فراموش کردم
رتبه کلی: 6


درباره من
بگذارید این وطن دوباره وطن شود.

بگذارید دوباره همان رویایی شود که بود.

بگذارید پیشاهنگ دشت شود
و در آنجا که آزاد است منزلگاهی بجوید.

(این وطن هرگز برای من وطن نبود.)

بگذارید این وطن رویایی باشد که رویاپروران در رویای
خویش داشته اند

بگذارید سرزمین بزرگ و پرتوان عشق شود

سرزمینی که در آن، نه شاهان بتوانند بیاعتنایی نشان دهند نه ستمگران اسباب چینی کنند ، تا هر انسانی را، آن که برتر از اوست از پا درآورد.

(این وطن هرگز برای من وطن نبود.)

آه، بگذارید سرزمین من سرزمینی شود که در آن، آزادی را با تاج ِ گل ِ ساخته گی ِ وطن پرستی نمی آرایند.

اما فرصت و امکان واقعی برای همه کس هست، زنده گی آزاد است

و برابری در هوایی است که استنشاق میکنیم.

(در این «سرزمین ِ آزاده گان» برای من هرگز
نه برابری در کار بوده است نه آزادی.)


لنگستن هیوز
===

تبریز

===

این طور هم نیست که علف در دهان داس بمیرد

===

متاهل

===

لیست سیاه تا آخرین روز فعالیتم خالی خواهد ماند.

===

کانال تلگرام :

ashke_mahtabb@
حامد رستمی کیا (parlag-ulduz )    

سیدمحمد خاتمی: از عارف متشکرم، همه به روحانی رای دهند / پیام تشکر روحانی از عارف

منبع : http://khabarfarsi.com/ext/5556200
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۳/۲۱ ساعت 23:43 بازدید کل: 435 بازدید امروز: 196
 
سیدمحمد خاتمی با صدور پیامی ضمن تشکر از محمد رضا عارف، از اصلاح طلبان و تحول خواهان خواست به حسن روحانی رای بدهند / روحانی خطاب به عارف: اینک که ایشان صمیمانه ردای خویش در قامت اصلاحات را بر دوش گفتمان توامان اصلاحات و اعتدال نهاده است، سوگند می‌خورم ....
سیدمحمد خاتمی و حسن روحانی پس از کناره گیری از محمدرضا عارف از کاندیداتوری ریاست جمهوری، بیانیه های جداگانه ای منتشر کردند.

به گزارش عصرایران به نقل از خرداد، خاتمی در بیانیه ای ضمن تشکر از محمدرضا عارف، رسما اعلام کرد به حسن روحانی رای می دهد و از همه اصلاح طلبان و تحول خواهان خواست روحانی را حمایت کنند.

متن کامل بیانیه وی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، دست نیاز به درگاه آفریننده بی نیاز بلند می کنیم و از او می خواهیم که ملت شریف ایران را در این موقعیت خطیر و حساس به انتخابی رهنمون شود که خیر جامعه و کشور در آن است.

جناب آقای دکتر محمدرضا عارف، دانشمندی با باور استوار و بینش روشن که خلوص و شایستگی و توانمندی خود را در همه دوران خدمت و حضور پربرکتش در عرصه های علمی، سیاسی و مدیریتی نشان داده است، بی هیچ چشم داشت، به عنوان و مقام، در اثر احساس مسؤولیت در برابر خداوند و مردمی که خود را وامدار آنان می داند در ساحت انتخابات حضور مبارک یافت و صمیمانه از پایگاه بلند اصلاح طلبی به ترسیم موقعیت حساس کشور و بیان دردها و نیازهای مردم پرداخت و راه حل های عالمانه و مسؤولانه برای گشودن گره ها و خدمت به انقلاب و میهن ارائه داده تا بیش از پیش شایستگی خود را نشان دهد و اصلاح طلبی را در دوران فشارها و تنگناها به خوبی نمایندگی کند. و بالمال نیز با ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی و تلاش برای جلوگیری از تشتت آراء و تفرقه و پراکندگی نیروها ظرفیت ممتاز خود را نشان داد.

اینک در حالی که دیگر فرزند توانمند ملت جناب آقای دکتر حسن روحانی که اهل خیر و خدمت و اندیشه و تدبیر در صحنه است و مواضع استوار خود را که در مسیر خیر و نیاز و مطالبه مردم شریف است به خوبی اعلام کرده است، علاقمندان به کشور و سرنوشت آن و خواستاران تحول مثبت در عرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی می توانند به انتخابی دست بزنند که به یاری خداوند جامعه را به سوی آینده بهتر رهنمون شود.

