شهرستان میانه بعد از تبریز تنها حوزه ی انتخابیه ای است که بیش از یک نماینده به مجلس شورای اسلامی می فرستد.
داشتن دو نماینده در مجلس ، موهبتی است که می توان به نحو احسن از آن بهره جست به شرطی که نخوت نمایندگان مانع از انجام رسالت اصلی ایشان نگردد.
این توفیق اجباری برای میانه مزیت هایی نیز به دنبال داشته اما انانیت نمایندگان منتخب و به موجب آن اختلاف و تنش باعث شده که میانه ای ها همیشه آرزوی داشتن تنها و تنها یک نماینده را در دل بپرورانند.
اختلافات بین نمایندگان برای مردم میانه به کابوسی تبدیل شده ، گویا این کابوس پایانی ندارد و شب تار اختلاف جایش را به روشنای وحدت نخواهد داد.
در این میان فضای انتخابات سال 90 رنگ و بوی عجیبی به خود گرفته بود ، این بار کاندیداهایی آمده بودند که سخن تازه ای داشته اند ، سخنی که از دل مردم بر می آمد و لاجرم بر دل مردم نیز نشست!
وحدت...
یادمان نمی رود تریبون هایی که از آنها ندای وحدت سر داده می شد ...
یادمان نمی رود پوسترهایی که مزین به شعار وحدت شده بود...
یادمان نمی رود که در بحبوحه ی اختلاف بین نمایندگان که نفس پیشرفت و توسعه ی میانه را به شماره انداخته بود شعار زیبای وحدت در زمان انتخابات همچون نفس مسیحایی، امید را در وجود مردم زنده داشت...
یادمان نمی رود پدر پیری که با دستان لرزان ، لبان خندان و صلابت وصف ناشدنی پای صندوق های رای به وحدت رای داد...
یادمان نمی رود شادی مردم رنج دیده ی میانه را وقتی که خبر پیروزی کاندیداهای حامی وحدت را شنیدند...
یادمان نمی رود تیتر اول رسانه های محلی را با عکسی که دستان دو نماینده ی منتخب در دست هم بود ...
اما امان از خود بزرگ بینی ها که بار دیگر آتش اختلاف را بر خرمن مردم میانه انداخت .
نخستین بارقه های آتش خانه مان برانداز اختلاف بین نمایندگان میانه از مسئله ی تبدیل فرمانداری میانه به فرمانداری ویژه و در نقطه ی مقابل تبدیل بخشداری ترکمانچای (از توابع میانه) به فرمانداری ،شروع شد. این دو خواسته هر کدام توسط یکی از نمایندگان میانه بیان می شود و یکی ناقض دیگری است.
جالب تر اینجاست که دو نماینده ی منتخب ادعاهای خود را بدون آنکه به مرحله ی نهایی برسد در کوس تبلیغاتی می کوبند و برای هم زور و بازو نشان می دهند.
بدون اینکه تصمیمی در مورد تبدیل میانه به فرمانداری ویژه در هیئت دولت گرفته شود، خبر تبدیل فرمانداری ویژه میانه تحت عنوان((هدیه ویژه ریاست محترم جمهوری به شهر شهدای زینبیه)) توسط دفتر یکی از نمایندگان در وب سایت ها و هفته نامه ها انتشار می یابد و یا دیگر نماینده که در نامه نگاری های خود بخش ترکمانچای را فرمانداری تازه تاسیس معرفی می کند! حال آنکه هیچ کدام از آنها عملی نشده و در حد مطالعات باقی مانده است.
این رفتارهای تفرقه افکن بیش از پیش شدت می یابد و ادامه پیدا می کند و اختلاف بیش از پیش منافع عموم مردم را به خطر می اندازد .
لذاست ازمعتمدین و مسئولان رده بالای منطقه ای درخواست می شود قدمی در جهت رفع اختلاف بین نمایندگان میانه داشته باشند.
به این امید که شاهد توسعه ی منطقه ی میانه در سایه ی اتحاد و همدلی بین مسئولان باشیم . والسلام/