باصعودتراختور به لیگ برتر تماشاگرانی که با حضور پر تعداد خود رکورد های فوتبال آسیارا از آن خود نموده وگرگهای سرخ آزربایجان را به پر طرفدار تیم آسیا تبدیل نمودند بدین سان بازحمات میلتچی ها بازی های تراختور شاهد حضور 70 هزار تماشاگر در استادیوم سهند بود تماشاگرانی که در کنار لذت و هیجان فوتبال مطالبات ملی خود را فریاد می زدند این حضور آگاهانه و پرشور مردم به مذاق برخی نهادها خوش نیامده و با روشهای کوتاه مدت و بلند مدت کنترل و نابودی طرفداران تراختور را اغاز کردند
از روشهاي كوتاه مدت، مي توان به تغيير زمان بازيهاي تراختور به روزهاي غيرتعطيل و ساعات نامناسب، محروم كردن ناعادلانه تماشاگران از بازيهاي ابتداي فصل، عدم سرويس دهي اتوبوسراني، كارت الكترونيكي و عدم ساپورت مناسب از اين سيستم، ايجاد موانع فيزيكي فراوان در ورود و خروج از استاديوم و مهمتر از همه برخوردهاي نامناسب امنيتي با طرفداران اشاره كرد. بطوريكه در برخوردهاي امنيتي، ضمن رفتارهاي ناشايست، با دستگيري تعداد زيادي از هواداران، آنها را به بازداشتگاهها منتقل كرده و ضمن گرفتن تعهد از آنها مبني بر عدم حضور در استاديوم، برخي را در اختيار مقامات قضائي قرار دادند.
از روشهاي بلندمدت اين سازمانها نيز مي توان به تغيير مديريت باشگاه، تبليغات و فضاسازي رسانه اي بر عليه طرفداران تراختور، برگزاري سمينارها و از همه مهمتر نفوذ در بين طرفداران تراختور و ايجاد گروهي تحت كنترل، نام برد.
براي نفوذ در بين هواداران مهمترين اقدام آنها حمايت از ايجاد گروه TTTT بود. گروهي كه با راه اندازي سايت اعلام موجوديت كرده و همزمان با استقرار در زير جايگاه اقدام به جذب نيرو از بين جوانان و نوجوانان غيور طرفدار تراختور نمود.
اينكه گروهي بطور آشكارا و رسمي فعاليت كرده و بدون هيچگونه برخورد امنيتي ،به راحتي نيرو جذب مي كند کمی مشکوک است تاريك ترين نكته در مورد عملكرد اين گروه، استفاده از شعارهاي فارسي و يا شعارهايي به تقليد از طرفداران تيم هاي سرخابي هاي تهران است.با توجه به اينكه مهمترين انگيزه طرفداران تراختور براي حضور در استاديوم فريادزدن مطالبات ملي و سردادن شعارها به زبان مادري است، گفتن شعارهاي فارسي و شعارهاي بي معني توسط اين گروه ضمن ايجاد تفرقه بين طرفداران، باعث كاهش حضور تماشاگران در استاديوم مي شود(تعداد تماشگران سال اول رو با امسال مقايسه کنيد). اين موضوع زماني مهمتر مي شود كه بسياري از طرفداران قديمي تراختور و میلتچي ها از ورود به استاديوم منع شده اند و در غياب آنها نقش اين گروه پررنگ تر گرديده. از اين رو حضور كمتر ملتچي ها و در مقابل افزايش نقش
TTT ها را مي توان يكي از دلايل كمتر شدن انگيزه مردم براي حضور در استاديوم سهند دانست.
اين افراد را به سادگي مي توان از روي بعضي علامت ها شناخت. اين علامت ها عبارتند از:
1- حس برتري و رئيس بودن در استاديوم
2- احساس حق آب و گل نسبت به تمامي تماشاگران جديد و قديم
3- فارسي صحبت کردن، و دادن شعارهاي فارسي
4-(قطع کردن شعار ياشاسين آزربايجان و ديگر شعار هاي هويتي
5- جوگيري بيش از حد و ايجاد هياهو و سوت های ممتد شدیدموقع گفتا شدن شعارهايی با محتواي ملی (یاشاسین آزربایجان و آزربایجان وار اولسون ایتمین کور اولسون و...)