فراموش کردم
اعضای انجمن(400) قوانین سایت مقررات انجمنها
جستجوی انجمن
سایت آفتاب میانه (somnews )    

مصاحبه ای خواندنی در آستانه انتخابات 24 خرداد

منبع : http://sepahashura.ir/weblog/23135
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۳/۲۴ ساعت 00:38 بازدید کل: 408 بازدید امروز: 170
 

"پایگاه اطلاع رسانی پیام میانه" از جمله وبسایت های خبری استان آذربایجان شرقی است که همسو با اهداف انقلاب اسلامی حرکت می کند. شما مخاطبان عزیز با این وبسایت خبری آشنا هستید و مطالب آن را دنبال می کنید.با توجه به اینکه پایگاه خبری پیام میانه جزو وبسایت های فعال استان هستند تصمیم گرفتیم برای آشنایی بیشتر با روند فعالیّت های این وبسایت خبری، مصاحبه ای با مدیرمسئول این سایت،آقای مهندس شهاب نونهال ترتیب بدهیم که توجه شما را بدان جلب میکنم

آقای نونهال از اینکه دعوت ما را برای مصاحبه پذیرفتید تشکر می کنیم؛ابتدا خودتان را برای مخاطبان ما معرفی بکنید و بعد از فعالیت هایتان در فضای مجازی برایمان بفرمایید.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

رب ادخلنی مدخل صدق و اخرجنی مخرج صدق و اجعل لی من لدنک سلطاناً نصیراً

ضمن عرض سلام خدمت شما و عموم مخاطبان گرامی ،از اینکه نسبت به بنده لطف داشتید و وقتتون رو در اختیارم گذاشتید متشکرم.

 

اینجانب شهاب نونهال متولد سال65 و ساکن شهرستان میانه هستم که در حال حاضر دارای مدرک کارشناسی معماری می باشم.فعالیت بنده در فضای مجازی به طور مستمر از اواخر سال 88  با حضور در برخی سایت های خبری و اجتماعی آغاز شد.در کنار فعالیت در این سایت های خبری و اجتماعی، چند وبلاگ هم در موضوعات مختلف ایجاد کرده بودم تا از طریق اونها بتوانم با افکار عمومی ارتباط برقرار بکنم.

بعدها برای اینکه با تمرکز بیشتری بتوانم در فضای مجازی فعالیت کنم،پایگاه اطلاع رسانی پیام میانه را با کمک دوستان راه اندازی کردیم.

 

* گفتید از سال 88 فعالیت مستمرتون رو در عرصه سایبری آغاز کردید این دلیل خاصی داشت یا اتفاقی بود؟

یکی از محرک هایی که من رو مصم تر کرد تا وارد فضای مجازی بشم دفاع از گفتمان انقلاب و رهبری در برابر هجمه هایی بود که پس از انتخابات سال 88 در فضای سایبری شاهدش بودیم.همین باعث شد که بنده هم مثل سایر عزیزان برای ورود به عرصه سایبری احساس تکلیف کنم.

 

* فکر نمی کردید که این کار می تونه براتون هزینه هایی هم داشته باشه ؟

اگر ما خودمان را بسیجی می دانیم باید برای هر هزینه ای که در راه دفاع از انقلاب و رهبری ممکن است برما تحمیل شود آماده باشیم.

 

* چطور شد که به فکر راه اندازی سایت افتادید در حالی که طبق اطلاعات واصله در میانه سه سایت قبل از شما فعالیت می کردند؟

یکی از دلایلی که باعث شد ما به فکر راه اندازی سایتی مستقل باشیم این بود که  مدیران اصلی این سه سایت با همه اختلاف سلیقه هایی که با هم دارند متعلق به یک جریان فکری خاص هستند و ساختار این سایت ها هم به گونه ای است که برای نیروهای انقلابی و مذهبی محدودیت هایی برای فعالیت وجود دارد.ما برای شکستن این انحصاری که توسط یک اقلیت با نفوذ ایجاد شده بود و برای اینکه صدای اکثریت خاموش جامعه را که حامی گفتمان انقلاب هستند را به گوش همه برسانیم سایت پیام میانه را در تارخ 15 خرداد 91 راه اندازی کردیم تا جای خالی یک رسانه انقلابی در میانه را پرکنیم.

