منطقه تشکیل خانواده و ازدواج برای جامعه ارزش بالایی دارد که این امر مقدس دو هدف اصلی تکامل و ایجاد تعادل و آرامش در دو جنس زن و مرد را بدنبال دارد.
وی ادامه داد: همه افراد نیاز به آرامش و سکونت در جایی امن دارند که این نیاز تنها در یک خانواده سالم برطرف میشود.
به گفته این مسئول ازدواج صحیح و به موقع پیامدهای مثبتی برای جامعه دارد و مصون ماندن از آسیبهای اجتماعی از مهمترین این پیامدهاست و از همین رو در دین اسلام نیز تاکید فراوانی بر امر ازدواج شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه با اشاره به موانعی که گاه سر راه ازدواج افراد وجود دارد، افزود: این موانع را می توان در دو دسته موانع فردی و خانوادگی و همچنین موانع فرهنگی تقسیم بندی کرد.
بهادری، مشکلات اقتصادی، پیدا نکردن فرد مناسب، ادامه تحصیل، کم یا زیاد بودن سن، تکفل والدین، طلاق والدین، سوابق ناپسند والدین و … را از جمله موانع فردی و خانوادگی سر راه ازدواج جوانان عنوان و خاطرنشان کرد: افزایش سطح انتظار زوجین از هم، رشد صنعتی جامعه، تجمل گرایی، افزایش چشم و هم چشمی، ترویج فرد گرایی، خودخواهی، ترس از محدود شدن، باورهای غلط در خصوص ازدواج و … نیز از موانع فرهنگی پیش روی ازدواج است.
وی تاکید کرد: زمانی که جوانان با این مشکلات مواجه می شوند تعداد افراد مجرد جامعه بیشتر می شود و سن ازدواج نیز بالا می رود که این امر پیامدهای منفی فراوانی برای جامعه خواهد داشت و مهمتر آنکه خود فرد نیز از نعمت حضور در یک خانواده متعادل و متعالی محروم می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه همچنین درباره معیارهای صحیح برای انتخاب همسر مناسب هم یادآوری کرد: حسن خلق، سلامت جسم و روان، تقوا و ایمان از معیارهای مشترک زن و مرد برای یک انتخاب شایسته است؛ اما عفت و پاکدامنی، مهربانی و آراستگی، پاکیزگی و تواضع از معیارهای مرد برای انتخاب زن و خوش رفتاری و سخاوت نیز از معیارهای زن برای انتخاب مرد است.
بهادری تصریح کرد: سنخیت فرهنگی، اعتقادی، اقتصادی و حتی جسمانی نیز از مهمترین مواردی است که باید در انتخاب همسر مد نظر قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از ازدواج نیز دو طرف باید با همکاری در امور، وفاداری به هم، گذشت از خطا، شکایت نکردن از هم و … زمینه تحکیم بنیان خانواده را فراهم کنند.