فراموش کردم
اعضای انجمن(413) قوانین ارسال مطلب
جستجوی انجمن
pariyaarangahar (paryaarang )    

پیوستن ستاره جوان رئال مادرید به چالش رونالدو

درج شده در تاریخ ۹۹/۰۱/۱۸ ساعت 11:16 بازدید کل: 606 بازدید امروز: 606
 

 

وینیسیوس جونیور بازیکن ۲۰ ساله تیم فوتبال رئال مادرید با انتشار پستی در صفحه اجتماعی خود به چالش کریستیانو رونالدو پیوست.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، کریستیانو رونالدو ستاره تیم فوتبال یوونتوس در حالی که به دلیل شیوع ویروس کرونا در قرنطینه خانگی در جزیره مادیرا به سر می‌برد، از دنبال کنندگان خود در صفحه اجتماعی اش درخواست کرد تا در چالش او شرکت کنند.

رونالدو تصویری از خود منتشر کرده که در مدت ۴۵ ثانیه ۱۴۲ حرکت دراز و نشست را برای خود ثبت کرده است. او در صفحه خود اعلام کرده است که هر که می‌تواند به این چالش ملحق شود.

وینیسیوس جونیور ستاره جوان تیم فوتبال رئال مادرید به دعوت رونالدو پاسخ مثبت داده و در چالشش شرکت کرده است. این بازیکن توانست در مدت ۴۵ ثانیه ۱۲۵ حرکت دراز و نشست را برای خود ثبت کند. او در صفحه خود در فضای مجازی نوشت رکورد من بد نبود.

انتهای پیام/

این مطلب توسط موسی اصلانی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۹/۰۱/۱۸ - ۲۰:۳۱
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)