1- سال ۱۹۲۲: بررسی تابوت توتعنخآمون توسط هاوارد کارتر:
۲- فتح قله اورست در سال ۱۹۵۳، توسط ادموند هیلاری و تنزینگ نورگای:
۳- سال ۱۹۴۰، ونکوور – کودکی دست مادرش را رها میکند تا به پدرش که عازم جنگ جهانی دوم است، بپیونند، عمس را «کلود دتلوف» گرفته است:
۴- راهپیمایی نمک: گاندی در سالهای دهه ۱۹۳۰ پیشرو جنبش اعتراضیای بود که همه هند را فرا گرفته بود. اوج این جنبش در سال ۱۹۳۰ بود که گاندی همراه با طرفدارانش در تظاهراتی معروف به «راهپیمایی نمک» شرکت کرد.
«انسان به نمک احتیاج دارد، همانطور که به هوا و آب احتیاج دارد. این نمک از اقیانوس هند آمده، و به عقیده من هر هندی باید حق داشتن آن را داشته باشد.»
مهاتما گاندی در ۱۲ مارس ۱۹۳۰ همراه با طرفداران خود راهپیماییای ۲۰۰ مایلی را به سمت دریا آغاز کرد. هزاران نفر هندی از سراسر هند در حین این راهپیمایی معروف به گاندی پیوستند. این راهپیمایی نمایشی از قدرت مردم هند بود که تنها ارزشی نمادین نداشت. چون اینکه دولت استعمارگر بریتانیا انحصار استخراج و فروش نمک را در دست گرفته بود، بخصوص مردم فقیر روستاها را زیر فشار قرار میداد، که بخاطر کار بدنی زیر آفتاب شدید نیاز بیشتری به نمک داشتند.
۵- سال ۱۹۸۶: درگیری بین پلیس و کارگران معادن طلای سرا پلادا در برزیل. عکس را سباستیلئو سالگادو گرفته است.
۶- سال ۱۹۴۹: حزب کمونیست چین به رهبری مائو زدونگ حکومت را در دست میگیرد:
۷- سال ۱۹۹۰، بحران اوکا، عکسی ازشینی کومولینن: درگیری بر سر زمین بین قوم موهاک و شهر اوکا در ایالت کِبِبک
۸- الکساندر اول که به عنوان الکساندر متحدکننده نیز شناخته میشود، شاهزادهای اهل پادشاهی صربستان بود که بعدها شاه یوگسلاوی از ۱۹۲۱-۱۹۳۴ میلادی بود. الکساندر در ۱۹۲۱ میلادی به دنبال مرگ پدرش، شاه یوگسلاوی شد. به دلیل هرج و مرج بروز یافته در کشور، الکساندر در ۱۹۲۹ میلادی دست به اقدامات مهمی زد. او نام کشور را از پادشاهی صربها، کروآتها و اسلوونها به پادشاهی یوگسلاوی تغییر داد.
در سهشنبه ۹ اکتبر ۱۹۳۴ میلادی، الکساندر برای دیدار با روسای جمهوری سوم فرانسه و عقد اتحاد میان دو کشور، به مارسی فرانسه رفت. در آنجا مردی مسلح به نام ولادو چرنوزمسکی، او و وزیر امور خارجه فرانسه را با شلیک گلوله به قتل رساند. این ترور یکی از نخستین ترورهایی بود که همزمان از آن فیلمبرداری میشد.
۹- اصطلاح کمون پاریس، در اصل، به حکومت پاریس در طول انقلاب فرانسه اطلاق میشود. اما، بیشتر مرسوم است که از این کلمه برای اشاره به حکومت سوسیالیستی که در دورهای بسیار کوتاه از ۱۸ مارس(به طور رسمیتر از ۲۶ مارس) تا ۲۸ مه ۱۸۷۱ بر پاریس حکم راند، استفاده شود.
به طور رسمی، کمون پاریس ۱۸۷۱، چیزی نبود جز حکومتی محلی (در فرانسوی:کمون)، که حدود دوماه در بهار ۱۸۷۱، در پاریس، قدرت را در دست داشت. اما شرایطی که کمون در آن شکل گرفت، قوانین بحث برانگیزی که اعلام داشت و پایان آن که با شکست شدید کمون و اعدام گسترده شرکت کنندگانش همراه بود، را به یکی از مهمترین دورههای سیاسی تاریخ تبدیل میکند.
در اینجا عکسی از پایین آوردن ستون یادبودی را میبینید که ناپلئون به مناسبت پیروزی Austerlitz برپا داشته بود:
۱۰ – سال ۱۹۴۵، آخرین عکسهای هیتلر: در عکس اول او مشغول خوش و بش با یک سرباز نوجوان است و در عکس دوم او را در جلوی پناهگاهش در حال بررسی آثار تخریب بمبها میبینیم:
۱۱- میرزا علی خان: مردی از منظقه شمال وزیرستان پاکستان که در دهه ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ علیه انگیسیهای میجنگید:
۱۲- سال ۱۹۸۶: حادثه نیروگاه اتمی چرنوبیل:
۱۳- سال ۱۹۳۱: دستگیر شدن مبارز لیبیایی، عمر مختار:
۱۴- سال ۱۹۰۳: حمله سرمایهدار مشهور آمریکایی -چی پی مورگان- به یک عکاس:
۱۵- سال ۱۹۳۷: کودک شیرخوار شانگهای، عکسی از جان فابر: این عکس در جریان جنگ بین نیروهای چینی و ژاپنی گرفته شد.