سلام خدمت دوستان عزیز میخوام شما را بایک مسئله ی نچندان جدید آشنا کنم.
امروزه در کشور های اروپایی مراکز خاصی وجود داره که جوانانی را که قصد ازدواج دارند باهم آشنا می کنند .
در ایران نیز این موسه ها به فعالیت خود ادامه میدهند.
.
.
.
نگاهی به خانه امید جوانان
انتخاب آگاهانه فصل زندگی مشترک
.
همسان گزینی» که امروزه متاسفانه از سوی برخی موسسات سودجو به کرات مورد استفاده قرار می گیرد، در واقع عنوان طرحی است که طی آن افراد جوان، که از حداقل آمادگی ازدواج برخوردار هستند به سوی ازدواج های دائمی از طریق روش های به روز و علمی، همچنین نتایج تست های روانشناسی و خودشناسی و مطابقت خصوصیات اجتماعی و فردی اعضا با یکدیگر هدایت می شوند؛ تا فصل زندگی مشترک خود را آغاز کنند.
ممکن است عنوان همسان گزینی برای شما آشنا باشد. مبدع این طرح، 8 سال قبل موسسه «روان پویش» بود که طی تمام این هشت سال کاملا به صورت خصوصی و به رغم مشکلات در برخورد جامعه سنتی با روش های نو ادامه داده است.
هم اکنون این طرح «خانه امید جوانان» تحت نظر کارشناسانی که از ابتدای آغاز طرح در آن مشارکت داشته اند، دنبال می شود.
در حال حاضر موسساتی وجود دارند که به صورت قانونی به معرفی افراد برای ازدواج های موقت می پردازند،
به دلیل رعایت نشدن دقیق و عدم نظارت کارآمد در زمینه حق انتشار، از نام همسان گزینی در بسیاری از این موسسات استفاده می شود، که گویا مراکز ذیربط به این امر حساسیت لازم را نشان نمی دهند.
مردم جامعه نسبت به ازدواج موقت مواضع مختلفی دارند...؟؟؟
افرادی که از حداقل تحصیلات یعنی دیپلم برخوردارند، می توانند با تماس تلفنی یا از طریق سایت اینترنتی این مرکز در آن ثبت نام کنند. در مرحله اولیه ثبت نام، درخواست عضویت تکمیل می شود. در این درخواست اولیه که شامل 28 سوال است، علاوه بر مشخصات کلی و خانوادگی سوالاتی نظیر: تاکید فرد بر مسائل مذهبی، نظر فرد در مورد ادامه تحصیل و اشتغال خود یا همسر، نوع حجاب و پوشش و.. پرسیده می شود. بعدا کارشناسان مرکز بر اساس همین مشخصات، اعضا را به یکدیگر معرفی می کنند.
به طور کلی از لحظه ثبت نام تا ازدواج اعضا سه فرم را تکمیل می کنند، فرم اول فرم مشخصات اولیه که 28 سوال دارد، فرم دوم دفترچه گفت وگو که شامل 77 سوال است و فرم نهایی که همسان گزینی است که از 100 سوال تشکیل شده است.
از لحظه تکمیل مشخصات تا 24 ساعت چند عضو دیگر موسسه که با فرد مشخصات مشترکی دارد، معرفی می شود. در صورت تمایل فرد برای ملاقات حضوری با عضو مورد نظر باید در موسسه عضو شود. بعد از برگزاری ملاقات حضوری که در محل موسسه برگزار می شود در صورت تمایل دو طرف، روند معرفی خانواده ها و... به صورت سنتی و هر کدام بر اساس معیار ها و سنت های خانوادگی دو طرف انجام می شود.
منیژه ولی پور، یکی از کارشناسان این مرکز که از ابتدای اجرای طرح در آن حضور داشته، معتقد است بیشترین نگرانی مراجعین مرکز، اطمینان آنها از فعالیت مرکز است، اینکه مرکز فقط در زمینه ازدواج های دائم به اعضا خدمات ارائه می دهد..
اکثر اعضا موسسه به ترتیب خانم های متولد سال های 58 تا 68 و مردان متولد 53 تا 61 تشکیل می دهند، البته به طور خاص پیرترین عضو موسسه 68 ساله است.
لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید.
ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.