فراموش کردم
رتبه کلی: 3581


درباره من
عبادی (puia )    

تاثیرات جراتمندی

درج شده در تاریخ ۹۱/۰۴/۰۶ ساعت 10:58 بازدید کل: 359 بازدید امروز: 101
 

ارتباط جرات مندانه : رفتار جرأتمندانه یک رفتار بین فردی است که شامل ابراز صادقانه و رک افکار و احساسات می باشد، به گونه ای که از نظر اجتماعی مناسب بوده و احساسات و آسایش دیگران نیز در آن مد نظرباشد. جرات مندی را می توان توانایی ابراز صادقانه نظرات، احساسات و نگرش ها بدون احساس اضطراب دانست.جرأتمندی همچنین شامل دفاع فرد از حقوق خود می باشد، به شکلی که حقوق دیگران پایمال نشود.

جرأتمند نبودن چه مشکلاتی را در پی دارد؟ ** افسردگی، رنجیدگی، ناکامی، انفجار خشم، اضطراب و به دنبال آن اجتناب، ضعف در روابط بین فردی، مشکلات جسمانی و مشکلات مربوط به فرزند پروری از مهم ترین پیامدهایی است که نداشتن جرأت برای فرد به همراه دارد.

این نوع رفتار چه توانایی هایی برای فرد دارد؟ رفتار جرأتمندانه به انسان کمک می کند تا بتواند به خود اطمینان داشته باشد، اعتماد به نفس خود را افزایش دهد، احترام دیگران را نیز جلب کند، توانایی تصمیم گیری خود را بهبود بخشد، حقوق خود را حفظ کند، احساسات خود را ابراز کند، روابط خود را بهبود بخشد، اعتراض کند، نظر خود را بیان کند، درخواست کند و نه بگوید.

در واقع هر کسی حق دارد: - به تقاضاهای دیگران نه بگوید. - در مورد احساسات و دلیل کارهای شخصی اش به دیگران توضیح ندهد. - در برابر تقاضاهای بیش از حد دیگران ایستادگی کند. - از دیگران بخواهد که هنگام صحبت به نظراتش گوش دهند. - تغییر عقیده دهد. - از دیگران بخواهد که کاری را برایش انجام دهند. - زمانی که نیاز داشت تنها بماند. - در روابط بین فردی مورد احترام قرار گیرد. - اشتباه کرده و مسؤولیت آن اشتباه را به عهده بگیرد. - برای زندگی خود تصمیم بگیرد. - احساس خاصی را داشته و آن را نشان دهد. - از دیگران سوال کرده یا کمک بخواهد. - خودش را دوست داشته باشد.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۱/۰۴/۰۶ - ۱۰:۵۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات