فراموش کردم
اعضای انجمن(110) همه اخبار و مطالب میانه صفحه اصلی انجمن مقررات انجمنهای سایت درباره میانه بهمراه جزئیات
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی
قارا سید (saba68 )    

برخورد یک دستگاه پیکان وانت با کامیون در کیلومتر جاده 13 قره چمن میانه، دو نفر کشته داد.

منبع : http://demc.tbzmed.ac.ir
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۲/۰۸ ساعت 12:36 بازدید کل: 557 بازدید امروز: 170
 

 

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: این حادثه در ساعت 18:10 عصر امروز به اتاق فرمان 115 گزارش شد و طی آن آمبولانس پایگاه قره چمن به محل حادثه اعزام شد.

حبیب حسینقلی زاده با تاکید بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان و بستن کمربند ایمنی توسط تمام سرنشینان خودروها، از رانندگان خواست برای رسیدن به مقصد عجله نکرده و در صورت خستگی در اولین پارکینگ جاده‌ای استراحت کنند.

وی اولین و مهمترین اقدام در برخورد با حادثه دیدگان را تماس با شماره تلفن های 110، 115 و 125 و ارایه ادرس دقیق محل حادثه به آنها دانست و گفت: اگر گزارش های دقیقی از نحوه ی وقوع حادثه گزارش داده شود، تلفات حادثه با امداد رسانی به موقع و تخصصی کاهش می یابد.

حسنقلی زاده از رانندگان عبوری خواست، با شنیدن آژیر آمبولانس، در سمت راست جاده توقف کرده و راه را برای عبور خودروهای امدادی باز بگذارند.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۰۲/۰۸ - ۱۲:۳۶
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)