فراموش کردم
رتبه کلی: 561


درباره من
بٍسمٍ اللهٍ الرحمنٍ الرحیم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا

لَیُزلِقُونَکَ بِأَبصَارِهِم

لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ

وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجنُونٌ

وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ لِّلعَالَمِینَ


..............................................

نماینده فروش بیمه عمر وتامین آتیه پاسارگاد
کد نمایندگی : 62462

مشاوره رایگان وتنظیم بیمه نامه در محل،برای کسب اطلاعات بیشتروتنظیم بیمه نامه باشماره زیر تماس حاصل فرمایید.

یاسر قربانی 09148056035

وبلاگ شخصی
http://pasargadinsurance-1.blogfa.com
.............................................


میرسد روزی که بی هم میشویم./

یک به یک ازجمع هم کم میشویم./

میرسد روزی که ما درخاطرات./

موجب خندیدن و غم میشویم./

گاه گاهی یادماکن ای رفیق./

میرسد روزی که بی هم میشویم./

.
.
...

ورشکستگی یا انحلال شرکت بیمه

منبع : http://www.insurancepasargad.com/faq/517-bankruptc
درج شده در تاریخ ۹۲/۱۲/۰۷ ساعت 11:32 بازدید کل: 209 بازدید امروز: 209
 

 

ورشکستگی یا انحلال شرکت بیمه

یکی از سوالات مهم و اساسی که مشتریان بیمه های عمر در باره ضمانت اجرایی این بیمه نامه می پرسند این است که «اگر شرکت بیمه تا ۲۰ سال آینده ورشکسته شود یا به هرصورت وجود نداشته باشد تکلیف بیمه نامه من چه خواهد شد؟!» در این مطلب با ارائه آیین نامه ها و ماده های قانوی بیمه مرکزی ایران سعی می کنیم پاسخی جامع و کامل به این سوال بدهیم.

ماده ۳۷.
ثبت هر مؤسسه بیمه در کشور ایران موکول به ارائه پروانه تأسیس که از طرف بیمه مرکزی ج.ا.ا صادر می شود خواهد بود. همچنین ثبت هرگونه تغییرات بعدی در اساسنامه و میزان سرمایه و سهام مؤسسات بیمه‏ ای که به ثبت رسیده باشند، موکول به ارائه موافقت بیمه مرکزی ج.ا.ا می باشد.

(این ماده قانونی نشان می دهد که تمامی شرکتهای بیمه خصوصی و دولتی، تحت نظارت مستقیم بیمه مرکزی ج.ا.ا هستند و ثبت و تأسیس آنها فقط از کانال بیمه مرکزی ممکن است.)

ماده ۶۰.
اموال شرکتهای بیمه همچنین ودایع مذکور در مواد ۳۶ و ۴۶ قانون تأسیس بیمه و بیمه گری، تضمین حقوق و مطالبات بیمه‏ گذاران، بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان است و درصورت انحلال یا ورشکستگی یک شرکت بیمه، بیمه‏ گذاران و بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان نسبت به سایر بستانکاران، حق تقدم دارند. در میان رشته‏ های مختلف بیمه، حق تقدم با بیمه عمر است. شرکتهای بیمه نمی توانند بدون موافقت قبلی بیمه مرکزی ج.ا.ا، اموال خود را صلح حقوق نمایند و یا به رهن واگذار کنند و یا موضوع هر نوع معامله با حق استرداد قرار دهند.

(این ماده قانونی نشان می دهد که درصورت انحلال یا ورشکستگی یک شرکت بیمه تعهدات بیمه نامه ها به عهده بیمه مرکزی می باشد. این ماده نیز به این مطلب اشاره دارد که درصورت ورشکستگی یک شرکت بیمه، حق و حقوق بیمه گذاران عمر، در رأس تمامی بدهکاری های آن شرکت قرار دارد و شرکت ورشکسته، قبل از تسویه هرگونه بدهی “حتی بدهی به دولت یا بدهی به بانکها یا بدهی به کسانیکه از آن شرکت چک یا سفته یا هرگونه اوراق بدهی آور دیگری دارند” تقدم دارد.)

ماده ۷۱.
کلیه شرکتهای بیمه که در ایران فعالیت می نمایند باید ۵۰% در رشته بیمه‏ های زندگی (شامل بیمه عمر و سرمایه‌گذاری) و ۲۵% در سایر رشته‏ ها از معاملات بیمه‏ ای مستقیم خود را نزد بیمه مرکزی ج.ا.ا بیمه اتکایی نمایند.

(این ماده قانونی نشان می دهد که ۵۰% از حق‌بیمه‌های رشته عمر که یک شرکت بیمه از بیمه‌گذاران خود دریافت می‌کند، مستقیماً به حساب بیمه مرکزی ج.ا.ا واریز می‌شود. درقبال ۵۰ درصدی که بیمه مرکزی دریافت می کند، مکلف است تا درصورت متضررشدن یک شرکت بیمه، به نسبت حق بیمه های دریافتی، به صورت اتکایی عمل نموده و تا سهمی مشخص از ضرر و زیان را جبران کرده تا از ورشکستگی شرکت بیمه مزبور جلوگیری نماید.)

درکل میتوان به سادگی بیان کرد در بیمه ورشکستگی وانحلال وجود خارجی ندارد.

 


درصورت کسب اطلاعات بیشتروتنظیم بیمه نامه باشماره زیر تماس حاصل فرمایید

                                         قربانی                09148056035
وب سایت شخصی
http://pasargadinsurance-1.blogfa.com

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۱۲/۰۷ - ۱۱:۳۲
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)