فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 35916


درباره من
رها راد (sampashi )    

پردازنده قدرتمند Intel Kabylake

درج شده در تاریخ ۰/۰۶/۰۲ ساعت 15:57 بازدید کل: 48 بازدید امروز: 48
 


اولین مشخصه های فنی پردازشگرهای کبی لیک که به زودی وارد بازار خواهند شد افشا گردیده است. نسل هفتم خانواده پردازشگرهای اینتل با نام اختصاصی Kaby Lake که در ماههای آتی بر روی دسکتاپ ها و پلت فرم های موبایل با طیف وسیعی از پردازشگرها قابل انتخاب خواهد بود. این پردازشگرها آخرین نسل پردازشگرهای X86 از نوع 14 نانومتری بوده و پس از آن اینتل بر روی پردازنده های 10 نانومتری Cannonlake جهش خواهد نمود.
پردازنده های Kaby Lake با مادربردهای سری 100 موجود سازگار خواهند بود.

باتوجه به تولید مادربرد های مخصوص رایانه های کوچک رومیزی، که از جدیدترین پردازنده های سری Skylake بهره میبرند، نباید دور از انتظار باشد که رایانه های کوچک رومیزی نظیر تین کلاینت اینتل، پاورکلاینت و مینی پی سی که از پردازنده های قدرتمند سری Kabylake بهره میبرند، بزودی روانه بازار شود.
بد نیست بدانید که تین کلاینت دستگاهی است که برای عملکرد به یک سرور وابسته باشد و مینی پی سی هم دستگاهی است که مانند تین کلاینت می تواند روی یک میز قرار بگیرد.
پردازنده های Kaby Lake آخرین بازنگری خانواده پردازشگرهای core خواهند بود، پس بایستی انتظار داشته باشیم پیشرفتهای کلیدی در آنها دیده شود.به نظر نمی آید که گروه پردازنده های Kaby Lake شاهد به روز رسانی چشمگیری در مقایسه با سری Skylake باشد اما شرکت اینتل در ماه گذشته با اعلام آخرین نقشه راه تکنولوژی های پردازشی خود جایی برای ابهام باقی نگذاشته است.
بر اساس این نقشه راه، اینتل در حال حاضر با پایبندی به آنچه در نظر داشته سه نسل از خانواده پردازشگرهای Core را تولید نموده، پردازنده های Broadwell ، Skylake و پردازنده های Kaby Lake در پبش رو. این روند با در نظر گرفتن پیچیدگیهای دخیل در تولید چیپست های جدید و نتایج حاصله از آنها با تولید تراشه ای 10 نانومتری و فراتر از آن ادامه پیدا خواهد کرد.
هم چنین کسانی که قصد خرید مینی پی سی دارند بد نیست بدانند که این مینی کامپیوتر می تواند انواع سیستم عامل را با توجه به پردازنده روی خود اجرا کند.

با جمع بندی خانواده پردازشگرهای 14 نانومتری، Broadwell اولین پردازشگری بود که با حفظ ساختار و طراحی نزدیک به Haswell از روش پردازشی جدید استفاده نمود.Skylake نیز 14 نانومتری بود اما با پیشرفتهای چشمگیر بر روی CPU و GPU. پردازشگرهای Kabylake با عنوان قسمتی از طرح بهینه سازی پردازش قادر خواهند بود کارایی بیشتر و راندمان بالاتری را بر روی طراحی Skylake ارایه دهند. این فرآیند بیشتر شبیه یک تازه سازی (refresh) میباشد. بایستی صبر کنیم تا ببینیم آیا اینتل چیزی فراتر از این را در افتتاحیه ارایه خواهد داد یا خیر.
پردازشگر Core i7-7500U یکی ار اعضای سری U خانواده Kaby lake خواهد بود که برای پلتفرم های با توان مصرفی فوق پایین ساخته شده.نمونه آزمایشی Core i7-7500U یک پردازنده دوهسته ای Multi-thread با سرعت اولیه 2.70 گیگاهرتز و 2.90 گیگاهرتز در حالت تقویت شده میباشد. این چیپ شامل 4 مگابایت حافظه cache از نوع L3 و 512 کیلوبایت حافظه cache از نوع L2 میباشد.این چیپ بر روی یک پلتفرم با حافظه رم DDR3L تست گردید. پشتیبانی از رم های DDR4L و LPDDR4 نیز بر روی پردازنده های Kaby lake-U وجود خواهد داشت. پیشنهاد می کنیم مطلب ویژگی شبکه های تین کلاینتی و زیرو کلاینتی را هم بخوانید.

چیپ گرافیکی به احتمال زیاد از سری GT2 با سرعت پردازشی در حدود 1000-1100 مگاهرتز خواهد بود. جد این پردازشگر یعنی Core i7-6500U دارای توان مصرفی TDP به اندازه 15 وات میباشد که این توان به احتمال زیاد در Core i7-7500U نیز حفظ خواهد شد. این پردازنده در نیمه دوم سال 2016 در بسیاری از نوت بوک های نسل 7 در دسترس خواهد بود.

آخرین پردازنده Core M7-7Y75 میباشد که همانطوریکه از اسمش پیداست از سری Y خانواده Kabylake میباشد.توان مصرفی TDP فوق پاببن این چیپها از 4.5 وات بالاتر نمیرود. در بعد مشخصات فنی Core M7-7Y75 دارای طراحی دو هسته ای و با قابلیت Multi thread میباشد. بهتر است مطلب تفاوت رم های DDR4 با DDR3 را هم مطالعه نمایید.
سرعت اولیه آن 1.30 گیگاهرتز و در حالت تقویت شده 1.60 گیگاهرتز میباشد.در خصوص چیپ گرافیکی اطلاعات دقیقی نداریم ولی مطابق با Form factor بسیار کوچک (Ultra Slim) خواهد بود مانند آنچه در اولترا بوک ها و مک ایر اپل وجود دارد.

خط تولید Kabylake مطابق برنامه قرار است که در نیمه دوم سال 2016 شروع به کار کند بنابراین انتظار داریم که تهدادی از بردهای مجهز به این پردازشگرها را در نمایشگاه Computex 2016 شاهد باشیم.
 
منبع : تین کلاینت تین آوا
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۰/۰۶/۰۲ - ۱۵:۵۷
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها: زیروکلاینت 2



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات