستارگان جهان درمكزيك سال 2009-مدال طلا مسابقات بين المللي جام فجر تهران در سال 89-مدال نقره تورنمنت بين المللي انگليس در سال 2010-مدال طلا تورنمنت بين المللي آلمان در سال 2011

علیرضا تیموری:دارنده مدال نقره مسابقات بین المللی هلند-مدال طلا مسابقات قهرمانی آزاد کشوری-مدال طلا انتخابی تیم ملی در بین 54 تکواندوکار

محمدرضا مهدی زاده:تکواندوکار,متولد,دارنده مدال طلای مسابقات تکواندو جهانی تایلند

کشتی:

مسعود هاشم‌زاده :کشتی گیر,متولد۳۰ شهریور ۱۳۶۰ کشتی‌گیر ایرانی است که در وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات المپیک پکن شرکت کرد.وی در المپیک آتن به عنوان چهارم رسید.دارنده مدال برنز مسابقات بین المللی جام اوماخانوف

بوکس:

عیسی گل محمدی:متولد میانه، یکی از پرافتخارترین مربیان بوکس کشور است.

پرورش اندام و بدنسازی:

اميرصالحي:پرورش اندام .دارنده مدال نقره مسابقات آسیایی در تايوان
  
حسين قره‌داغي:مقام سوم مسابقات انتخابي پرورش اندام و بدنسازي آذربايجان شرقي در وزن وزن 60 كيلو

سید مرتضی حسینی:(بدنسازی و پاورلیفتینگ)دارای مدرک تغذیه و دوپینگ و مدرک پزشکیاری و مربی رسمی فدراسیون-فینالیست قویترین مردان استان و مسابقات کشوری- رکورد دار پرس سینه-نائب قهرمانی مسابقات پرورش اندام استانی

دو و میدانی:

علی اکبری: دو و میدانی

سوابق ورزشی میانه:

کسب مقام دومی مسابقات فول کنتاکت توسط نوید مقدمی و سومی نصرتی در مسابقات کشوری-حضور محمد علی بهزادی فر در اردوی تیم ملی بسکتبال کشور-مدال طلای مسابقات نین جوتسو کشور توسط رضا نایبی-مدال طلای مسابقات بوکس کشور توسط یاور سلیمانی ، مدال برنز محمد انگوتی و مرحوم یاسر سلیمانی-برگزاری مسابقات فوتبال لیگ دسته اول کشوری در شهرستان میانه با حضور تیمهای نوجوانان فولاد ، برق شیراز ، شهرداری ساری و ابومسلم خراسان-مدال طلای مسابقات دانشجویان کشور توسط قادر شاه محمدی در رشته پرش

 

مخترعین و محققان:

سمیرا خسروی نیا:ساخت جداول چند ساختی,ثبت اختراع امدادگر آتش نشان با قابلیت های ویژه و برف پاک کن خیابان با قابلیت های ویژه

مریم شرقی: ثبت اختراع امدادگر آتش نشان با قابلیت های ویژه و برف پاک کن خیابان با قابلیت های ویژه

مجید خالقی فر:مقام چهارم کشوری PLC کنترل صنعتی

علیرضا مقبولی:دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه پیام نورمرکز میانه.ابداع و اختراع یک نوع جک هوشمند موتور سیکلت که با پژوهشهای فراوان از میان طرحهای متفاوت انتخاب و برگزیده شده، دراداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی کشور به ثبت رسیده است ،از ویژگیهای این طرح سادگی – باصرفه بودن واحتمال کمترین خطا در اجرا می باشد.

ميكاييل  رسول زاده :با ارائه ي مقاله اي تحت عنوان « نگرش به ميزان استقبال معلمان از نوآوريهاي آموزشي و عوامل مؤثر بر آن » توانست در بین 181 مقاله ,مقام اول را در بخش پژوهشي بدست آورند .

فرشید آقایی:

بهرام رمضانی:

علی حبیبی:

عباس نعمتی:

حسن صفری:
مهرداد عبدی:
مجید عباسپور:

غلامرضا چمن خواه:

عبداله نصيري و مجيد كاظم خانی:

سیستم هوشمند اعلام و کنترل زمان قطع و وصل(خرابی و صحت کابل) برق ، یا هر سامانه قابل کنترل دیگر   شماره ثبت :۵۲۵۴۳    تاریخ ثبت :۱۸/۰۶/۱۳۸۷

دستگاه تشخيص و اعلام ( ارسال ) عيوب -بریدگی کابل واختلالات شبكه برق یا هر سامانه قابل كنترل ديگر شماره ثبت :۵۴۴۲۳   تاریخ ثبت :۱۸/۰۸/۱۳۸۷

مهدي رضايي و فيروز مختاري و مجيد كاظم خاني :ويترينهاي تبليغاتي تزئيني منشوري

محمد اکرمی:ثبت اختراع تله حشرات

هنرمندان (تئاتر و سینما) (بازیگران، کارگردانان ، فیلمنامه و نمایش نامه نویسان و سایر عوامل تهیه فیلم):

 

جعفر پناهی:کارگردان نامی میانه ای الاصل کشورمان که عنوان پرافتخارترین کارگردان کشور را دارد (از حیث کسب جوایز بین المللی) ، ریاست هیأت داوران سی و سومین جشنواره جهانی فیلم مونترال را عهده دار گردید.


 

محمد بهجتی:    

قادر محمودی:(کلیک کنید) تحریر خیال موضوع : شعر مذهبی ترکی و فارسی

پیمان جهانفر:  

مقصود رحیمی مقدمی:میزان تحصیلات:کارشناسی باستان شناسی شاخه فعالیت : کارگردانی - بازیگری  

علیرضا رزاقی:  

حسین شایانفر:  

بابک شکارچی: 

علی صادقی:       

فرج عزیزی           

حسن عظیمی           

مریم قلی زاده:  

اسماعیل مهریان:کارگردان ، گریمور و تدوین گر محل تولد : میانه - ۱۳۵۷

اصغر نصیری:(کلیک کنید)        

مجید وحیدنیا:                     

جمشید هاشم پور:

افسر اسدی:

علی سرخابی:




مرتضی تیموری:

سينما و تئاتر:

بهروزی، احمد:متولد: 1322 شهرستان میانه تحصیلات: دیپلم ادبى، فعالیت در تلویزیون، بازى در تئاتر لاله‏زار، شروع بازیگرى: سفیر (1361)
عمده‏ فیلمها: بازرس  ویژه (1361)، تفنگدار (1361)، زخمه (1362)، بالاش (1362)، پیراك (1363)،  حادثه (1363)، طغیان (1364)، تفنگ شكسته (1364)، پلاك (1364)، دزد و  نویسنده (1364)، شبح كژدم (1365)، خبرچین (1366)، پاییز بلند (1372)، فاتح  (1374)

 

هنرهای تجسمی:

قربان نظری:عضو انجمن هنرهای تجسمی که در زمینه نقاشی و همچنین مجسمه سازی فعالیت دارند

 

 

این مطلب توسط میثم عظیمی. بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۱/۰۱/۱۳ - ۰۲:۰۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (2)