فراموش کردم
رتبه کلی: 257


درباره من
وقتی برای دیگران

لقمه بزرگتر از دهانشان باشی

آنها چاره ای ندارند

جز آنکه" خردت " کنند

تا برایشان اندازه شوی

پس مراقب معاشرت هایت باش....

ساعت زندگیت را

به افق آدمهای ارزان قیمت

کوک نکن

یا خواب میمانی یا از زندگی عقب......

موبایل:09354126510& 09197861726
:EMAIL
simo_arbat@yahoo.com
سیاوش محمدی (simo )    

طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز

درج شده در تاریخ ۹۵/۰۲/۰۵ ساعت 11:19 بازدید کل: 270 بازدید امروز: 270
 

  

عربستان سعودی در حال بررسی طرحی برای ساخت بزرگ‌ترین کانال آبی مصنوعی در جهان است که خلیج فارس را به دریای عرب متصل می کند. .
 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عربستان سعودی در حال طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز
بررسی طرحی برای ساخت بزرگ‌ترین کانال آبی مصنوعی در جهان است که خلیج فارس را به دریای عرب متصل می کند. هدف عربستان از احداث این کانال دور زدن تنگه هرمز و قطع وابستگی به این تنگه برای صادرات نفت است.

بر اساس اظهارات مسئولان سعودی، این کانال آبی از خلیج فارس شروع خواهد شد و با گذر از بیابان ربع الخالی، در جنوب شرقی عربستان، در امتداد مرزهای عمان و یمن به دریای عرب متصل خواهد شد و برای کشتیرانی و انتقال نفت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
 
روزنامۀ عکاظ عربستان به نقل از مقامات سعودی نوشت: این پروژه که مطالعات آن از 7 سال قبل آغاز شده است، افزون بر انتقال نفت، برای تولید 50 گیگاوات برق در ده نیروگاه اتمی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
 
این پروژه در مرحلۀ نخست، برای تولید برق استفاده می شود و در ادامه، به پروژۀ چند منظوره و کاملی با نام "نهضت دوم عربستان" تبدیل خواهد شد.
 
کانال آبی یاد شده که از سواحل دریای سرخ آغاز می شود، در امتداد مرزهای عمان و یمن ادامه می یابد و از طریق ربع الخالی در جنوب شرق عربستان که یک سوم مساحت جزیرة العرب را در بر گرفته است، وارد عربستان می شود.
 
ربع الخالی که دومین بیابان بزرگ جهان محسوب می شود، 600 هزار کیلومتر مساحت دارد و بخش عمدۀ آن در عربستان واقع است.
 
بر اساس طرح اعلام شده از سوی عربستان، تعدادی کانال های فرعی که هر کدام به یک دریاچه مصنوعی منتهی می شود، به کانال اصلی متصل خواهند شد. در کنار هر یک از دریاچه های مصنوعی نیز که در منطقه ربع الخالی و دور از شهرهای اصلی عربستان قرار خواهند داشت، یک نیروگاه اتمی احداث می شود.
 
این نیروگاه ها افزون بر تولید دست کم 50 گیگاوات برق، برای شیرین سازی آب و استفاده از آن برای جمعیت های شهری، کشاورزی و دام پروری در ربع الخالی استفاده خواهند شد. بر اساس بخش دیگری از این پروژه، شهرهای مدرنی در کنار کانال های فرعی احداث خواهند شد و کارکنان بخش های مختلف این پروژه از جمله نیروگاه ها، طرح های صنعتی، کشاورزی، دام پروری و آبیاری در آن اسکان خواهند یافت.
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۵/۰۲/۰۵ - ۱۱:۱۹
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)