الجی یکی از آن دست کمپانیهایی است که پرچمدار دومش را خیلی بی سر و صدا و شاید هم عجیب معرفی میکند! چرا عجیب؟ برای آنکه شما نمیتوانید هیچ درک درستی از اسم، قابلیت و یا ظاهر آن داشته باشید. زمانی نامش جی فلکس میشود با قامتی خمیده و زمانی دیگر جی پرو با اندامی ورزیده، فرقی نمیکند، سال بعد ممکن است که محصول جدیدی را ببینید که تا به حال هیچ پیشینهای از آن را مشاهده نکرده باشید. گوشی V10 را بایستی حاصل همین تفکر دانست، جایی که نه عنوان V و نه عدد ۱۰ هیچکدام شما را به نتیجه درستی نمیرساند که این محصول در ادامه کدامین روند تولید شده است. اما چه اهمیتی دارد اگر شما یک گوشی خاص با تواناییهای منحصر به فرد داشته باشید، محصولی که میدانید بهراستی شایستگی لقب پرچمدار بودن را دارد، حتی اگر قرار نباشد که شاهد V11 در سال بعدش باشید!
طرحی که خاص است
زمانی که برای اولین بار نام V10 را شنیدم، اولین چیزی که در آن نظرم را جلب کرد، استفاده از واژه دو نمایشگر بود. در تصاویر منتشر شده، هر چه به اطراف دستگاه و پشت آن نگریستم هیچ چیز دومی ندیدم تا آنکه متوجه شدم منظور از نمایشگر دوم، یک مانیتور باریک در بالاست که در حالت عادی (به خصوص زمان روشن بودن V10) اگر از حضور جداگانه آن مطلع نباشید، متوجه دونمایشگره بودن گوشی نخواهید شد. این قابلیت ویژه سبب شده تا گوشی از حالت عادی یک محصول ۵.۷ اینچی کمی بلندتر بوده و به ابعاد دستگاهی ۶ اینچی نزدیک شود. در کل آن ظرافتی که الجی در G2 و سپس G3 برای خوش اندام بودن گوشیهایش بهکار برده بود، چندان دیده نمیشود و حتی حاشیه پایین دستگاه نیز بیش از حد عادی به نظر میرسد.
این بار جنس بدنه نسبت به پرچمداران قبلی دچار تغییراتی شده است و نوار فلزی دور تا دور دستگاه را پوشانده، امری که در رنگی چون سفید بیشتر دیده میشود زیر دو نوار نسبتا پهن طلایی رنگ که همرنگ دایره فلزی دور دوربین است، به خوبی خودنمایی کرده و متفاوت بودن V10 را به رخ میکشد، امری که تا حد زیادی به سلیقه کاربر در پسندیدن آن نیز باز میگردد. سطح پشتی فبلت دارای بافت نسبتا درشتی است که زبری آن به خوبی با انگشتان دست احساس میشود. به شخصه ترجیح میدادم که این دانهها کمی ریزتر بودند و این چنین مانند صد دانه یاقوت، دسته به دسته، با نظم و ترتیب یکجا نشسته؛ به من خیره نمیشدند! همچون بسیاری از محصولات دیگر این کمپانی کرهای، خبری از کلیدهای کناری نیست و همگی به پشت دستگاه منتقل شده که این بار کلید اصلی که در زیر انگشت اشاره شما قرار میگیرد، نقش حسگر اثر انگشت را نیز دارد و دو کلید بالا و پایینی آن را در بر رفتهاند و ظاهرشان هم به شکلی است که اگر از وجودشان با خبر نباشید، با نگاه کردن، آنها را نمیبینید (مثل نمایشگر دوم!).
در کل آن ظرافتی که الجی در G2 و سپس G3 برای خوش اندام بودن گوشیهایش بهکار برده بود، چندان دیده نمیشود و حتی حاشیه پایین دستگاه نیز بیش از حد عادی به نظر میرسد.
محل ورودی هدفون و اتصال درگاه میکرو یواسبی در پایین دستگاه و در کنار تک اسپیکر و ورودی میکروفن قرار گرفته و در بالا شاهد یک میکروفن دیگر و همچنین درگاه مادون قرمز هستیم که بُرد بسیار خوبی هم دارد. الجی V10 جزء معدود پرچمدارانی است که هنوز درب پشتی آن باز میشود و شما به باتری دسترسی دارید، البته الجی این قابلیت را برای اکثر پرچمداران خودش حفظ کرده است و بدین خاطر نیاز به پین اضافه جهت قرار دادن سیمکارت و یا کارت حافظه نیست و همه اینها در زیر درب پشتی پنهان شدهاند.