اینجانب با سپاس فراوان از برادر عزیزم جناب آقای دکتر عارف که بحمدالله موقعیت معنوی بالایی را نصیب خود کرده است و پیروز عرصه اخلاق و ادب و خیرخواهی و اصلاح طلبی است؛ به حکم وظیفه سنگینی که نسبت به کشور و سرنوشت ملت شریف دارم رأی خود را به برادر گرامی جناب آقای دکتر روحانی خواهم داد و از همگان به ویژه اصلاح طلبان و تحول خواهان و خواستاران عزت و سربلندی میهن و وفاداران به آرمانهای بلند و مطالبات روشن ملت می خواهم که با هوشیاری وظیفه مهم خود را در این انتخابات به جا آورند و حضور جناب آقای دکتر روحانی را فرصتی مناسب برای رسیدن به خواست ها و مطالبات خود بدانند؛ باشد که لطف حضرت پروردگار مددکارمان باشد و شاهد نیک بختی ایران و ایرانی باشیم.


سیدمحمد خاتمی
بیست و یکم خردادماه 1392




بیانیه جدید حسن روحانی بعد از ائتلاف اصلاح طلبان


حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پس از کناره گیری محمدرضا عارف از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری، بیانیه ای صادر کرد.

متن این بیانیه به این شرح است: 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم


ملت بزرگ ایران

اکنون در آستانة تحولی دیگر قرار گرفته‌ایم تا با عنایات پروردگار متعال و در راستای فرمایش حضرت امام(ره) که (میزان رای ملت است)، حماسه‌ای نوین خلق کرده و دوشادوش هم در تداوم حضور پرشور سال 1368 و برآوردن دولت سازندگی و خرداد 1376 و استقرار دولت اصلاحات، بار دیگر در خرداد 1392 گفتمان اعتدال و اخلاق و دولت تدبیر و امید را در افکنیم.

چراکه برادر بزرگوار جناب آقای دکتر عارف و من، هر دو به عشق اسلام و ایران و آرزوی خدمت به شما ملت عزیز به صحنه آمده‌ایم؛ و اینک که ایشان صمیمانه ردای خویش در قامت اصلاحات را بر دوش گفتمان توامان اصلاحات و اعتدال نهاده است، سوگند می‌خورم که پاسدار راستین قانون اساسی و اندیشه‌ها و دغدغه‌های گفتمانی همة ملت ایران باشم؛ تا با تشکیل دولت تدبیر و امید، دوشادوش یکدیگر و دست در دست بزرگان این مرز و بوم، مراجع عظام دینی، نخبگان و اندیشه‌ورزان، و اشراف حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر بزرگوار انقلاب، صفحه‌ای نو در سربلندی ایران گشوده و با شما ملت بزرگ از گردنه‌های خطرناک در راه عبور نماییم.

ملت عزیز ایران

گفتمان اعتدال و اخلاق،  گفتمان فراگیر سازندگی، اصلاحات و اصولگرایی است؛ گفتمان حکمرانی خوب و حاکمیت راستگویی و درستکاری است؛ گفتمان منافع و امنیت ملی، حقوق شهروندی، آزادی و آبادانی، امنیت و آرامش، انسجام و وحدت ملی، ‌ثبات و پایداری است. گفتمان اخلاق و میانه‌روی، دوری از افراط و تفریط، و اولویت ایران و ایرانی است. آنچه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی آن را اعتدال اسلامی و تداوم فرهنگ اصیل اهل‌بیت و حکومت راستین ایشان خوانده است، و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی دوری از افراط‌‌گرایی و گریز از تندروی نامیده است.

ایرانیان عزیز

آفرینش این حماسه می‌طلبد که دست در دست هم و با آرامش خاطر، در روز جمعه، بر سر صندوق‌های رای حاضر شده و میهن خویش را کنیم آباد. من پیشاپیش این حضور را به شما عزیزان تبریک گفته و از همه طرفداران اعتدال و میانه‌روی فروتنانه درخواست می‌کنم که خود را برای این تحول بزرگ آماده نمایند.

حسن روحانی

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۰۳/۲۱ - ۲۳:۴۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
2
1 2


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (6)