فراموش کردم
اعضای انجمن(447) شعری تکان دهنده درباره امام زمان حضرت مهدی عدالت و لطف خدا پیامبر اکرم : توبه زیباست ولی در جوانی زیباتر قدرت بدنی حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام در جوانی بی حسین احساس پیری میکنم ارتباط با مدیریت انجمن مذهبی
جستجوی انجمن
طاووس فردوس (rezatanha )    

شما چند درجه منتظرید؟

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۵/۱۵ ساعت 19:11 بازدید کل: 187 بازدید امروز: 186
 

 

معنای انتظار و چگونگی آن یکی از سوالات اساسی در زمان ما یعنی دوران غیبت است و هر مسلمانی که منتظر تحقق وعده ی خداوند است که فرمود: و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض…، باید بداند که چشم به راه چه باشد و چگونه انتظار کشد!

برای دانستن این چراهای بنیادی به سراغ آثار استاد مطهری رفتیم تا از او راه جوییم در این ظلمات!                                                                      

بنگرید:                                                                                   

انواع انتظار فرج

 

انتطار فرج و آرزو و دل بستن به آینده دو گونه است : انتظاری که سازنده و نگهدارنده است ، تعهدآور است ، نیروآفرین و تحرک بخش است، به گونه ای است که می تواند نوعی عبادت و حق پرستی شمرده شود؛ و انتظاری که گناه است ، ویرانگر است، اسارت بخش است، فلج کننده است و نوعی « اباحیگری » باید محسوب گردد. 1

  مشخصات انتظار بزرگ

1- خوشبینی به آینده بشریت.

2- پیروزی نهایی صلاح و تقوا و صلح و عدالت و آزادی و صداقت بر زور و استکبار و استعباد(2) و ظلم و اختناق و دجل (دجالگری و فریب ).

3- حکومت جهانی واحد.

4- عمران تمام زمین در حدی که نقطه خراب و آباد ناشده باقی نماند.

5- بلوغ بشریت به خردمندی کامل و پیروی از فکر و ایدئولوژی و آزادی از اسارت شرایط طبیعی و اجتماعی و غرائز حیوانی .

مومنِ منتظر، انسانی پاک و تلاشگری است که با نیتی الهی برای ساختن جهانی بسان مدینة النبی شب از روز نمی شناسد. او از خود شروع کرده و به زمینی آباد می اندیشد. از خود آغاز نموده چون کلید فتح جهان را در فتح خویشتن می داند.

6- حداکثر بهره گیری از مواهب زمین .

7- برقراری مساوات کامل میان انسانها در امر ثروت .

8- منتفی شدن کامل مفاسد اخلاقی از قبیل زنا، ربا، شرب خمر، خیانت ، دزدی ، آدمکشی و غیره و خالی شدن روانها از عقده ها و کینه ها.

 

9- منتفی شدن جنگ و برقراری صلح و صفا و محبت و تعاون .

10- سازگاری انسان و طبیعت . 3

بر اساس آنچه استاد فرمود، مومنِ منتظر، انسانی پاک و تلاشگری است که با نیتی الهی برای ساختن جهانی بسان مدینة النبی شب از روز نمی شناسد. او از خود شروع کرده و به زمینی آباد می اندیشد. از خود آغاز نموده چون کلید فتح جهان را در فتح خویشتن می داند.

اکنون وقت آن است تا من و تو نیز خود را بر این سنگ، محک زنیم تا عیار ایمان و انتظارمان هویدا شود تا بدانیم در خم کدامین کوی از این هفت خوان انسانیت هستیم. شاید به خود آییم و بجنبیم در پی این آرمان.

اللهم عجل لولیک الفرج

 

http://www.tebyan12.net

این مطلب توسط جعفر امینی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۵/۱۵ - ۱۹:۳۲
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)