 

*فکر می کنید تا چه اندازه موفق بودید به اهداف تعیین شده دست پیدا کنید؟

همینکه توانسته ایم 114 عضو حقیقی را جذب کنیم و آمار بازدید سایت را به روزانه 3 تا 5 هزار برسانیم کار کمی نیست.ما در این مدت چندین هزار خبر و صدها یادداشت و مقاله در سایت منتشر کرده ایم و در موضوعات مختلف هم بحث و تبادل نظر بین اعضا صورت گرفته است که ما رمز پویایی سایت را در همین می بینیم.

با عنایت به مواردی که عرض کردم از نظر من تا حدود زیادی توانسته ایم به اهدافی که تعیین کرده بودیم دست پیدا بکنیم.

 

*تا کنون چه حمایت هایی از طرف ارگان ها و نهادهای انقلابی از شما شده است؟

در پاسخ به این سئوال شما عرض بکنم که بنده هیچ وقت درخواست حمایت از کسی نکرده ام . امّا از طرف برخی افراد حقیقی و حقوقی دیگر پیشنهادهایی شد که من نپذیرفتم چون در این صورت بایستی وامدار آنها می بودم.نظر من این است که نباید استقلال فکری خودمان را به خاطر حمایت های مادی از دست بدهیم.

 

*اگر موافق باشید چند سوال هم در مورد انتخابات بپرسم؟

بفرمایید من در خدمتم

 

* به نظر شما فعالیت شبکه های صهیونیستی و سایت های ضدانقلاب چه اندازه در کاهش مشارکت عمومی تأثیرگذار است؟

از نظر من بنگاههای دروغ پراکنی غربی و رسانه های وابسته به ضدانقلاب، هیچ اعتباری نزد ملت ایران ندارند و مردم ما بارها ثابت کرده اند که تبلیغات منفی هیچ تأثیری بر آنها نمی گذارد.

 

*فکر می کنید این رسانه های ضدانقلاب فردای روز انتخابات حرفی هم برای گفتن داشته باشند؟

به هر حال برای خالی نبودن عریضه هم که شده بایستی حرف بزنند امّا هر چه که بگویند حرف مفت است .

مردم در دوم خرداد 76 حضور پرشوری در انتخابات داشتند رسانه های غربی فردای انتخابات گفتند مردم به صحنه آمدند تا به جمهوری اسلامی بگویند نه! در دومین دور انتخابات شوراها به خاطر عملکرد ضعیف شوراهای اول، مردم در انتخابات کمرنگ تر شرکت کردند فردای انتخابات بلندگوهای ضدانقلاب گفتند که مردم نیامدند که به جمهوری اسلامی بگویند نه! می بینید که در هر صورت این بنگاههای دروغ پراکنی حرف برای گفتن دارند.

 

* شباهت روز 12 فروردین 58(روز جمهوری اسلامی) با روز 24 خرداد 92 در چیست؟

   در 12 فروردین سال 58، مردم ایران طی یک همه پرسی بزرگ به جمهوری اسلامی رای بالایی دادند ولی امروز با گذشت سالها از آن حماسه به یاد ماندنی، دشمن خیال می کند که مردم از رأیی که داده اند پشیمان هستند و به همین جهت عده ای خواستار برگزاری رفراندوم دیگری می باشند! اکنون شرکت در انتخابات به منزله ی تایید نظام جمهوری اسلامی و حمایت از رهبری معظم انقلاب است.همه ی این هشت کاندیدای ریاست جمهوری مورد تأیید نظام هستند و مردم به هر کدام که رأی دهند به جمهوری اسلامی رأی داده اند.حضور مردم در پای صندوق های رأی یعنی همان رأی آری به جمهوری اسلامی در سال 58 و این چیزی است که دشمن از آن وحشت دارد

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۰۳/۲۴ - ۰۰:۴۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)