دوربین به دلیل نوار فلزی که آن را احاطه کرده، بیشتر از سایر بخشها به چشم میآید و یک فلاش دوگانه LED و همچنین سنسور فوکوس لیزری، از دو طرف آن را در احاطه خودشان گرفتهاند.
در کل طراحی V10 را بایستی خاص و تا حدی دوست داشتنی دانست، اما این دوست داشتن تا حدی نیست که عاشقش شوید! قد بلند، وزن زیاد (۱۹۲ گرم) و طرح بخش پشتی، همگی میتواند از عواملی باشد که جلوی عشقتان را بگیرد، اگرچه بسیاری اعتقاد دارند که باطن یک گوشی مهمتر از ظاهرش است و بنابراین همچنان شانسی برای افتادن در دام عشق V10 برایشان متصور است!
نمایشگری که هم هست و هم نیست!
مهمترین وجه تمایز و شاید دلیل اصلی سر و صدای V10 را بتوان همین حضور نمایشگر دوم دانست، جایی که حضورش آن هم بدین شکل، کمی عجیب به نظر میرسد. نخستین باری که با یک گوشی دو نمایشگره کار کردم، در نمایشگاه IFA آلمان و گلکسی نوت Edge بود. ظاهر خاص و نمایشگر دوم منحنی شکل تا حد زیادی توجهم را به خود جلب کرد و با آنکه بسیاری آن را یک کار بیهوده و صرفا تبلیغاتی میدانستند، از آن خوشم آمد. درباره V10 دو تفاوت عمده دیده میشود. اول اینکه نمایشگر دوم به جایی منتقل شده که شما از دیدنش متعجب نمیشوید و به نوعی در همان مکانی است که چشمانتان انتظارش را میکشند. دوم هم اینکه ساختاری تخت و به نوعی مشابه با نمایشگر اصلی دارد و آن چیزی که در نوار نوتیفیکیشن بالای همه نمایشگرها مشاهده میکردید، به اینجا منتقل شده است. حال باید پرسید، آیا وجود این نمایشگر واقعا ضروری است؟
در کل طراحی V10 را بایستی خاص و تا حدی دوست داشتنی دانست، اما این دوست داشتن تا حدی نیست که عاشقش شوید!
اگر بخواهم صادقانه پاسخ بدهم، بایستی بگویم نه! در واقع وجود چنین نمایشگری نه آدم را هیجان زده میکند و نه آنچنان ضروری به نظر میرسد که فقدانش بخواهد برای شما یک خسران محسوب شود. این نمایشگر دوم فقط هست و چه بهتر که از بودنش لذت ببریم اما از نبودش نیز اندوهناک نخواهیم شد!
نمایشگر اصلی V10 یک نمونه ۵.۷ اینچی با وضوح تصویر QHD است که کیفیت بهراستی دلپذیری دارد. البته به غیر از این هم نمیتوان انتظار داشت چرا که پرچمدار قبلی یعنی G4 در این بخش یکی از بهترینها بود (مقایسه نمایشگر ۶ گوشی پرچمدار اندرویدی) و قاعدتا این محصول جدیدتر هم بایستی سرافرازانه عمل کند. خوانایی نمایشگر در زیر نور آفتاب نیز قابل قبول بوده و در کل بایستی از آن راضی باشید (زورکی هست!). در ادامه تصاویری از نمایشگر گوشی در کنار اچتیسی وان M9 را مشاهده میکنید.
دوباره به نمایشگر دوم کوچک خودمان برگردیم، همان چیزی که گوشی شما را با تمام محصولات بازار متمایز میکند. در حالت عادی، این نمایشگر همیشه روشن است و نوتیفیکیشنها، ساعت و حتی وضع آب و هوا را نشانتان میدهد (در حد آیکون) و با حرکت دادن آن میانبرهایی چون چراغ قوه یا عکاسی ظاهر میشود. زمانی هم که نمایشگر اصلی را روشن میکنید، مهمترین وظیفهاش همچون کلید مالتی تسکینگ بوده و به شما اجازه میدهد در جدیدترین برنامههایی که باز بودند به راحتی سوئیچ کنید، امری که به شخصه پسندیدم. البته قابلیتهای شخصی سازی و قرار دادن اپلیکیشنهای دلخواه و یا متنی که با نام امضا شناخته میشود نیز در دل این نمایشگر باریک وجود دارد. فقط یک نکته مهم در این بین دیده میشود و آن عدم دسترسی راحت به این بخش است. در واقع الجی میتوانست دو کار برای دسترسی بهتر کاربر انجام دهد، یکی تغییر محل نمایشگر به پایین بود و دیگری کوچکتر ساختن نمایشگر اصلی تا انگشتان یک دست سادهتر به مانیتور دوم دسترسی داشته باشند. البته هیچکدام از این دو حالت محقق نشده تا شما در اکثر موارد مجبور باشید از دو دست خود جهت بهرهگیری از نمایشگر دوم استفاده کنید، مگر آنکه گوشی را به صورت افقی در دست گرفته باشید.
