فراموش کردم
رتبه کلی: 8500


درباره من
زهرا عصاره عصمت است. زهرا، آیینه پاکی است. زهرا زلال کوثر است. ای همیشه جاری! ای بهار کوتاه! ای ترنم باران وحی! در شکوه مقام تو حیرانم که معنویت رشتههای چادرت دست نیاز میآویزد و معرفت به غبار آستان خانهات بوسه میزند. برهوت این دنیای خاکی شایان میزبانی چشمه سار همیشه جاری تو را نداشت. تو که در آیینه زخمها و داغها و در هجران پدر غریبانه زیستی و در وداع شبانهات با پهلویی شکسته، خانه گلین را به امید آغوش بهشتی پدر ترک گفتی...

وجود مبارک حضرت فاطمه علیهاالسلام تنها یک تفکر یا تصور یک حقیقت حیات بخش نیست. بلکه تجسمی عینی و زنده از برکت خداوند بر انسان است. اگر تا قبل از حضور ایشان در عالم خاکی انسان معناگرا مجبور بود گوشههایی از نعمت یک زن مقدس را در اسطورهها، الههها و افسانهها جستجو کند یا متوسل به پاکدامنی حضرت مریم(ع) یا خردمندی آسیه و وفاداری سارا بشود، بعد از تجسم خاکی و عینی ایشان برای انسان کمالگرا یک الگوی زنده و جاوید پدید آمد و آن شخصیتی والا به نام «فاطمه» دختر رسول اکرم بود.

از این رو است که فاطمه علیهاالسلام را ناموس و علت هستی میدانند. اگر فاطمه علیهااسلام پا به جهان فانی نگذاشته بود و خاک هبوط را به قدوم خود مبارک نمیکرد، دیگر برای پیروانش هدفی وجود نداشت تا برای آن به شهادت برسند و جهاد کنند. جهانیان با توسل به اوست که توکل به احد را میآموزند و از نور هدایت ایشان است که برکت زندگی دنیایی درک میشود.

بنابراین بیدلیل نیست که بعد از درگذشت ملکوتی ایشان، بشریت، سرگشته به دنبال مرهمی است تا زخم نبود روح بخش ایشان در عالم فانی التیام یابد. از این روست که هر چه انسان برای درک حضرت فاطمه علیهاالسلام تلاش میکند، برکت آن بر خودش میتابد و این اصل وجودی نعمت فاطمه علیهاالسلام در دنیا است.

امروز هم شاهد تلاش انسانهای پاکی هستیم که به دنبال معنویت فاطمه علیهاالسلام در رفتار روزمره خود هستند و با تذکره و یادمانهایی سعی دارند آوای خوش چشمه کوثر را در یادشان زنده نگه دارند تا در بهشت، حاضر در خدمت ایشان باشند.

رسول اکرم صلی الله علیه و آله روایت نمودهاند که خدای متعال فرمود:

ای احمد! اگر تو نبودی آسمان و زمین را نمیآفریدم و اگر علی نبود تو را نمیآفریدم و اگر فاطمه نبود، شما را نمیآفریدم.(یعنی شمایان رمز خلقتید)از امام محمدباقر علیه السلام روایت شده است که، ولادت حضرت زهرا علیهاالسلام پنج سال بعد از بعثت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سن شریف آن بانو در هنگام وفات هیجده سال و هفتاد و پنج روز بود.

راز دل غمین فاطمه علیهاالسلام

"شما ای مردم بر پرتگاه آتش بودید و از فرط ذلت نزد دیگران، همچون جرعه آبی در دست تشنه کامی یا لقمهای در دست گرسنهای و یا چون آتشی که شخص مستعجلی از آن برگیرد. شما لگدکوب و پایمال بودید و از آب متعفن با سرگین شتر میآشامیدید و از برگهای خاکمال و علف بیابان میخوردید. ذلیل بودید و زبون میزیستید و هر آن مضطرب بودید که مبادا از این سوی یا آن سوی به شما هجوم آورند و به اسارتتان ببرند. شما این بودید تا خداوند به دست محمد صلی الله علیه و آله با همه آنچه بر او گذشت رهایتان کرد. چه سختیها که نکشید و چه شکنجهها که ندید.

