حسین رحمانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با تأکید بر لزوم ایجاد عدالت بین کارگر و کارفرما اظهار داشت: با کارگران باید بهگونهای رفتار شود تا این حس در آنها ایجاد شده که کار از آن خودشان است، احساس تعلق به شغل و احساس مفید بودن در وظیفهای که انجام میدهند سبب رضایت کارگران شده و توفیق آنها در اجرای وظایف شغلی را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه کارگر باید همیشه شریک کارفرما باشد، افزود: اگر بین کارفر و کارفرما همدلی و صمیمیت وجود داشته باشد و کارفرما کارگر خود را همکار و شریک بداند، میتوان نسبت به اجرای عدالت در جامعه کارگری خوشبین بود.
دبیر جامعه اسلامی کارگران استان اصفهان با اشاره به اختلاف حقوق کارگر و کارفرما بیان کرد: اختلاف حقوق و دستمزد بین کارگر و کارفرما در برخی از دستگاهها از زمین تا آسمان است و این سبب ایجاد اختلاف طبقاتی در جامعه میشود، تلاش ما باید بر این باشد تا این اختلاف کم شده و عدالت در پرداخت حقوق کارگران ایجاد شود.
وی با بیان اینکه اختلاف حقوق بین مدیر و کارگر در کشورهای توسعه یافته 20 درصد است، اظهار داشت: این اختلاف در جامعه کارگری ایران بیشتر است و سبب میشود تا کارگر احساس کند کاری که موظف به انجام آن است مختص به او نیست.
رحمانی خاطرنشان کرد: کارگر باید به آینده امیدوار شود تا بهرهوری در جامعه و اقتصاد کشور افزایش پیدا کند، در این صورت هم محصول با کیفیت تولید میشود و هم وضعیت اقتصادی بهبود پیدا میکند.
وی با بیان اینکه ارتقاء بهرهروی سبب اعتماد مردم نسبت به محصولات داخلی میشود، تصریح کرد: زمانی که بهرهوری بالا رفت، محصولات داخلی با کیفیت تولید میشوند و مصرفکننده برای استفاده از محصولات داخلی رغبت پیدا میکند.
دبیر جامعه اسلامی کارگران استان اصفهان خاطرنشان کرد: زمانی که تولیدات داخلی مصرف نشوند، کارگر شغل خود را از دست میدهد و اقتصاد کشور با مشکل مواجه میشود.