با آنکه الجی اولین شرکتی بود که از اسنپدراگون ۸۱۰ در گوشی جیفلکس۲ خودش بهره گرفت، اما پس از مشاهده برخی ناکامیها برای قدرتمندترین چیپست اسنپدراگون، مصمم شد تا فقط از ۸۰۸ استفاده کند، با علم به اینکه ضعیفتر است اما مشکلات ۸۱۰ را ندارد.
از ۸۱۰ بیزارم!
با آنکه الجی اولین شرکتی بود که از اسنپدراگون ۸۱۰ در گوشی جیفلکس۲ خودش بهره گرفت، اما پس از مشاهده برخی ناکامیها برای قدرتمندترین چیپست اسنپدراگون، مصمم شد تا فقط از ۸۰۸ استفاده کند، با علم به اینکه ضعیفتر است اما مشکلات ۸۱۰ را ندارد. این انتخاب یک خوبی و یک بدی برای این کمپانی به همراه داشت. خوبیش این بود که دیگر معضلاتی چون داغ شدن زیاد و یا مصرف باتری بالاتر را نداشت اما از طرفی مجبور بود که همیشه یک مرحله پایینتر در بنچمارکگیریها قرار گیرد. شاید پاشنه آشیل در اسنپدراگون ۸۰۸ برخلاف تصور بسیاری به تعداد هستهها (۶ هسته) و یا تفاوت فرکانس بازنگردد و فرق اصلی مربوط به واحد گرافیکی است، جایی که آدرنو ۴۱۸ در برابر آدرنو ۴۲۰، عملکرد ضعیفتری داشته و شما را با این واهمه روبهرو میسازد که در برخی از بازیهای سنگین با افت فریم مواجه شوید.
V10 به راستی یک عکاس تمام عیار است. چرا؟ استفاده از لنز ۱۶ مگاپیکسلی با f/1.8 در کنار کلی امکانات ریز و درشت همچون لرزشگیر اپتیکال و فوکوس لیزری، همگی خبر از یک دوربین عکاسی خوب میدهند که با همراهی نرمافزاری حرفهای، تبدیل به یک عکاس عالی میشود.
البته باید به این نکته اذعان داشت که الجی به خوبی از پس هماهنگ کردن این سختافزار با رابط کاربری و برنامههای نصب شده بر روی گوشی بر آمده و شاهد هیچ لگ یا کندی بر روی آن نیستیم. چندین بازی و برنامه مختلف را هم بر روی دستگاه اجرا کردیم و V10 هیچوقت ناامیدمان نکرد، در واقع عملکرد گوشی در حد ایدهآلی قرار دارد، حتی اگر قویترین چیپست بر روی آن نصب نباشد. به این نکته نیز بایستی توجه داشت که ۴ گیگابایت رم برای این گوشی، در عملکرد سریعتر آن به خصوص در هنگام اجرای چند برنامه، تاثیر بهسزایی دارد.
یک عکاس به تمام معنا
الجی از زمانی که گوشیهای فیچر فون تولید میکرد، در بخش دوربین حرفهای زیادی برای گفتن داشت اما بسیاری از این سخنان بهخاطر ایرادات ریز و درشت گوشیها ناگفته میماند. اما در شرایط فعلی که اسمارت فونها در بسیاری از زمینهها به تکامل رسیدهاند، کیفیت پرچمداران این کمپانی در بخش دوربین را بسیار بهتر میتوان درک کرد. V10 به راستی یک عکاس تمام عیار است. چرا؟ استفاده از لنز ۱۶ مگاپیکسلی با f/1.8 در کنار کلی امکانات ریز و درشت همچون لرزشگیر اپتیکال و فوکوس لیزری، همگی خبر از یک دوربین عکاسی خوب میدهند که با همراهی نرمافزاری حرفهای، تبدیل به یک عکاس عالی میشود. از آنجایی که تجربه خوبی با پرچمدار قبلی الجی یعنی G4 در عکاسی داشتم و این مدل از نظر مشخصات بسیار به آن شبیه است، پس از همان اول انتظار توانایی خوبی را از V10 میکشیدم که انتظاراتم را هم بر آورده کرد. عکسها دارای شارپنس بالایی بوده و دقت رنگ و میزان روشنایی هم در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد. در ادامه، چند تصویر که در حالت اتوماتیک با گوشی گرفته شده است را مشاهده میکنید.