هرگاه شاخی از شاخهای شیطان و گردنکشی از یارانش سر بر میداشت و فتنهای از مشرکان به خونخواری دهان میگشود، او برادرش علی علیه السلام را در کام آتش رقصان آن و در گلوگاه خطر میافکند و او نیز، تا مغز دشمن را نمیکوفت و آتش سرکش فتنه را به آب شمشیرش خاموش نمیکرد، آرام نمیگرفت. در همه این مدت، علی علیه السلام در راه خدا سختی میکشید و به آب و آتش میزد. در کار خدا از جان مایه میگذارد و همواره به رسول خدا نزدیک بود. در میان دوستان و سربازان خدا وقف راه خدا بود و مدام خود را به مشقت میانداخت. در دریای رنج فرو میرفت و هرگز در راه خدا به ملامت مردم وقعی نمینهاد و به ستوه نمیآمد.

ولی شما چه؟ در تمام آن روزها، در رفاه و عیش بودید، خوش میگذراندید و زندگی میکردید و بیدرد بودید. هرگاه درگیری و نبرد پیش میآمد، خود را کنار میکشیدید و ما را تنها میگذاردید و از جنگ میگریختید.

... به کجا میروید؟ چه میکنید؟ هنوز پیکر پیامبر تازه است؛ آیا میگویید که محمد مُرد و همه چیز تمام شد؟ هرگز!

... هان میبینم که اینک باز زمینگیر شدهاید و دل به تن آسایی و راحت طلبی و دنیا خواهی دادهاید و قصد همیشه ماندن در دنیا کردهاید و کسی را که به قبض و بسط کار حکومت سزاوارتر است، دور راندهاید و با راحتی و عیاشی، خلوت کردهاید.

... بدانید اگر همه شما هم کافر شوید و به حق پشت کنید، خداوند همچنان ستوده است و احتیاجی به شمایان ندارد.

و بدانید آنچه را که اینک گفتم؛ گفتم، در حالی که میدانستم هرگز یاوری نخواهید کرد. ولی آنچه گفتم راز دل غمین من بود که در سینه جمع شده و دود حزن و اندوه من بود که در دل خستهام متراکم شده و آه آتش افروزی که از سینه دردمند من شعله کشیده؛ تنها خواستم با شما حجت را تمام کرده باشم.
عاشق حضرت زهرا (yazahra110 )    

یک سال دروغ، وعده های پوچ و تلاش برای بزک کردن آمریکا؛ از ادعای فروپاشی سازمان تحریم تا وعده لغو تحریم ها در عرض 2 ماه

منبع : http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=201
درج شده در تاریخ ۹۳/۰۶/۱۰ ساعت 06:22 بازدید کل: 115 بازدید امروز: 115
 
بازخوانی عملکرد روزنامه های زنجیره ای به بهانه تحریم های جدید آمریکا/
یک سال دروغ، وعده های پوچ و تلاش برای بزک کردن آمریکا؛ از ادعای فروپاشی سازمان تحریم تا وعده لغو تحریم ها در عرض 2 ماه

 گروه سیاسی- رجانیوز: باز هم آمریکا بعد از توافق ژنو ایران را تحریم کرد تا بحث قابل اعتماد یا غیر قابل اعتماد بودن آمریکایی ها داغ شود! البته این بار واکنش مسئولان دستگاه سیاست خارجی کشور نسبت به تحریم های قبلی آمریکا بعد از توافق ژنو، کمی صریح تر بوده و آنها «جدید» بودن این تحریم ها را پذیرفته اند اما در هر صورت از نقض توافق ژنو سخنی نمی گویند و این موضوع را تنها مغایر با «روح» توافقنامه می دانند!

