فراموش کردم
رتبه کلی: 260


درباره من
161419
فرشاد عباسزاده (yenjih )    

داستان منو خانم دکتر

منبع : http://www.oldpilot.ir/2011/01/post_466.php
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۷/۱۱ ساعت 18:43 بازدید کل: 101 بازدید امروز: 89
 

ماجرای من و خانم دکتر .. عنوان این پست است که تقدیم شما خوبان می کنم . در این پست سعی کرده ام با برش به مقطعی از زمان جنگ شرایط اجتماعی و روابط انسان ها رو در آن ایام نشان دهم . اگر چه ماجرای واقعی فوق بخشی از زندگی خصوصی من است .. ولی همان گونه که عرض کردم .. هدف ام نشان دادن نتیجه صداقت در گفتار و کردار با همسر است . که اگر آن مولفه در زندگی من وجود نداشت  مسلم بدانید که از هم پاچیده شده و هرگز طعم خوشبختی رو حس نمی کردم . با خواندن این پست متوجه خواهید شد در خیلی مواقع از این که همسرم در جریان تمام جزئیات بود ... باعث قوت قلبم شده و قضیه به خوبی به پایان می رسید . امیدوارم با خواندن این مطلب هم از ان لذت ببرید  .

خوانندگان قدیمی حتمآ به خاطر دارند در بهمن هشتاد و هفت این مطلب رو تعریف کردم . اما از اون جایی که خیلی از مطالب قدیمی به دلیل کم تجربگی بنده تصاویرش حذف و مخدوش شده اند ، تصمیم گرفته ام بتدریج خاطرات قدیمی رو بازخوانی و تصاویر آن ها را در سایت های معتبر آپلود کنم . یک خبر خوب هم برای دوستان دارم .. قراره بزودی سایت جدید و کاملی راه اندازی شده و همه مطالب قدیمی ضمن بازنویسی و طراحی مجدد در این سایت قرار گیرد . نکته جالب توجه در این سایت ، لحاظ شدن تمام نظرات شما یاران همدل در ان است .. خبرهای تکمیلی بزودی اعلام خواهد شد .

این مطلب توسط سجاد خواجه دهی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۲/۰۷/۱۱ - ۱۸:۴۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)