اگر تصمیم بگیرید که همین الان یهویی یک عکس سلفی بگیرید، V10 انتخابی فوقالعاده برای شماست چون خیلی یهویی، فضایی بیشتر از تمام گوشیهای دیگر را در اختیارتان میگذارد.
اما اگر شما یک عکاس حرفهای هستید و یا حداقل دوست دارید برخی از فاکتورها را خودتان به صورت دستی تنظیم کنید، V10 امکانات مناسبی را در حالت دستی یا Manual برایتان فراهم آورده است. تنظیماتی چون میزان سفیدی، فوکوس دستی، نور محیط، ایزو و سرعت شاتر همگی قابل تنظیم بوده و اینترفیس خیلی خوبی نیز دارند. جالب اینجاست که این کار برای بخش فیلمبرداری نیز قابل اعمال است و علاوه بر موارد فوق، تنظیمی چون ضبط صدا نیز در اختیار کاربر است. به عنوان مثال شما میتوانید تعیین کنید که صدا توسط میکروفن سمت چپ، قویتر از میکروفن راستی ضبط شود و حتی حجم و نویز را نیز کنترل کنید.
اما هنرنمایی اصلی V10 به دوربین پشتی و امکانات رنگارنگ آن برنمیگردد، بلکه جادوی اصلی برای دوبین سلفی است که این روزها طرفداران پر و پا قرصی دارد. در واقع اگر تصمیم بگیرید که همین الان یهویی یک عکس سلفی بگیرید، V10 انتخابی فوقالعاده برای شماست چون خیلی یهویی، فضایی بیشتر از تمام گوشیهای دیگر را در اختیارتان میگذارد. الجی با استفاده از دو لنز ۵ مگاپیکسلی در جلوی دستگاه، تلاش کرده تا یکی از معضلات عکسهای سلفی را به نحوی حرفهای برطرف کند.
این کمپانی بهدرستی متوجه شده که مشکل کاربران برای عکس سلفی نه فلاش اضافه هست و نه مانیتور سفید برای روشن کردن محیط، بلکه کمبود فضا به واسطه طول دست عکاس است! بالاخره همه که مونوپاد (همون چوب سلفی!) خودشان را همیشه به همراه ندارند تا عکس بیندازند و به خصوص اگر این عکس بخواهد تبدیل به یک خاطره دسته جمعی بشود، آن زمان است که قرار گرفتن تمام سرها در قاب کوچک گوشی به امری دشوار تبدیل خواهد شد و حال به واسطه دو لنز که یکی ۸۰ درجه و دیگری ۱۲۰ درجه از تصویر را پوشش میدهد، شما قابلیت بیشتری در عکاسی سلفی پیدا میکنید، به همین راحتی! در دو عکس زیر، تصویر نخست در حالت فعال بودن یکی از دوربینهای سلفی و تصویر دوم در حالت فعال بودن هر دو دوربین و شرایط یکسان گرفته شده است. به تفاوت کادربندی دقت کنید.
در بخش فیلمبرداری، همان طور که پیشتر هم اشاره کردم امکانات خوبی وجود دارد که به طور معمول در اکثر گوشیها مشاهده نمیکنیم. در واقع شما میتوانید با تنظیمات دستی، فیلمی بگیرید که بیشتر باب سلیقهتان قرار دارد. برای بررسی کیفیت این بخش، کلیپی یک دقیقهای در حالت فول اچدی هم گرفتیم که حجم آن بالغ بر ۱۲۳ مگابایت شد. چیز هیجان انگیزی در این بخش وجود ندارد که همچون دوربین سلفی شما را شگفت زده کند، حتی یونیک بودن کیفیت، مانند عکاسی هم نیست و تنها میتوانید سر خود را (آن هم کمی) به نشانه رضایت تکان بدهید و بگویید، فیلم هم خوب میگیرد!