به گزارش رجانیوز، از یک سال قبل که دولت یازدهم کار خودش را شروع کرد؛ آقای روحانی با تکیه بر مذاکره با اروپا و آمریکا تمام تلاش خود را بکار بست تا تحریم های علیه ایران لغو شود؛ اما این موضوع از ابتدا مورد انتقاد خیلی ها در داخل کشور بود چرا که آنها معتقدند دل بستن برای رفع تحریم ها از سوی دشمن «خوش خیالی» و «غیر واقعی بینانه» است و با مذاکره با آمریکا نه تنها مشکلی حل نمی شود بلکه مشکلات بیشتر هم خواهد شد.

حالا گذشت یک سال نشان می دهد ظاهرا حرفهای منتقدان دولت درست بوده است، چرا که بعد از توافق ژنو آمریکایی ها از تحریم های یک جانبه و غیر منطقی علیه مردم ایران دست نکشیده اند و در 12 ماه گذشته تاسیسات هسته ای کشور نیز پلمپ شده است.

اما چه افراد و چه جریان هایی باعث شدند تا این تحلیل نادرست و «آدرس غلط» در افکار عمومی بوجود بیاید که مذاکره با آمریکا رفع کننده مشکلات داخلی کشور است؟

پاسخ به این پرسش، نیازمند بازخوانی عملکرد رسانه های حامی دولت در یک سال گذشته و بویژه بعد از توافق ژنو است، درست همان روزهایی که منتقدان از «غیر قابل اعتماد بودن آمریکا» سخن می گفتند و در مقابل حامیان دولت با بوق و کرنا کردن توافق ژنو، از حل تمام مشکلات بواسطه مذاکره با آمریکا سخن می گفتند! همان روزهایی که هر کس علیه توافق ژنو کوچکترین سخنی به میان می آورد؛ با برچسب «بی سواد»، «تندرو»، «مغرض»، «افراطی»، «بدون شناسنامه» و ... توصیف می شد اما گذشت زمان ظاهرا نشان داد اظهارات همین بی سوادهای افراطی درست تر از کسانی بود که مدعی تدبیر و شناخت دیپلماسی بودند.

شاید بهترین توصیف برای عملکرد روزنامه های زنجیره ای که در آن زمان تلاش داشتند تا به هر قیمت چهره آمریکا را «بزک» کرده و از دوستی و مهربانی دشمن برای ملت ایران سخن بگویند، سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در 28 بهمن 92 باشد که فرمودند: «برخی افراد تلاش دارند با بزک کردن چهره امریکا، زشتی ها و خشونت ها و وحشت آفرینی ها را از این چهره بزدایند و دولت امریکا را دولتی علاقمند به مردم ایران و انسان دوست معرفی کنند، اما تلاش این افراد به نتیجه نخواهد رسید.»

 

تیتر روزنامه های زنجیره ای؛ پیش از توافق ژنو:
 
 
تلاش روزنامه شرق برای ارائه چهره ای متفاوت از آمریکا در گفتگو با سخنگوی فارسی زبان وزارتخارجه این کشور
 
 
 
تلاش روزنامه دولتی ایران برای «بزک» کردن آمریکا
 
 
 
 وعده دروغ روزنامه آرمان و تلاش برای القای حل مشکلات کشور بواسطه مذاکره با آمریکا:
2 ماه دیگر تحریم ها کاملا برداشته می شود!
 
 
 
 ارائه چهره دلسوزانه! از آمریکا توسط هفته نامه ستاره صبح
 
 
روایت روزنامه کائنات از تلاش! آمریکا برای تاخیر تحریم های علیه ایران
 
 
 
این بار روزنامه اسرار ماموریت بزک کردن آمریکا را برعهده می گیرد:
فشار جان کری منجر به تعویق تحریم های جدید علیه ایران شد!
 
