بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان
در هشت کیلومتری جنوبشرقی شهر میانه در طول48/47 وعرض14/37 درجه جغرافیایی و در ارتفاع 1050 متری از سطح دریای آزاد شهری با نام آچاچی واقع شده است این شهر مرکزیت دهستان قافلانکوه غربی را عهده دار می باشد آچاچی با دارا بودن بیش از هزار و چهارصد خانوار و جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر را در خود جای داده است اغلب ساکنان این شهر کشاورز، راننده کامیون . کارمند دولت و صاحب رستورانها و مغازه های بین راهی هستند
در این بین شخصی به نام « علی ایرانی رشید آبادی »، از سوی کنگره ای با عنوان «کنگره چهره های برتر صنعت و تجارت » در همایش های بین المللی صدا وسیمای تهران سال 1389 مورد تجلیل قرارگرفته است که یکی از افتخارات شهر آچاچی محسوب میشود.
این شرکت بزرگ در کرج واقع شده است.
ایشان شرکت شکلات آچاچی را که یکی از برند های برتر شکلات در کشور میباشد را تاسیس کردند که به تازگی محصولات خود را به کشور های حاشیه ی خلیج فارس و کشور های اروپایی نیز صادر میکند.
یکی از پرسش هایی که به ذهن میرسد نام این شرکت است که به چه دلیل آچاچی نامیده شده است!؟
در جواب این پرسش آقای مهندس ایرانی اینگونه بیان میکند:
من در جوانی عاشق ورزش بودم، بخصوص رشته ی دوچرخه سواری. در آن زمانها یعنی در حول و حوش سالهای 54 ـ55 دو نفر دوچرخه سوار میانه ای به نامهای محمد علی محمدی و غلامحسین کوهی در این رشته قهرمان آسیا شدند. من بشدت از این غرور آفرینی این دو همشهری که اهل روستای آچاچی بودند احساس فخر کرده و بشدت به آنها بالیدم. خوب یادم میآید که در آن زمان تا یک مدت در پوستم نمیگنجیدم، همان موقع ها بود که این ایده به ذهنم خطور کرد و به فکرش افتادم که اگر شرکتی تأسیس کنم، اسمش را حتماً آچاچی خواهم گذاشت.
بالاخره انتظار ها به سر رسید و قهرمان ارزنده شهرمون با آقای ایرانی ملاقات کردند.
سمت راست جناب آقای ایرانیو تصویر سمت چپ متعلق به آقای محمدی میباشد.
باید یاد آور شوم که واحد تولیدی آچاچی در سالهای نخستین با تولید ژله و باسلق فعالیت خود را آغاز نمود. در سالهای بعد با افزودن برخطوط تولید و ارائه انواع شکلات کاکائو، سوهان عسلی و نان نخودچی فعالیت خود را گسترش داد و همین فعالیت ها بود که موجب شد تا اولین دریافت کننده ی پروانه ی ساخت باسلق و سوهان عسلی از وزارت بهداشت و درمان باشد و در ضمن گسترش خط تولید ژله آماده در وزنهای مختلف، پودر ژله، پودر شربت، شکلات نارگیلی، شکو دراژه، دراژه رنگی، اسمارتیز و کانفت تولید مینماید. دست اندرکارانش هرگز فراموش نمیکنند که با کارگاهی به مساحت 50 متر شروع به فعالیت نمودند، اما قطعاً آنان با امید این دوردست زیبا را میدیدند که هم اکنون واحد تولیدی آچاچی با وارد کردن ماشین آلات پیشرفته و استفاده از تکنولوژی روز دنیا سهم مهمی در ارتقاء صنعت شیرینی و شکلات ایفا مینماید و جای خوشحالی دارد که میتوان گفت کارآفرینان اهالی روستای رشید آباد بخش کاغذکنان 95 درصد سهم تولید ژله کشورمان را در اختیار دارند که باعث اشتغال زایی 500 جوان اعم از دختر و پسر شده است .
در پایان از آقای ایرانی کمال تشکر وقدردانی را داریم که به ورزش شهر آچاچی کمک های فراوانی کرده اند.
از خداوند منان، سلامتی و پیشرفت روز افزون برای ایشان و شرکت شکلات آچاچی آرزومندیم.