بر روی پلیرم حساب کن
در بخش مالتی مدیا، الجی همیشه یکی از بهترینها بوده است. در اینجا شما یک نمایشگر بسیار با کیفیت با ابعاد بزرگ دارید که به طور حتم تاثیر بسیار زیادی در لذت بردن از کلیپ پخش شده خواهد داشت. صدا از تک اسپیکر دستگاه با قدرت کافی و کیفیت مناسب پخش میشود، اگرچه جذابیت یک نمونه استریو را با خودش به همراه ندارد. از سوی دیگر، پلیر یکی از برترینهاست. به صورت پیشفرض از زیرنویس فارسی پشتیبانی کرده و رابط کاربری بسیار کارا و روانی دارد. در واقع این پلیر سبب میشود تا محصول الجی جزء معدود اسمارتفونهایی شود که شما نیازی به نصب برنامه مجزا را بر روی آن احساس نمیکنید. کدکهای صوتی و تصویری بسیار زیادی هم توسط آن اجرا میشود و خلاصه در این بخش، سازنده حسابی سنگ تمام گذاشته است.
از دیگر نکاتی که کمی من را متعجب کرد، استفاده از اندروید نسخه ۵.۱.۱ بر روی V10 بود. البته الجی در همان ابتدا قول داد که تا اواخر سال ۲۰۱۵ (که گذشت!) و یا اوایل ۲۰۱۶ این آپدیت را ارایه دهد، اما به طور قطع اگر از همان ابتدای تولید بر روی دستگاه قرار داشت، امری پسندیدهتر به نظر میرسید!
از لحاظ کیفیت صدا در هدفون، سازنده برایتان یک نمونه با نام Quad Beat 3 را درون جعبه قرار داده که صدای قابل قبول اما نه چندان بلندی را ارایه میدهد. فرم خاص محل قرار گرفتن آنها در گوش نیز سبب میشود تا بدین راحتیها از درون گوشتان به بیرون نیفتد!
رابطی که گویاست
اگر از کاربران الجی در طی چند سال اخیر باشید، رابط کاربری برایتان بسیار آشنا خواهد بود. به شخصه اینترفیس اسمارتفونهای الجی را همیشه میپسندیدم. نه آنقدر ساده است که به یاد اندروید خام بیفتید نه آنقدر پیچیده که شما را سردرگم سازد. در این بین، فقط وجود نمایشگر دوم کمی تغییرات بهوجود آورده که البته خیلی سریع به آن عادت میکنید. امکاناتی چون ناک کد معروف، پنجره دوگانه، تغییر سایز صفحه کلید، کوچک کردن نمایشگر و… نیز همچنان وجود دارد. البته یک موردی که بر روی گوشی اصلا نپسندیدم و امیدوارم که اصلاح شود، به زمان برقراری تماس بازمیگردد، یعنی کسی به شما زنگ بزند و تصمیم بگیرید که پاسخ دهید. یک دایره را در این هنگام مجبور هستید در فضایی محدود به بیرون بکشید و این کار به قدری دشوار است که امکان از دست دادن تماس نیز وجود دارد! به خصوص اگر در جایی چون پشت فرمان باشید و قاعدتا تمرکزتان پایینتر بوده و نتوانید از هر دو دست خود بهره بگیرید.
اگر مثل بسیاری از کاربران امروزی هستید که معتاد به انواع بازی و شبکههای اجتماعی بوده و دائم تلگرام خودشان را چک میکنند تا ببینند عکس کدام بازیکن، بازیگر و یا کارگر ساده بر روی کانالها قرار گرفته؛ حتی تا نصف روز هم نمیتوانید بر روی گوشی حساب باز کنید
از دیگر نکاتی که کمی من را متعجب کرد، استفاده از اندروید نسخه ۵.۱.۱ بر روی V10 بود. البته الجی در همان ابتدا قول داد که تا اواخر سال ۲۰۱۵ (که گذشت!) و یا اوایل ۲۰۱۶ این آپدیت را ارایه دهد، اما به طور قطع اگر از همان ابتدای تولید بر روی دستگاه قرار داشت، امری پسندیدهتر به نظر میرسید!
سریع شارژ و خالی شو!