 
 
 ذوق زدگی روزنامه دولتی ایران از وعده های پوچ اروپا
 
 
تلاش! کاخ سفید برای تعویق تحریم های بیشتر علیه ایران به روایت یک روزنامه زنجیره ای دیگر
 
 
 
 
 تیتر روزنامه های زنجیره ای؛ پیش از توافق ژنو:
 
 
روزنامه شرق به نقل از رییس جمهور نوشت: «فروپاشی سازمان تحریم آغاز شد»
 
 

  روزنامه فرهیختگان در حالی فردای توافق ژنو از «پایان هزار و یک شب هسته ای» خبر داد که بعد از آن آمریکا چند بار تحریم های جدید علیه ایران اعمال کرده است

 
 
 
روزنامه آرمان معتقد بود «باید به ظریف مدال طلا داد»!
 
 
 
 حسن روحانی نیز آن روزها معتقد بود «تحریم ها قدم به قدم برداشته خواهد شد» اما مشخص نیست چرا از آن زمان تا کنون آمریکا نزدیک به 5 بار تحریم جدید علیه ایران اعمال کرده است؟
 
 
 
از دید روزنامه اعتماد نیز در ایران همه خوشحال بودند؛
چون دستان بن بست شکن! ظریف و کری بعد از سالها به هم رسیده بود
 
 
 
روزنامه دولتی ایران نیز دوست داشت مخاطبانش باور کنند که بحران 10 ساله، 100 روزه حل شده است
 
 
روزنامه جهان اقتصاد هم به نقل از رییس جمهور نوشت: «سازمان تحریم شکست خورد»
 
 
 
روزنامه گسترش هم اینطور از ترک خوردن تحریم ها خبر داد
 
 
 روزنامه شرق «خوش خیالانه» هر آنچه وزیر خارجه فرانسه گفت را باور کرد:
آغاز لغو تحریم های ایران از 10 آذر!
 
 
 
روزنامه اسرار هم اینطور پاسخ انتقادات منطقی دلسوزان را داد: یا بی اطلاعید یا مغرض!
 
  
 
 مردم سالاری هم از قافله «ذوق زدگان» عقب نماند و اینطور از طرح اروپا برای لغو تحریم های علیه ایران خبر داد
 
 
روزنامه شرق هم ضمن انتشار جمله عجیب روحانی درباره اوباما؛ از بازگشت پژو و رنو به ایران خوشحال بود
 
اعتماد هم تلاش داشت با این سه کلمه، آمریکا را متفاوت از آنچه که در نظر مردم بود معرفی کند؛
«تعلیق تحریم بیشتر»
 
 
 روزنامه دولتی ایران هم برای چندمین بار؛ تیتر یک خود را برای «بزک» کردن آمریکا اختصاص داد
 
 
روزنامه خورشید هم از منشا اصلی تحلیل ها درباره رابطه با آمریکا و رفع تحریم ها رونمایی کرد:
هاشمی رفسنجانی: تحریم ها برداشته و راه ها باز می شود!
 
 
 
تلاش مجدد روزنامه نزدیک به کارگزاران برای دلسوز نشان دادن اوباما
 
 
 
 تبدیل تقابل به تعامل! با ایران پس از توافق ژنو
 
  
 
 آنچه روزنامه اعتماد دوست داشت مخاطبانش باور کنند: «مرگ تحریم ها!»
 
 
 
وقتی مردم سالاری فکر می کرد معاون وزیر خارجه آمریکا درباره تعلیق تحریم ها علیه ایران «اعتراف» کرده است
 و به نقل از علی اکبر ولایتی نوشت که 1+5 در توافق ژنو نتوانسته از ایران امتیازی بگیرد!
 
 
 
و در نهایت تخیل روزنامه شرق: طرح افزایش تحریم ها بایگانی شد!

منبع: http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=201599

این مطلب توسط سعید کریمی. بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)