دیدن عدد ۳۰۰۰ میلیآمپر برای V10 حداقل برای من که کمی ناامید کننده بود، چون همین باتری بر روی گوشی G4 که نمایشگری کوچکتر دارد و خبری هم از آن نمایشگر دوم برایش نیست، تعبیه شده و با تمام این احوالات، باز G4 عملکرد آن چنان درخشانی را از خودش به نمایش نگذاشته بود و حال فکر کنید در اینجا با این همه ادوات اضافه، چه انتظاری بایستی داشته باشیم! اما ۲ نکته مثبت برای این گوشی دو چهره وجود دارد، اول قابلیت دسترسی به باتری که شما را قادر میسازد تا یک باتری اضافه را بتوانید همیشه در جیبتان داشته باشید تا به محض تمام شدن قبلی، آن یکی را جایگزین کنید و دیگری، شارژ شدن بسیار سریع دستگاه است که تنها در عرض یک ساعت، میتواند تمام ۳هزار میلیآمپر را سرشار از توان کند.
V10 نخستین اسمارت فون الجی با سنسور اثر انگشت است و برخلاف اکثر مدلهایی که این سنسور را در پشت به صورت یک محفظه خالی جایگذاری کردهاند، بر روی کلید پاور بوده و برای باز کردن قفل، در اکثر موارد بایستی آن را فشار دهید
در حالت کلی، اگر یک استفاده کاملا معمولی از V10 انجام دهید، یک و یا حتی تا یک روز و نیم هم دوام میآورد اما اگر مثل بسیاری از کاربران امروزی هستید که معتاد به انواع بازی و شبکههای اجتماعی بوده و دائم تلگرام خودشان را چک میکنند تا ببینند عکس کدام بازیکن، بازیگر و یا کارگر ساده بر روی کانالها قرار گرفته؛ حتی تا نصف روز هم نمیتوانید بر روی گوشی حساب باز کنید و بهتر است یک باتری اضافه در جیبتان باشد تا مبادا لحظهای از پیگیری چنین حوادث ارزشمندی عقب بیفتید!
حافظهام چقدر است؟
یکی از مواردی که سبب تعجب من شد، میزان حافظه داخلی V10 بود. پیش از آنکه گوشی را بررسی کنم، در تمام سایتها میزان آن ۶۴ گیگابایت اعلام شده و حتی در مواردی که گوشی بررسی نیز شده بود، باز این رقم بر روی ۶۴ ثابت بود اما زمانی که گوشی را به کامپیوتر متصل کردم، متوجه شدم که تنها ۲۲ گیگابایت حافظه داخلی برای من قابل دسترسی است! پس در این بین دو حالت قابل تصور بود، یا گوشی نسخه ۳۲ گیگابایت است (حالت منطقی) و یا آنکه سیستم عامل و برنامههای داخلی بیش از ۴۰ گیگابایت را اشغال کردهاند (حالت تخیلی!). در هر صورت این مورد عجیبی بود که ظاهرا فقط برای من تا الان پیش آمده و نسخه بسیار خاص و به نوعی Limited را داشتم که البته برخلاف موارد اینچنینی، به جای بهتر بودن، بدتر بود! گوشی توانایی پشتیبانی از حافظه جانبی تا چند صد گیگ دیگر را هم داراست! اگرچه برای کاربران به طور معمول ۳۲ و یا نهایت ۶۴ گیگابایت دیگر کافی به نظر میرسد.
بایستی الجی V10 را یک گوشی خاص دانست که البته این خاص بودن در وهله اول چندان مشخص نیست، مگر آنکه یک عکس سلفی بگیرید و یا نمایشگر دوم را با دست به طرف مقابلتان نشان دهید!
V10 در ۴ رنگ گوناگون وارد بازار میشود و البته قرار است که فعلا در دو رنگ سفید و مشکی داخل ایران عرضه شود. راستی، به این نکته مجدد اشاره کنیم که V10 نخستین اسمارت فون الجی با سنسور اثر انگشت است و برخلاف اکثر مدلهایی که این سنسور را در پشت به صورت یک محفظه خالی جایگذاری کردهاند (مثل هواوی میت اس)، بر روی کلید پاور بوده و برای باز کردن قفل، در اکثر موارد بایستی آن را فشار دهید، مگر آنکه پیش از آن نمایشگر دستگاه روشن باشد. در هنگام تنظیم هر انگشت، V10 حساسیت زیادی از خودش نشان داده و میخواهد از تمام زوایای انگشت شما نمونه برداری کند، در هنگام باز کردن هم به طور معمول حساسیت آن مناسب بوده و کمتر پیش میآید که شما را مجبور به تکرار در عمل ورود بنماید.